Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én 6ot aludtam, és totál brutál volt a buli..
Na hogy * meg az összes laptop akku gyártó!
Kivettem az akkumat a gépből, egy óra múlva visszarakom és panaszkodik a gép, hogy cseréljek akkut. Hát de miért? Megnéztem és az eddigi valótlan 32%-os elhasználódás helyett már 62%-ot mutat!! Hát hogy a fenébe használódott el ennyire egy órás kivételtől?
Én kiveszem belőle, de annak a gép nem fog örülni.
Sziasztok! Itt egy BUÉK, osszátok be - mert többször nem mondom... :wave:
Köszönjük! Beletettem egy dunsztos üvegbe és szórtam rá szalicilt, hátha jobban eláll...
Mindkét gyerek 7kor kelt!
Nem tudja véletlenül valaki meddig tart a hivatalos téli szünet. Tehát holnap hétfőn, vagy kedden, vagy szerdán kell menni az iskolába? (azaz dolgoznom)
Sziasztok!
Létezik-e itt "profi" Rubik kockás? Lenne egy kérdésem: Vettem kockát, de rettentő szoros, nehéz viszonylag tekerni, meg ugye még új. Ezen az oldalon ezt írja: Idézet: „Régi típusú Stúdiós 3x3x3-as kocka (2008 előttiek): Nagyon nehezen forog, viszont idővel bekopik, és elég jó lehet. Viszont időnként POP-olhat. Viszont ez a létez legtartósabb kocka. Vastag tartós műanyagból készült, fekete ill Fehér kivitelben. (Ez utóbbi csak promóciós termékeknél található meg)” és Idézet: „Új típusú Hagyományos Stúdiós 3x3x3-as kocka (2008): Nagyon könnyen forog, jól beállítva szinte sose POP-ol. Szerkezetileg ugyan olyan, mint a D.I.Y. kockák (ívesített közép, csavar). Amiben jobb náluk: Pár alig észrevehető szerkezeti hiba ki lett küszöbölve, a sapkák könnyen levehetőek, jobb minőségű bevizsgált műanyagból készül, és nem utolsó sorban ez EREDETI! Hibája: Nincs benne gyárilag alátét, mint a DIY vagy Évfordulós kockákban. De ez a sapkák könnyű leszedhetősége révén viszont könnyen orvosolható. Illetve gyárilag elég szorosra vannak beállítva (KERMI előírás miatt), de ez a csavarok lazításával könnyen megoldható probléma. Tökéletes mind otthoni, mind versenyre való használatra!” Nem tudom, nekem melyik van. Most vettem boltban, linkelem, nekem ilyen:Bővebben: Link és a rubikkocka.hu-n ezt írja róla : Új Rubik Stúdiós Rubik 3x3x3 "Original cube" csomagolásban Nekem is ilyen a logo matrica. Akkor most mi a megoldás, a KERMI-s izé miatt ilyen a kockám, vagy az enyém még a régi, a rossz?!
Őszintén szólva ezt így nehéz megmondani, de ha megnézed a középső elemek sapkáit, és könnyen lepattintható, vagy leszedhető, akkor új fajta. (A réginek csak késsel lehetett lefeszegetni a középső lapjait, és pillanatragasztóval kellett visszaragasztani)
Igazából, ha van egy kis türelmed, a régiből is könnyen lehet jól forgót csinálni, de minél jobban forog egy kocka annál gyakrabban poppol.
Akkor szomorodjak el?
Hát én nem tudom, hogy hogyan lehet szétszedni, de anyukám 30 éves kockáját széttudtam szedni, és ragasztani se kellett. Most akarom kirakni, és lehet vicces lesz, de már fáj a kezem a tekergetéstől...
Azt hittem, magától értetődik, hogy fejenként jár egy.
Jövő szilveszterig, pedig ki nem nyitom! Aztán ha megromlik? He?
De irigy vagy. Nekem is kellett volna egy. No de nem baj, van itt még egy BUÉK mindenkinek. Elálló és üvegtörő fajta.
Egy profi barátom csinálta azt a kockáival,hogy "bejáratta'' őket ugye tehát egyrészt bekopik ha sokat forgatod és ezt megfűszerezte szilikonspary befújásával a forgórészek közé,lehet hogy szétszedte,de lehet csak kicsit széthúzta és úgy fújt be.
Na meg persze B.Ú.É.K. mindenkinek!
Aha, értem. A bejáratással az a gond, hogy sokáig tart, elfáradok nagyon.. Szilikont holnap keresek a faluban.. Azért várom a további ötleteket!
No de nem látszik az üvegtörő ék. Boldog Új Évet neked is.
A szilikonnál nincs jobb ötlet. Ideiglenesen egy kis szappan is segíthet. Légy szíves áruld el nekem mi az a pop már a zenén kívül. Nehogy bután haljak meg.
Popolás az az, amikor a kocka szétesik játék közben..
Köszönöm. Vajon akkor miért nem úgy hívják?
Na, nem tudom... Én is kezdő vagyok még.. Közben koptatom a kockát mint állat, mindenfelé a fekete plasztik pöttyek találhatóak.
Csak gyakorolj szorgalmasan. abból nem lehet baj. :yes:
Így van, tudom ! Köszönöm ! 4perc 52 a rekordom. Asszem' ráverek a Feliks-re, aki a rekordot tartja.
Uhh.. Megkoncentrálnám....
Boldog Újévet mindenkinek!
Vicsys ezt ne tedd üvegbe mert nem kap levegőt. A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Srácok!
Nem tudom ki, hogy van vele de szerintetek mi a konkrét érdembeni különbség a zöldségek és gyümölcsök közt? Miért gyümölcs a gyümölcs és miért zöldség a zöldség. Nos? : ) Kíváncsi vagyok
A zöldség többnyire a földön terem és főzéshez használjuk. A gyümölcs fán, vagy cserjén terem és magában fogyasztjuk. Természetesen vannak átfedések és kivételek. Például az eper gyümölcs pedig földön terem, a répa pedig zöldség, pedig néha magában is fogyasztjuk. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |