Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a válaszokat, találtam az általam rendeltről infót igaz angolul
![]()
A típusa 802.11g F5D7230-4-E Nagyobb antenna bekötése érdekébe!
Üdv olvassatok utánna Karl Rotammer antenna könyv c. könyvében (nem biztos h igy kell írni XD)
ott nagyon sok jó antenna méretezés van
Kérdéses... Én egy mezei (100mW) kimenő teljesítményű adapterre kötöttem egy nagyon kis sugárzási szögű antennát (kb. 10dBi nyereségűt), ezzel kapcsoltam össze két helyi hálózatot. A probléma ott kezdődött, hogy ha max-ra (antenna kimenetén ez 1W kb) volt állítva a teljesítmény, akkor zavarta a kábel tv adást, mert a közelbe volt elvezetve a légkábel is. A tizedére kellett visszavennem, hogy jó legyen. Ha tudod, akkor vezesd ki az antennát falon kívülre. Jobb a békesség.
Az a gond vele, hogy nem cserélhető antennás. Itt egy kép a belsejéről: Bővebben: Link
Le kell forrasztanod az antennát a PCB-ről és a helyére kell bekötni a másikat.
Az a következő kérdés nem lehet úgy kötni, hogy csinálok egy külön antenna kivezetést és az eredetit meghagyom??
Nem. Vagy egyik, vagy másik. De átalakíthatod. Az antennához vezető koaxot elvágod, teszel rá egy csatlakozót, és vagy a külső, vagy a saját antennáját teszed rá.
Kérdés egy Biquad antennát rálehet egy usb csatlakozóra kötni? Kitudja hogy hogyan ??
Közvetlenül nem lehet rákötni, csak egy USB kimenetű wifi adaper közbeiktatásával.
Segíts magadon......: Bővebben: Link
Kösz az ötleteket megtudná nekem mondani pontosan valaki hova kell kötni az antennát a képen levő vevőbe??
Tudnal esetleg egy kepet kesziteni felulrol arrol a reszletrol amit mellekeltem?
Nem tudom sikerült e ezt csináltuk!
Olyan USB-s wifi adaptert keress, amin van külső antennacsatlakozó.
Van egy egy Belkin wireless G USB adapterem F5D7050eaE TIP szám lehet e rá kötni külső antennát??
BUÉK.+ kérés:Hali mindenki nem tudtok egyszerű ötleteket vagy praktikákat hogyan növelhetném meg a Routerem jelének erejét?
Egy jó, nyereséges, és jól elhelyezett külső antennával.
Sziasztok először is BÚÉK mindenkinek
![]()
Kösz szépen...én nem nagyon [semennyire] nemértek a számitástechnikához ugyhogy nemtudom hogyan kössem rá a rotert az antennára. :no:
Üdv mindenkinek az új évbe: kérdés van egy használatba lévő modemem és kaptam egy másik ugyan olyat! Rá kötöttem az internet bejövő kábelra be indítottam a másik modemet és nem működik a kettő ! Mért nem mi a hiba??
Üdv! Elég nehezen érthető amit írsz...
Tehát van két egyforma modem és van 1db telefonvonal. Ezt a két modemet egyszerre akarod rákötni ugyan arra a kábelra? Ha igen, miért? Ha egy időben kapcsolod be mind a kettőt, akkor ne csodálkozz ha nem működik. Amint a második modem kapcsolatot próbál létesíteni, azonnal megszakad a vonal, és fordítva. Netet nem így szokás megosztani...
Ennek a résznek semmi köze a számítástechnikához. Ez a része, rádiós átvitel technika, a routerek konfigurálása számítástechnikai feladat, ezt is el kell végezni, ha azt szeretnéd, hogy a csatlakoztatott eszközök lássák egymást.
Ha a rádiós részhez nem értesz, akkor olyan routert kell beszerezned, amelyiknek van antenna csatlakozója, és erre teheted a külső antennát.
Aha kössz talán majd hivok egy szakembert.
![]()
Sziasztok kérdésem a következő lenne,van egy pcmcia-s wifi kártyám és egy dlink dwl-m60at külső antennám.
Ezt a kettőt szeretném összekötni. Várhatok ettől vajon valami jót? ![]() Ja és hogy ugye a kártya mmcx es az antenna meg sma-s csatis. Hol tudnék beszerezni ehhez egy összekötőkábelt vagy egy átalakítót. Köszi előre is a segítséget |
Bejelentkezés
Hirdetés |