Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Akkor mutatok még egyet-kettőt.
Annak az Orion rádiónak mi a tipusa? (elvileg hs-501 es hangfalpár van hozzá, de ez nem biztos)
Üdv Amúgy grat ![]()
Nixie csöves asztali multiméter!!!
![]() Nem Orion az a rádióerősítő, hanem Videoton.
Orion?
![]() A képen egy RA 6363S (Videoton rádioerösitö)van.
A frekiméröm is nixie csöves(csak nem látszik a képen)
a gyűjteményem örülne egy nixi csőnek, pedig járok utána hol lehet itt helybe kapni...
Ja a kép lemaradt. (nem) csak Topinak.
Tényleg nagyon jók ezek a nixie-s műszerek. Nekem már csak egy saját készítésű órám van belőlük, de van még jó sok, lehet hogy majd lesz más is..
![]() OFF Müszi, én árulok ilyen csöveket, de ezt ne itt beszéljük meg. Ha csak gyűjtibe kell, van egy rossz nixie csövem is, amit szívesen a rendelkezésedre bocsájtok - használhatatlan, nekem minek, ha Te szívesen megmented a kukától, a Tiéd.
Hellótok
Az én műhelyem igy nézki de m rendeltem a conradból meg a tárlószekrényem. Ha lesz megintzsém akkor belekezdek egy labor tápba meg forasztó állomásba me ....
Alubomba mi?? Valamiért amikor először megláttam egyből arra gondoltam, hogy amiatt kell neked, csak nem mertelek megvádolni.
![]() ![]()
Az jó játék, csak a gőzök ne mennjenek az arcod felé, mert akkor viszketsz egy hétig!
![]() Amúgy jól néz ki! Én forrasztási helyet rozsdamaró (foszforsavas) és citromlé keverékével szoktam tisztítani. ![]()
Szerintem nem fog viszketni az arcod, mert főként Cl gáz keletkezik, amitől nem fogsz levegőt kapni (tapasztalat) és akkor :buck: .
(egyre többen vagyunk akik ilyenekkel "jáccanak") ![]()
Háát én már nem játszok... Az már régen volt, de voltak vicces dolgod! Amúgy én a forró kiloccsanó HCl-ra gondoltam.. :zavart2:
Hát nem kell olyan közel állni és akkor már csak a gáz marad fent veszélyként.
Jó lenne, ha visszatérnénk a topic eredeti témájához! Erre a témára is van külön topic, mégpedig itt.
![]()
Látom az alubombát ismeritk 2l-es palack aluflia kb 1/5-ig azt1/10 sósav azt gyertya a kupakra vagy csak simán melé.Kémia Óra Au+HCl=AuCl+H(hidrogén
![]() ![]() ![]() na viszatérve a témához a gőzöketa párhuzamosan kötöt intercolrrel elfúvom szóval nem kell azok miatt agódnom. Meg anyu nem enged védő szemüveg nélkül semmit csinálni(forasztás,fúrás faragás...)szóval a szememre se kell vigyázni. Az szerinte aki az orra elött foraszt az megérdemia viszketést ![]()
Éppen ez előtt a hozzászólsá előtt figyelmeztettem mindenkit, hogy ne OFF-oljon!
Ezért minimum jár a warn! ![]() ![]() ![]()
Elnézem, de nem csak Neked szólt, hanem mindenkinek. Bár nem mindenki értett a szóból!
InTopic! Berendeztem a műhelyem...
NAgyon jó
![]() Csak egy kérdés: a legtobb műszer előlapja nem NYÁK-ból van??? Mert nagyon úgy látszik
Hát ez tényleg pöpec! Nekem valami ilyesmi lenne, akkor egy napig nem kelnék fel az asztal mögül!!!
![]()
Frankó! A műszereidet azt hiszem szivesen látnák a ki mit épitett topicban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |