Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Igen elég ronda főleg a piros , de el kellett szigetelni az LCD-t a fém háztól...
A ref feszültség 5V, különben a felbontás nem 8 bit, hanem 10 bit. Nincsen semmi különleges a programban sem az áramkörben, egyszerű alapprogram a tavir oldalról. Az osztóellenállások 2,2M az előtét 330K az amin mérek.
Jogos kérdés.
Bár kettős táp, de 2 különálló (mondhatni +os) oldala van a következő megfontolásokból: - ha kell lehet sorosítani (egyszer 48V) - ha kell lehet +- os (kettős) tápként használni. - eltérő tápfeszt igénylő ák. is indítható - ha nincs kéznél pákatrafó, az egyik oldalról mehet az is...
Szia Thomas...,
Picit kuszanak talalom a belso kábelezést, amugy jo a cucc A dobozt honnan szervaltad? Ugye ez szabvanyos rack doboz?
nekem elég ez a pontosság, én szerintem nem fogok éleszteni alascony fogysztású, alacsony feszültségű áramköröket.
Ant! Szerintem kis odafigyeléssel szebbet is kihozhattál volna abból az előlapból!
Thomas10100! Vicsys! Végre rájöttem mit jelent a neved. (Vic System)
...és még talán arra is rájöhetsz, hogy honnan lett a Vic...
Testvérem, megtudnád osztani velünk a clip panel kapcsolási rajzát?
Pont arra lenne már csak szükségem.
Ez nem jó neked?
Bővebben: Link
itt a másodikat csinálta meg, mondta, hogy ütemre villog... én azt mondtam amit Vicsys linkkelt be, mivel lehet méretezni, de az nem tetszet neki
üdv
Én először azt hittem, hogy a vicc rövidítése....
Üdv! Jól néz ki! Milyen kaput irányítasz? Kétszárnyú? Zoli
Hali!
Tetszik a táp, pont ilyenre vágyom Nem osztanál meg néhány adatot velünk? Na meg persze a kapcsolást!
Helló!
Ez nem clip indicator, hanem peak indicator Jah Szabi linkelte már
Helló!
Kuszának? Akkor nem láttad kuszán Amikor nem volt összekötve. Hát a kábelezést nem is igy gondoltam, mivel nem kaptam egyfajta csatlakozót. A tápokat is csatival akartam. A dobozt úgy vettem, valószínű hogy szabvány méret. Alig fértem el benne.
Szevasz.Rajzot tudnál nekem "előkotorni" erről a tápról????
köszi
Szia !
Raktam fel kepet a VFD hatuljarol az oldalra. Az elozo linken elerheto. Udv.
Ez egy kétszárnyú kapu irányítója ha érdekel a nyákterv vagy egyéb akkor írj priviben ha lehet mert most is aligg vettem észre h ezt nekem címezted...
Yikes ! :eek2:
Ez a tápdoboz miből készült ? Régi boyler külső burkolata, vagy régi pc ház borítás?
hello.készen lett az an6884-es kiv.jelző sztereóban. videó: youtube-os
Nagyon furdalt már a kiváncsiság vajon hogy szólhat az elektroncső oldalon található csöves A-osztályú erősítő EF86+EL84 párossal.
A hangja valami borzasztóan gyönyörű, a VF3-maimat simán lealázza hangzásilag, pedig a kimenőnél nem lett meg a teljes menetszám. Most csak próbából építettem meg, hogy kipróbáljam a kimenőt, de a hangja gyönyörű. Sajnos csak mono-ban fog megépülni, mert nincs több 10cm2 EI magom és EL84-em.... Ez az első csöves végfokom, amihez magam tekertem a kimenőt. Tervbe van még egy csöves előfok is... Képekkel kb. 10 perc múlva tudok szolgálni Ezt mindenkinek hallani kell... és kezdőknek is érdemes belefogni, mert megéri. Cikk is lesz belőle.... Müszi
Ahogy ígértem:
csak a fgép lemerült és csak mobil volt nálam sajna
szia!
ez az utolsó kép már a hangzás miatt van? am ügyi vagy mást nem took hozzáfűzni
a fene rosszat csatoltam :yes:
2 jóbarátom van a képen, aki zöld ruhában van, Ő adta a lemezjátszót |
Bejelentkezés
Hirdetés |