Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A minap vásároltam egy philips vezeték nélküli fejhalgatót. Beüzemeltem,de sajnos hallatszik egy éles sívitás akárhogy hangolom ez mindíg behallatszik. A kérésem az lenne,hogy esetleg milyen alkatrészt kellene kicserélnem,hogy megszünjön ez a zavar. A válaszokat előre is köszönöm.
szerintem ne alkatrészt cserélj,hanem vidd vissza az egészet!(már ha meg van a blokkja a fülesnek! ) mond el mi a probléma és elvileg ki kellene cseréljék!/ha kicserélik akkor helyszínen kérd hogy hagy hallgass bele valamien úton módon!
Hát csak az a gond,hogy már nincs meg a jótállás se a blokkja,azért kéne valamilyen megoldás,mert kidobni azért nem akarom. Esetleg nem valami kondit kellene kicserélni?
Próbáltad már másnál, vagy máshol?
Ott is hallatszik benne?
Nem próbáltam másnál, de ha a PC-n hallgatom a zenét ott nem sípol.
Miért mi más melett használod, ha nem PC-hez?
Ha PC-nél működik akkor feltételezhetően nem hibás darab. Eleve PC-hez tervezték az ilyet, lehet hogy ha rádióhoz, TV-hez használod, az ott található alacsonyabb frekvenciákkal összegerjed, mivel ő maga is 1 rádió, adó és vevő! Ha mégis így akarod használni, javítani kell az árnyékolásán! Vagyis az adó részét földelt zárt fémdobozban kell elhelyezni, kivéve az antennáját, annak ki kell lógnia! Ha a vevő rész(fejhallgató) gerjed akkor nemigen van mit tenni.
Énis gondoltam már valami ilyesmire , nem nyitnék új topicot , várom az ötleteket.
Studiókban szokták használni (tv, vagy egyéb) fülmonitor. Olyasmi mint egy microport , csak még sem Remélem valaki sejti mire gondolok.
Sziasztok!
Laikus vagyok... csak egy kerdes: Igy a vizsgaidoszak kozepen tanulas kozben eszembejutott, hogy milyen jol jonne nekem egy olyan pici vezeteknelkuli fulhallgato aminek az adoegyseget egy mp3 lejatszohoz tudnam csatlakoztatni. Mivel gondolom az elem es a vevoegyseg helyigenyes dolog, ezert lehetne pl hallokeszuleknek alcazni. Hazi barkacsoloktol arajanlatot varok!
letezik kis ado es vevo is , ugy az FM 88-106 as tartomanyban mint Bluetooth savban .
Keressed a Google -val Bluetooth stereo transmiter/receiver , en talaltam az uzletben MSI Transmitter -t de nem volt neg a "receiver" parja sajnos meg mindeg keresek a vegen kell rendeljek ha az uzletbe nem hoznak . Bővebben: Link
Szia/Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kérdésedre kaptál-e valahonnan választ, ugyanis nekem is szükségem lenne egy ilyen vezeték nélküli FÜLhallgatóra, amit egy mp3-hoz vagy mp4 lejátszóhoz lehet csatlakoztatni, jól felmondani rá a tételeket, aztán csak play/pause. Spyear-rel találkoztam már a kuglin, ami telefonos (blutooth) kapcsolatot biztosít, de ára több mint 60e huf.
Sziasztok!
Én vettem nemrégen egy S**Y Stereo drótnélküli fejhallgatót. 8e pénz volt. Nem Hi-Fi, de majdnem az és 100m távot tud, úgyhogy a kertben a kapirgálás közben is gyakran az mp3-maimat hallgatom... Ennek az elődje egy kis Stereo (kínai gagyi) URH Stereo rádiócska volt egy magam által fabrikált és tervezett stereo-kóderes FM adóval. AZ is jó volt, de nem ennyire mint ez...
Mi nem fejhallgatót, hanem fülbe dugós, kicsi FÜLhallgatót keresünk, ami nem látszik.
Hello.
Vettem kb.2-3 hónapja és NOKIA BH-503-as bluetoothos fejhallgatót. Semmi gondom nem volt vele egészen idáig, amikor is kikapcsoltam. Ezután pár perc múlva megpróbáltam visszakapcsolni, de nem sikerült. Nem reagál semmire. A használati útmutatóba(ami angol) olvastam hogy ha nem funkcionál, akkor rá kell rakni töltőre és a multifunkciós és a hangosító gombot nyomva kell tartani. Nem történt semmi. Ráraktam töltőre de csak villog pirosan, és nem csinál semmit. Kérem hogy aki tud segítsen hogy mi lehet a baja, vagy ha valamit rosszul olvastam és nem nyomva tartani hanem nyomkodni kell, akkor azt s írja le. (bár a nyomkodást is próbáltam.) nem garanciás sajnos. Nem találtam semmit az interneten arról, hogy mit jelent a piros villogás a töltőn, mert világítani szokott. Lehet hogy az aksival van baj? Kérem aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
Már nincs semmi gond. Megoldottam. A füles egyik szivacsa mögött volt vmi, amit csavarhúzóval megnyomtam,és jó lett.
Sziasztok!
Szeretnék egy vezeték nélküli headsetet, ami működik pl. 50 méterig, alacsony zajjal, és torzítással, és persze ne hallgathassa le akárki... Tudom, lehet venni is, de az kb. 20e-nél kezdődik. A címben sztereó van írva, de ha óriási árkülönbség lenne monó kapcsolás, és sztereó közt, akkor az is érdekel. Szóval, ha valakinek vannak ötletei, kapcsolásai ilyenhez, nyugodtan írjon!
Válogass, a rajzok között van adó, és vevő áramkör is.
A BA1404 adó, ésTEA5711 vevő párosítást javaslom, megbízhatóan működnek.
Van ötletetek hogyan lehetne megnövelni vezeték nélküli fejhallgatóm ható távolságát? Mit lehetne csinálni az adóval? A vevővel (fejhallgatóval nem akarok csinálni semmit)
Ez a topik miért nem jó?
van ebben a topikban egyáltalán valaki? :S
Most már legalább hárman vagyunk. De tessék olvasgatni, és utána kérdezni.
hello.
nekem is van egy sony vezeték nélküli fejhalgató és nekem is ezt csinálja. semmi baja nincsen ezt természetes majdnem mindegyik csinálja ezt a búgástz
Heló, szerintetek ez rádiós, vagy infrás füles??
THOMSON WHP2659
Szerintem infrás. Adatot nem találtam róla, de a hatótávolsága csak 8-10m ebből gondolom.
Van egy Vivanco fmh 6050 típusú "madzagmentes" fülhallgatóm és lenne rajt pár javítanivaló
-Egy idö után (3 perc) beáll az adó készenléti módba ,amit ha a fülemen történik nagyon utálom, örülnék ha fel tudnám tornászni kb 15 percre -A tápja 12 helyen 18 voltat ad le ez nem tudom mekkora probléma ,nem tudom menyire lehet tiszta -Örülnék ha lehetne javítani a hangminőségen illetve hatótávolságát -Elektronikai cikk (fölég tv) közelébe eléggé búg Ha valaki tudna rajtam segíteni nagyon megköszönném Holnap megpróbálok kapcsolást keresni vagy egy tiszta képet csinálni
Itt a használati utasítása. Bővebben: Link E szerint kicsi a bemenő jel. A 18V nem egészséges, lehet, hogy nem soká bírja.
Akkor valószínűleg egy 7812t berakok a táp elé (az úgyis van itthon)
Löttem pár képet igazából nekem a készenlétre kéne valamit kitalálni
|
Bejelentkezés
Hirdetés |