Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
A terem másik felében gépek vannak, meg egy nagy satúpad. Hegeszteni meg sikítózni nem ebben a műhelyben szoktam. Tudok én kupit csinálni másal is
Képet kaphatnánk a másik feléről is! Én nagyon kíváncsi vagyok rá, így hogy láttam ezt a felét.
Üdv: Petya.
Nem vagyok egy nagy megörökitő. Igy nincs róla képem. A mostani helyzetet nem akarom dokumentálni. Talán majd a nyáron. Egyébként a satúpadon kivűl egy asztali fúrógép, állványos fúrógép,kiseszterga,egy cnc kiseszterga,és egy nagyobb cnc marógép van. Valamint néhány köszörű, lemezhajlitó és vágó. A kisesztergát és a cnc marót magam készitettem pont 40 év van a két munka között
Szerintem, most hogy így felsoroltad a gépeket még kíváncsibbá tettél bennünket.
Üdv.: Miki
Bepótolom!
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a kábelcsupaszolómat, két márka típusait nézegettem. Minőségben a Jokari vagy a Weicon a jobb? Weiconnal dolgoztam már, az tetszett, de a másikat nem ismerem. Köszönöm előre is!
Nagyon szuper a műhely, szép tágas, tiszta és nagy. tetszik! Öröm lehet itt dolgozni.
Aztaleborultszivarvégit! Nem jó helyen van az a műhely, nálam kellene lennie! Irigyellek, és gratulálok, és jó munkát kívánok hozzá!
Idézet: „Egyébként a satúpadon kivűl egy asztali fúrógép, állványos fúrógép,kiseszterga,egy cnc kiseszterga,és egy nagyobb cnc marógép van. Valamint néhány köszörű, lemezhajlitó és vágó.” Épp csak valami... Üdv Inhouse
Ez olyasmi, mint amikor a vonatállomáson bemondják, hogy: "Csak itt áll meg: és kb. 5 percig sorolják." Egszerűbb lenne azt közölni, hogy hol nem áll meg.
Mind a kettő egyformán jó, ipari minőség.
Azt mondják be, ami rövidebb. (Illetve néha azt, hogy hol, mert arra vagy kíváncsi, hogy ahova Te utazol, ott megáll-e.
Na de ne OFF-oljunk, mert jön egy moderátor, és ránkpirít - joggal.
Ezt még elmondom:múltkor a Nyugatiban felszálltam a zónázóra és Vácig nem állt meg, pedig én Dunakeszire akartam menni.
Ezt azért mondtam el mert illik az előző témához, és a Frankye vasutas és moderátor.
Sziasztok, Budapesten tudtok nagy választékkal rendelkező és olcsó csavarboltot? Viszonylag nagy mennyiségben akarok vásárolni, és már kicsi eltérés az árakban is sokat jelenthet.
Melyik részén jársz Budapestnek?
Szerintem az a csavarok fajtájától és minőségétől is erősen függ. Amiket én tudok vagy olcsók és nincs nagy választék, vagy drágább, de sokféle lehetőség van.
8.kerületben van a koleszom. Ami a körúton van, az mind gyorsan és könnyen megközelíthető nekem. De holnap megyek a 14. kerületbe is. M3-M5-ig legyen széles a paletta. Azokon kívül nincs nagy tétel.
Én még soha nem próbáltam, de próba cseresznye.
A Bakosfának több boltja is van nagy választékkal. A képeken pedig egy másik bolt helyét mutatom, a 11. kerületben az Etele út Fehérvári és Tétényi út közötti szakaszán. A pirossal bekeretezett egyik tíz emeletes aljában vannak. M3 - M5 között mind a kettő olcsónak számít szerintem.
Nem rossz, bár nem a legolcsóbb. Viszont nagy a választék. Ezt javasolnám, ha különleges csavar kell. Szabványos csavarok esetén bármelyik barkácsbolt vagy áruház jó lehet, ami közel van.
Bakosfáról én is csak jókat tudok mondani (ott szoktam vásárolni). Villamos végállomás a Móricnál, aztán be balra...
Köszönöm mindenkinek.
Sziasztok! Most készülök következő hónapban venni egy oszcilloszkópot. Ahogy elnéztem őket nagyon drágák.
Kinéztem magamnak egyet elérhető áron, a kérésem viszont az lenne, használ valaki ilyet? Véleményt, kezdésnek jó lehet, láttam olyanokat amik nagyon jól néznek ki, csak azok 2 -300 ezrek. Erre gondoltam:Bővebben: Link Ui: Alig várom hogy a műhelyemet ékesítse. üdv. Petya
Én már használtam Owon szkópokat, igaz azok 100MHz-esek voltak. De nekem nagyon szupernak tűntek. Minőségre is nagyon jók. És könnyű őket kezelni. Bár a 25MHz, komolyabb dolgokhoz kevés, de kezdetnek jó.
Nekem ilyen OWON szkópom van csak a 60MHz-es és jól használható szerintem(ritkán használom mostanában).Van még itt a HE-n pár embernek itt ilyen szkópja.Várd meg mások véleményét is! Esetleg tudnak ajánlani jobb ár érték arányú szkópot is.
Engem az STN kijelző lehet visszatartana, legalábbis látatlanba nem venném meg. Igaz ha webáruházból rendeled, akkor 8 napon belül visszaküldheted.
Azt hiszem azonos szkópom van, fejből nem tudom a típust. Rendesen vizsgálatra 10MHzg alkalmas elvileg (utána már a digitális rész gyenge, az analóg még bírja). Jól működött, problémám nem volt vele, bukott már orra, a kijelzőt védő fólia enyhén sérült, de a kijelzőnek semmi baja, amatőrnek, hobbizónak teljesen megfelel. múlt idő csak mert már nagyon régen kapcsoltam be
"Nagycsavar" XIII.Róbert K. krt. Ami náluk nincs, az nem is létezik, az áraik nagyon barátiak!
Hát fene tudja, én tavaly vettem egy EMG-2468-2a-t teljesen működőképesen 25e.-ért. Tényleg 50Mhz-es, mindent tud, amit kell, a hátránya, hogy nagy darab, meg a súlya is cca. 15Kg., PC-vel persze nem tud kommunikálni, viszont hatalmas irodalma van, 90%-ban amatőr módon is szervizelhető, javítható. Az "Oszcilloszkóp..." topicokban sok -szerintem- jó tanácsot találhatsz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |