Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK terv ellenőrzése
Nem, a 2-es lába marad a testen.
De mond, véletlenül nem fordítva raktad be az IC-t? Esetleg egy fényképed nincs róla?
nincs képem bocska, de az ic szélén levő kis mélyedés a rajzon is felfelé van...
. - . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]()
Oké, hogy felül van, de biztos ami biztos...
így agy, így gondoltam én is. köcce
Nos tehát akkor kijavítottam amit titi mondott, de ha valakinek még feltűnik valami az legyen szíves szóljon
![]() ![]()
De nem mindent javítottál...
A potik közösített része még mindig közvetlenül megy az IC 6-os lábára, pedig a rajz szerint egy kondin keresztül megy. Másrészt azt ugye tudod, hogy ennek a nyáktervnek a tükörképét fogod látni a nyákon? Csak azért mondom, mert a feliratok fordítva lesznek. A nyákon a fólia felől ezt fogod látni:
Üdv!
Kijavítottam a 6. lábas kondit. Így jó vagy van még valamilyen másik hiba? A tükörképet meg már megjegyeztem a múltkori kivezérlésjezős hibámból. ![]()
Átnéztem, úgy látom más hiba nincs rajta.
Ha a kapcsirajz jó, akkor működnie kell. DE azért arra vigyázz, hogy a nyáklapra jó irányban kerüljön fel. Ha felvan rajzolva a nyákra, akkor azt kell látnod, amit az előző hozzászólásomban mellékeltem. Ha nem vagy benne bizos, maratás előtt küldj képet, lemeózom. ![]() ![]() Üdv.
őő tényleg! Melyik az a program amivel a sz.gépen le lehet szimulálni a kapcsolást?
Sziasztok tudna valaki nekem ehez nyákot tervezni? Én próbálkoztam, de nem tdom megcsinálni. Nagyon megköszönném. Ja és a beültetéssel együtt kéne.
Hali!
Nemtudom honnan vetted a rajzot, de szerintem hibás!
Elképzelhető. Annyira nem értek hozzá. Ha az akkor esetleg tudsz valami hasonlót és egyszerűt ajánlani?
Ne haragudjatok a reagálásért, de hogy akortok ti elektronikával foglalkozni ???????.
Soha nem fogjátok megtanulni ha nem álltok neki és nem csináljátok meg. Ott van ma már a PC nem kis segitségnek. Mi valamikor papir, ceruza,radir segitségével terveztünk áramköröket,nyákokat. Volt mikor hússzor-harmincor kezdtük el ugyanazt. Semmit nem tanulsz abból ha irsz egy levelet,hogy valaki csinálja meg. Vonalakot kell összekötni semmi más. Nagyon szivesen segitek annak aki neki áll és megcsinálja valamilyen szinten és azt mondja segitsünk mert megakadt. De könyörgöm az ebédedet ne együk meg helyetted ??? Bocsi, de aki arra sem hajlandó,hogy belekezdjen az nem is érdemli meg a segitséget. Sajnálom, nem akarok senkit megbántani de ez a véleményem.
Heló. Én nem ugy jövök ide segítséget kérni hogy meg-se próbálom. Előbb mindennek nekiállok próbálgatom de ez nem akar sikerülni. Nem tanultam még eletronikát csak hobbi szinten építgetek. Már rengetegszer nekiálltam ennek is de egyszerűen nem megy. Ja és ha olyan az ebéd szólok s megeheted.
![]()
Nem viccnek szántam, ha nem érted, nincs mit mondanom.
Sajnálom. Idézet: „Én nem ugy jövök ide segítséget kérni hogy meg-se próbálom. Előbb mindennek nekiállok próbálgatom de ez nem akar sikerülni.” Küldj fényképet a próbálkozásaidról! Hátha valamelyik rajz használható valamire és segíteni tudunk a befejezésében! ![]()
Én értem tejesen igazad van. Norberto képeim nincsenek.
Számítógépen próbálkoztam de már letöröltem őket. Mind1. Legalább akkor annyit mondjatok meg hogy jó-e a kapcsolás és majd még próbágatom.
Na most hogy ez a kis összezördülés lezajlott...
lenne egy kér(d)ésem. (működik az előző kivezérlésjelző amit nagyon köszönök, és így motivált ![]() Ez az eredeti rajz Ezt a NY.Á.K. tervet pedig én készítettem Szeretnélek megkérdezni titeket hogy találtok-e valamilyen hibát ebben a terveben. Nagyon Köszönöm
9-es lábra jó lenne tápot adni
![]()
ooops!!!
tényleg, ez lemaradt ![]() köszönöm valaki talált még valamilyen hibát?
Nem. Úgy néz ki, minden más OK.
Egyszer majdcsak beletanulok
![]() Nagyon köszönöm akkor majd holnap elkezdem építgetni... (eddig csak a rajz volt meg) Lenne még egy kérdésem tudom nem ide való de: meg tudnátok mondani hogy a Nyák-marató oldatot hova lehet önteni... Köszönöm a segítséget
Háátt...
![]() ![]() ![]() ![]() Üdv. GrandF
Az előző neked szólt, csak az a csúnya új hozzászólás gomb ott bekavart alul
![]() ![]() Üdv GrandF
Szia !
Vasklorid , és a sosav+hidrogén is mehet a lefolyón. Üdv!
Ugye ez vtsoftware-nek szólt? (tévedések elkerülése végett
![]() A lefolyót környezetszennyezés miatt nem írtam, bár ha jól fel van higítva, akkor talán jó lesz úgy is... Üdv GrandF |
Bejelentkezés
Hirdetés |