Fórum témák
» Több friss téma |
Ez relatív.... kinek ez, kinek az, ott nálatok, több emberrel fogsz beszélgetni, mint én, legfeljebb rádszólnak, az AM miatt. Tudod én azért vettem FM-es rádiót, mert mindehol azt szajkózták, hogy ezt lehet használni, és ezt használják, nagyon pofára estem, aztán rájöttem mostanában, hogy nem csak az FM-el vana baj, hanem, nem nagyon használnak már a CB-t. De azért mostanában egyre többen szólnak vissza az autópályáról.
Abban csak annyit tudok segíteni, hogy szedd le és ellenőrizd a méreteket, vagy kérdezd Csini666-ot, de szkenneltem egy RT-oldalt, abban benne vannak az irányadó méretek. Nálatok nem esik?
Nem esik még nállunk .. le szedem és elköltöztetem a háztetöre... miután ellenöriztem a méreteket...
![]()
Irtam csini nek pm -et de még nem jelentkezett..
Türelem....estefelé szokott itt lenni. Addig próbálkozhatnál a mágnesessel is.
itt vagyok ... felköltöztem a tetöre...
Sziasztok!
Nekem is ugyan ilyen műszerem van,mikor megvettem nem működöt mert hiányzott egy lezáró ellenállás a visszaoldaláról/REv/állásból,milyent pótoltam azóta tökéletesen működik.Ez csak ötletadónak írtam.
Üdv.
Még nem került föl antennája 27 megára? Mellesleg, hol szokott forgalmazni általában? Nem mintha hallhatnám...
Sajna nincs, az eső elállt, de rohadtúl fúj a szél, antennateszt! Nem akarom a gyerkőcöket ilyen időben kivinni. Gondolom, hogy nálatok is ilyen az idő.
itt vagyok srácok! már beszéltem kispestiekkel de nagyon rossz a vétel.. a sugárzöbol vissza hajtottam 10 cm-t es lejjeb ment a swr 3 folé...
Még hajtsak le belölle?
Az attól függ, most már látnod kéne nagyából a csatornák függvényében, hogy hosszú-e, vagy rövid az antennád. (mint ahogy írtam neked)
magassab csatornán 3 felett van es 1 es csatornán picivel 3 alatt...
Akkor mit is írtam neked, hogy mit jelent ez? Bár annak még nincs itt az ideje, delehet a radiálok hosszával is finomítani az swr-en.
pm ment. még hajts vissza és próbáld megint. az ellensúlyokat is hajthatod vissza, emelhetsz vagy csökkenthetsz a dőlés szögein az is befolyásolja. De most már nemsokára jó lesz. hidd el.
megint le szedem és vissza hajtok... majd jövök...
![]()
honnan vagy? hátha tudunk beszélni rádión?
Ezt még simán elviseli! És ki mondta, hogy vicces, itt vagyok bezárva miatta a harmadik emeleten!
Antenna konstrukciónál adat, hogy mekkora szélterhelést visel el. Általában 180 - 200 km/ó szélsebességnél fellépő szélterhelést el kell viselnie, és a tartószerkezetnek is.
Azon agyalok, hogy ebben a tavaszi jóidőben kéne szerkeszteni egy térképet hívónevekkel, használt üzemmódokkal, stb. Lassan tele lenne a térkép(legalább is remélem!)
A kirögzítés amit csináltam, még hitelesítés alatt van!
![]() Ami az antennát illeti, pont ilyen tipusú antenna van a szomszéd település rendőrségének tetején egy magasabb kikötős árbócon és deformáció mentes már vagy 20 éve... Nem tudom milyen célokra használhatták, de mára már tuti csak szélfogó...
Szia! Bocs, hogy belevau, de amit én letöltöttem annakidején az antennámhoz azon ez áll: Wind (survival):80mph (129kmph) Üdv:Laci!
Meglehet, de ez az adat minőséget jelent. (többek közt)
Vásárláskor nem árt erre az adatra (is) ügyelni.
Hát Ja! Nem is rossz az! Kár hogy te a faléc fölött vagy kicsivel. Én légvonal távolságok mérésére használom. 1 centi 1 kilóméter, vonalzó elő és már meg is van...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |