Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Szia !
Ugyan azt kapod a világ összes pontján (j ókötelítéssel). Kínai . Vedd nyugodtan ! Üdv
Szia !
Igen. Üdv
Szia hát nem vagyok profi de egy drágábbat találtam
a linkje:http://www.ebay.com/itm/High-Power-5-LED-10W-Daytime-Running-Light-DRL-F-AUDI-/120626802028?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=
Szia
Ennek az ára postaköltséggel együtt 40 dolcsi. A jobb felső sarokban van egy olyan, hogy " Seller information".Javaslom, hogy nézz olyat, akinél ez az érték min.99% fölött van./ megbízhatóságát jelzi az eladónak/. Ha találtál, vagy ha maradunk ennél, menjünk át privátba! Üdv: Csupasz
PayPal-el lehet olyat csinálni hogy ugyanúgy utalok egy bankszámlára mintha bankból vagy netbankból tenném? Tudom, hogy van pénzkivét funkció de ott nem lehet írni megjegyzést meg ilyesmit csak a saját számlámra kivenni.
Szia még inkább keresem az olcsóbbat, fontos szempont lenne az E jel és 10W teljesitmény legalább.
OK, de tudnod kell hogy hivatalosan nem engedélyezett, hiába "gyári" audit teszel fel....
Én egy 24 ledből álló sima sort vettem, kétoldalas ragasztóval a lámpa alá,azt rákötöttem a helyzetjelzőre.Nem szabályos, de nagy a ledsor fényereje, és ha meg akarnak büntetni miatta,akkor átkapcsolok tompítottra. Érezhetően csökkent a fogyasztás! Ha találsz valamit szólj, és megoldjuk! Üdv: Csupasz
Rendben igazából ködlámpának kellene mert max 5cm magas és 5cm mély helyem van a lőkháritóban és nem találok semmit ami beférne.
Arra biztos hogy nem jó a ledsorom.
Nézz szét, ha találsz valamit szólj!
Azért kerestem volna azt a típust mint amit előzöleg linkeltem a macerán de nem találtam sehol de nézd meg.
Én sokallom érte a 12 ezret
Szerintem kínai, csak meg kellene találni.Biztos hogy olcsóbban be lehet hozni...Ma már nem ígérem, de holnap megnézem Neked!Amit nézél, az 3x4x19cm méretű.Befér?
Rendben köszi 5cm magasságig befér és 5cm mélység a szélessége akár 20cm is jó.
PayPal-el lehet olyat csinálni hogy ugyanúgy utalok egy bankszámlára mintha bankból vagy netbankból tenném? Tudom, hogy van pénzkivét funkció de ott nem lehet írni megjegyzést meg ilyesmit csak a saját számlámra kivenni.
Szia
Na, én nagyon sokat találtam, de Neked kellene választani. E-bay, Egyesült Államok.Fennt a bal oldali keresőbe írdd be, hogy LED, a jobb oldaliba hogy Headlight, majd Search. Gördíts lefelé addig, hogy Free shipping, katt,és innentől kezdve tudsz válogatni. Sok sikrt a bőség zavarához! Üdv: Csupasz
Sajnos nincs rá mód.
Sziasztok!
eBay-en hogyan tudok automatikus licitet beállítani? Nem leszek itthon, mikor egy licitálós termék lejár és szeretném, ha a nevemben licitálna, úgy hogy megadom a maximális értéket amit rátehet. Illeve ennek van-e anyagi vonzata, ha van akkor mekkora összeg? Idézet: Eddigi tapasztalataim szerint eleve automatikus licit van. Tehát írd be az összeget és bízz a szerencsében!„eBay-en hogyan tudok automatikus licitet beállítani?” 1. Licitálás előtt gondosan nézd meg, hogy mennyi a szállítási költség (ha nem Free shipping), mert az nincs benne az árban. 2. Feltétlenül nézd meg, hogy Magyarországra szállítanak-e egyáltalán! 2. Csak akkora összeget írj be, amit hajlandó vagy kifizetni (ha elnyered a licitet, kötelező vásárolni)! Egyszer már jártam úgy, hogy elvesztettem a licitet, de kaptam speciális ajánlatot, hogy az általam ajánlott áron is megvehetem a cuccot. Idézet: „Eddigi tapasztalataim szerint eleve automatikus licit van.” Ilyen biztos, hogy nincs... Én szeretnék megvenni valamit de nem leszek otthon, akkor nem tudok licitálni. Nekem a célom az, hogy ha most valami 1$-ba kerül és valaki ajánl érte 2$-árt, akkor a rendszer a nevemben automatikusan, egyből tegyen rá 3$-árt, egészen addig a határig, amíg én beállítom. A többivel tisztában vagyok, nem először akarok vásárolni, csak eddig midnig itthon voltam, vagy fix árasat vettem.
Szia
Rálicitálsz egy minimális összeggel,amikor megerősíted a licitet, megmutatja, Te vagy-e a nyerő.Ezt addig tedd, míg Te leszel. Megerősítéskor felad egy ablakot, hogy" Your max. bid" Ide írdd be az összeget, aztán hajrá! Figyelj arra is, hogy időben ki tudd fizetni. Üdv: Csupasz
Pedig tényleg automatikus licit van. Amikor licitálsz, beállítod amit hajlandó vagy adni érte, és kész. Példa: valamit feltesznek $1-ért. Te ráteszel $10-et, mert ennyit ér meg. Ekkor, ha más nem licitált rá, akkor $1-es licitlépcső esetén a jelenlegi ár $2, és a tied. Ha már rátesz $5-öt, akkor szépen $1-enként megy fel az ár egészen $6-ig, és ott megáll, te vagy a nyerő. Ha valaki rátesz $20-at, akkor felmegy $11-ig, és ő lesz a nyerő. Tehát függetlenül attól, hogy mennyit tettél rá, annyiért viszed, amennyin a licit megáll, amennyit mások már nem adnak érte. A licited a max érték, amennyit te rászánsz.
Persze csinálhatod úgy is, hogy ülsz a gép előtt, és folyamatosan növeled a licited $1-enként, ezt akkor érdemes, ha nem tudod mennyit érne meg neked.
Értem, köszi szépen a tájékoztatást!
Sziasztok!
Ezek a LED-ek szerintetek tényleg UV fényt bocsátanak ki magukból? És ha igen, akkor elég a minősége egy levilágító elkészítéséhez? Bővebben: Link Üdv, Tamás
Sziasztok. Rengetegen hírdetnek a V.terán eladó terméket, amit angliából levélként ingyen postával küldenek. Ez olyan lehet, mint a DX, de angliai. Melyik lehet ez az oldal? Köszi!
Sziasztok!
A csatolmányban látható method 1 és 3 között mi a különbség? Két adagban rendeltem dealextreme-ről, mindkét módon. A pénzt levették a számlámról. A method 3 féle rendelésnél látszik minden infó a rendelésről (tracking number, pending) a /myaccount linken, a method 1-nél viszont csak a /myorders rész alatt látom a terméket, ki van írva, hogy payment confirmed. Valamit elronthattam?
Benne van a nevében: Method 1. a sietős módszer. Kevesebb info, kevesebb kattintás...
Tehát az express volt a kulcsszó. Mostmár tudom mire figyeljek. Valószínűleg az a rendelés is rendben lesz. Köszi a választ!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |