Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én 6ot aludtam, és totál brutál volt a buli..
![]()
Na hogy * meg az összes laptop akku gyártó!
Kivettem az akkumat a gépből, egy óra múlva visszarakom és panaszkodik a gép, hogy cseréljek akkut. Hát de miért? Megnéztem és az eddigi valótlan 32%-os elhasználódás helyett már 62%-ot mutat!! Hát hogy a fenébe használódott el ennyire egy órás kivételtől?
Én kiveszem belőle, de annak a gép nem fog örülni.
![]()
Sziasztok! Itt egy BUÉK, osszátok be - mert többször nem mondom... :wave:
Köszönjük! Beletettem egy dunsztos üvegbe és szórtam rá szalicilt, hátha jobban eláll...
![]()
Mindkét gyerek 7kor kelt!
![]() ![]() Nem tudja véletlenül valaki meddig tart a hivatalos téli szünet. Tehát holnap hétfőn, vagy kedden, vagy szerdán kell menni az iskolába? (azaz dolgoznom)
Sziasztok!
Létezik-e itt "profi" Rubik kockás? Lenne egy kérdésem: Vettem kockát, de rettentő szoros, nehéz viszonylag tekerni, meg ugye még új. Ezen az oldalon ezt írja: Idézet: „Régi típusú Stúdiós 3x3x3-as kocka (2008 előttiek): Nagyon nehezen forog, viszont idővel bekopik, és elég jó lehet. Viszont időnként POP-olhat. Viszont ez a létez legtartósabb kocka. Vastag tartós műanyagból készült, fekete ill Fehér kivitelben. (Ez utóbbi csak promóciós termékeknél található meg)” és Idézet: „Új típusú Hagyományos Stúdiós 3x3x3-as kocka (2008): Nagyon könnyen forog, jól beállítva szinte sose POP-ol. Szerkezetileg ugyan olyan, mint a D.I.Y. kockák (ívesített közép, csavar). Amiben jobb náluk: Pár alig észrevehető szerkezeti hiba ki lett küszöbölve, a sapkák könnyen levehetőek, jobb minőségű bevizsgált műanyagból készül, és nem utolsó sorban ez EREDETI! Hibája: Nincs benne gyárilag alátét, mint a DIY vagy Évfordulós kockákban. De ez a sapkák könnyű leszedhetősége révén viszont könnyen orvosolható. Illetve gyárilag elég szorosra vannak beállítva (KERMI előírás miatt), de ez a csavarok lazításával könnyen megoldható probléma. Tökéletes mind otthoni, mind versenyre való használatra!” Nem tudom, nekem melyik van. Most vettem boltban, linkelem, nekem ilyen:Bővebben: Link és a rubikkocka.hu-n ezt írja róla : Új Rubik Stúdiós Rubik 3x3x3 "Original cube" csomagolásban Nekem is ilyen a logo matrica. Akkor most mi a megoldás, a KERMI-s izé miatt ilyen a kockám, vagy az enyém még a régi, a rossz?! ![]()
Őszintén szólva ezt így nehéz megmondani, de ha megnézed a középső elemek sapkáit, és könnyen lepattintható, vagy leszedhető, akkor új fajta. (A réginek csak késsel lehetett lefeszegetni a középső lapjait, és pillanatragasztóval kellett visszaragasztani)
Igazából, ha van egy kis türelmed, a régiből is könnyen lehet jól forgót csinálni, de minél jobban forog egy kocka annál gyakrabban poppol.
Akkor szomorodjak el?
![]() Hát én nem tudom, hogy hogyan lehet szétszedni, de anyukám 30 éves kockáját széttudtam szedni, és ragasztani se kellett. Most akarom kirakni, és lehet vicces lesz, de már fáj a kezem a tekergetéstől... ![]()
Azt hittem, magától értetődik, hogy fejenként jár egy.
![]()
Jövő szilveszterig, pedig ki nem nyitom! Aztán ha megromlik? He?
![]()
De irigy vagy. Nekem is kellett volna egy. No de nem baj, van itt még egy BUÉK mindenkinek. Elálló és üvegtörő fajta.
![]()
Egy profi barátom csinálta azt a kockáival,hogy "bejáratta'' őket ugye tehát egyrészt bekopik ha sokat forgatod és ezt megfűszerezte szilikonspary befújásával a forgórészek közé,lehet hogy szétszedte,de lehet csak kicsit széthúzta és úgy fújt be.
Na meg persze B.Ú.É.K. mindenkinek!
Aha, értem. A bejáratással az a gond, hogy sokáig tart, elfáradok nagyon..
![]()
No de nem látszik az üvegtörő ék.
![]() ![]()
A szilikonnál nincs jobb ötlet. Ideiglenesen egy kis szappan is segíthet. Légy szíves áruld el nekem mi az a pop már a zenén kívül. Nehogy bután haljak meg.
![]()
Popolás az az, amikor a kocka szétesik játék közben..
![]()
Köszönöm. Vajon akkor miért nem úgy hívják?
Na, nem tudom... Én is kezdő vagyok még..
![]() ![]()
Csak gyakorolj szorgalmasan. abból nem lehet baj. :yes:
Így van, tudom ! Köszönöm !
![]() ![]()
Uhh.. Megkoncentrálnám....
![]()
Boldog Újévet mindenkinek!
Vicsys ezt ne tedd üvegbe mert nem kap levegőt. A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Srácok!
Nem tudom ki, hogy van vele de szerintetek mi a konkrét érdembeni különbség a zöldségek és gyümölcsök közt? Miért gyümölcs a gyümölcs és miért zöldség a zöldség. Nos? : ) Kíváncsi vagyok ![]()
A zöldség többnyire a földön terem és főzéshez használjuk. A gyümölcs fán, vagy cserjén terem és magában fogyasztjuk. Természetesen vannak átfedések és kivételek. Például az eper gyümölcs pedig földön terem, a répa pedig zöldség, pedig néha magában is fogyasztjuk. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |