Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudom, szerintem jó ez a felbontás, a mostani monitorom is ilyen. Legfeljebb, ha nagyobb kell, akkor teszek rá egy külső monitort. Vagy esetleg milyen laptopot ajánlanál?
Nem rossz szerintem. Én ha kiadják a legújabb linuxot, akkor azt fogom használni. A Windowst meg egy időre elfelejtem. Mostanában úgyse játszok rajta csak netezek. Ez az op rendszer böngészésre és a dokumentumok kezelésére tökéletesen megfelel. Én a rendszer teljes kihasználása miatt fogom használni mindenféle védelem nélkül. De hogy mit fogsz rajta használni az már a te dolgod. De használd egészséggel.
Ért valaki a volán menetrendhez?
A sírba kergetnek amikor nem tudom megfejteni mit írnak. A szöveg a következő: Munkaszüneti napok kivételével naponta - közlekedik. Holnap utazom és nem mindegy, hogy elérem-e a vonatot Füzesabonyban vagy nem. Aki tud segítsen fontos lenne.
Holnap szombat, munkaszüneti nap, tehát nem közlekedik. Mondjuk írhatták volna azt is, hogy munkanapokon megy...
Amiért nem értem az ,hogy nem egyértelmű mert szerintem holnap dolgoznak a kereskedelemben, a közlekedésben és még sorolhatnám vagy még van szabad szombat? Mivel már nem dolgozom nem látok tisztán.
A szombat nem munkaszüneti nap, hanem szabadnap. Nem ugyanaz.
Munkaszüneti nap= vasárnap, és nemzeti ünnepek.
Ha volán menetrendet nézel, (elektronikusat) és beállítod a napot, akkor csak azokat fogja kidobni amelyek tényleg mennek.
Menetrend De ha az van hogy "munkaszüneti napok kivételével naponta" akkor 100%-hogy szombaton megy! ![]()
Nagyon köszönöm, életet mentettél!
A magyarázatod alapján megértettem.
Én ezt úgy szoktam eldönteni, ha neten nézem, beállítom az utazás napjára a dátumot, és ami találatokat kidob, azok fognak menni aznap.
![]()
Keveset utazom ezért nem vagyok rutinos.
Na én megyek. De NEM aludni.
![]() ![]()
Csináltam egy panelt, utolsó tesztelés, minden működik, a relé is behúz, viszont az érintkezők nem zárnak (beültetés előtt teszteltem, zártak az érintkezők).
Kiforrasztom, megnézem: zárnak. Ezt muszáj volt leírnom, egyszerűen ilyen NINCS. ![]()
Úgy néz ki nem eléggé húzott be a relé.
![]()
Úgy néz ki, te is megtapasztaltad, milyen sz... éjszaka forrasztani. Hidd el én is. Tényleg már nem fog az agya. Van , hogy kajálni is elfelejtek, és aztán rosszul szoktam lenni. Áááááá...
![]()
Ő .. Az betegség hogy most lementem 15 percre csak azért a műhelybe, hogy túrjam az ónt a páka végére?
![]()
Az jó kis olvasmány. Amikor még színházi technikus voltam, mi is játszottuk, legalább 150 előadás volt belőle plusz a próbák. Szinte kívülről tudom. :yes: Persze a szövegkönyvi változatot.
![]()
Színházi tehnikus, az milyen?
![]() Ismerkedem a pákával. ![]() ![]()
Aki a fényeket és a hangot kezeli a háttérből, felállítja a díszleteket, beállítja a lámpákat. Kicsi színház volt, mindent ketten hárman csináltunk. Még a díszlet készítést is.
Az tök jó. Bírtál trollkodni, hogy csavargattad a keverőt, meg a színész szemébe világítottál.
![]()
Voltak érdekes előadások. Főleg kezdő koromban.
![]()
Janikám!
Mióta új pákád van csak kukacoskodsz!
Néha érezd azért az iróniát, és a humort!
![]() Nem szó szerint kell érteni. ![]()
Láttam a munkádat,dicséretes.Szinésznek a szemébe világitani?Van annak akkora lámpaláza,főleg ha amatőr,hogy nincs a világon annyi pálinka hogy kioltaná (tapasztalat).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |