Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vezeték nélküli fej- és fülhallgató
Lapozás: OK   2 / 4
(#) agrippa67 hozzászólása Nov 2, 2008 /

Sziasztok!

A minap vásároltam egy philips vezeték nélküli fejhalgatót.
Beüzemeltem,de sajnos hallatszik egy éles sívitás akárhogy hangolom ez mindíg behallatszik. A kérésem az lenne,hogy esetleg milyen alkatrészt kellene kicserélnem,hogy megszünjön ez a zavar.
A válaszokat előre is köszönöm.
(#) rockersrac válasza agrippa67 hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

szerintem ne alkatrészt cserélj,hanem vidd vissza az egészet!(már ha meg van a blokkja a fülesnek! ) mond el mi a probléma és elvileg ki kellene cseréljék!/ha kicserélik akkor helyszínen kérd hogy hagy hallgass bele valamien úton módon!
(#) agrippa67 válasza rockersrac hozzászólására (») Nov 3, 2008 /

Hát csak az a gond,hogy már nincs meg a jótállás se a blokkja,azért kéne valamilyen megoldás,mert kidobni azért nem akarom. Esetleg nem valami kondit kellene kicserélni?
(#) Eagle81 válasza agrippa67 hozzászólására (») Nov 5, 2008 /

Próbáltad már másnál, vagy máshol?
Ott is hallatszik benne?
(#) agrippa67 válasza Eagle81 hozzászólására (») Nov 9, 2008 /

Nem próbáltam másnál, de ha a PC-n hallgatom a zenét ott nem sípol.
(#) Eagle81 válasza agrippa67 hozzászólására (») Nov 11, 2008 /

Miért mi más melett használod, ha nem PC-hez?
Ha PC-nél működik akkor feltételezhetően nem hibás darab.
Eleve PC-hez tervezték az ilyet, lehet hogy ha rádióhoz, TV-hez használod, az ott található alacsonyabb frekvenciákkal összegerjed, mivel ő maga is 1 rádió, adó és vevő!
Ha mégis így akarod használni, javítani kell az árnyékolásán!
Vagyis az adó részét földelt zárt fémdobozban kell elhelyezni, kivéve az antennáját, annak ki kell lógnia!
Ha a vevő rész(fejhallgató) gerjed akkor nemigen van mit tenni.

(#) martin19 hozzászólása Nov 11, 2008 /

Énis gondoltam már valami ilyesmire , nem nyitnék új topicot , várom az ötleteket.

Studiókban szokták használni (tv, vagy egyéb) fülmonitor. Olyasmi mint egy microport , csak még sem Remélem valaki sejti mire gondolok.
(#) ezmegaz hozzászólása Jan 5, 2009 /

Sziasztok!

Laikus vagyok... csak egy kerdes:

Igy a vizsgaidoszak kozepen tanulas kozben eszembejutott, hogy milyen jol jonne nekem egy olyan pici vezeteknelkuli fulhallgato aminek az adoegyseget egy mp3 lejatszohoz tudnam csatlakoztatni. Mivel gondolom az elem es a vevoegyseg helyigenyes dolog, ezert lehetne pl hallokeszuleknek alcazni.

Hazi barkacsoloktol arajanlatot varok!
(#) karpi válasza ezmegaz hozzászólására (») Jan 5, 2009 /

letezik kis ado es vevo is , ugy az FM 88-106 as tartomanyban mint Bluetooth savban .
Keressed a Google -val Bluetooth stereo transmiter/receiver , en talaltam az uzletben MSI Transmitter -t de nem volt neg a "receiver" parja sajnos meg mindeg keresek a vegen kell rendeljek ha az uzletbe nem hoznak .
Bővebben: Link
(#) mamama válasza ezmegaz hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Szia/Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy kérdésedre kaptál-e valahonnan választ, ugyanis nekem is szükségem lenne egy ilyen vezeték nélküli FÜLhallgatóra, amit egy mp3-hoz vagy mp4 lejátszóhoz lehet csatlakoztatni, jól felmondani rá a tételeket, aztán csak play/pause.
Spyear-rel találkoztam már a kuglin, ami telefonos (blutooth) kapcsolatot biztosít, de ára több mint 60e huf.
(#) qbit válasza mamama hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Sziasztok!
Én vettem nemrégen egy S**Y Stereo drótnélküli fejhallgatót. 8e pénz volt. Nem Hi-Fi, de majdnem az és 100m távot tud, úgyhogy a kertben a kapirgálás közben is gyakran az mp3-maimat hallgatom...

Ennek az elődje egy kis Stereo (kínai gagyi) URH Stereo rádiócska volt egy magam által fabrikált és tervezett stereo-kóderes FM adóval. AZ is jó volt, de nem ennyire mint ez...
(#) mamama válasza qbit hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Mi nem fejhallgatót, hanem fülbe dugós, kicsi FÜLhallgatót keresünk, ami nem látszik.

(#) qbit válasza mamama hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

Értem.
(#) pucuka válasza mamama hozzászólására (») Máj 29, 2009 /

Üdv!
kisist1 kolléga belinkelte a PMR -es topikban.
Erre lesz szükségetek.
(#) Atka15 hozzászólása Jan 5, 2011 /

Hello.
Vettem kb.2-3 hónapja és NOKIA BH-503-as bluetoothos fejhallgatót. Semmi gondom nem volt vele egészen idáig, amikor is kikapcsoltam. Ezután pár perc múlva megpróbáltam visszakapcsolni, de nem sikerült. Nem reagál semmire. A használati útmutatóba(ami angol) olvastam hogy ha nem funkcionál, akkor rá kell rakni töltőre és a multifunkciós és a hangosító gombot nyomva kell tartani. Nem történt semmi. Ráraktam töltőre de csak villog pirosan, és nem csinál semmit. Kérem hogy aki tud segítsen hogy mi lehet a baja, vagy ha valamit rosszul olvastam és nem nyomva tartani hanem nyomkodni kell, akkor azt s írja le. (bár a nyomkodást is próbáltam.) nem garanciás sajnos. Nem találtam semmit az interneten arról, hogy mit jelent a piros villogás a töltőn, mert világítani szokott. Lehet hogy az aksival van baj? Kérem aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
(#) Atka15 válasza Atka15 hozzászólására (») Jan 9, 2011 /

Már nincs semmi gond. Megoldottam. A füles egyik szivacsa mögött volt vmi, amit csavarhúzóval megnyomtam,és jó lett.
(#) gyulank hozzászólása Máj 3, 2011 /

Sziasztok!

Szeretnék egy vezeték nélküli headsetet, ami működik pl. 50 méterig, alacsony zajjal, és torzítással, és persze ne hallgathassa le akárki...

Tudom, lehet venni is, de az kb. 20e-nél kezdődik.

A címben sztereó van írva, de ha óriási árkülönbség lenne monó kapcsolás, és sztereó közt, akkor az is érdekel. Szóval, ha valakinek vannak ötletei, kapcsolásai ilyenhez, nyugodtan írjon!
(#) Syn7h37ic válasza gyulank hozzászólására (») Máj 3, 2011 /

Válogass, a rajzok között van adó, és vevő áramkör is.
A BA1404 adó, ésTEA5711 vevő párosítást javaslom, megbízhatóan működnek.
(#) mz8 hozzászólása Jún 21, 2011 /

Van ötletetek hogyan lehetne megnövelni vezeték nélküli fejhallgatóm ható távolságát? Mit lehetne csinálni az adóval? A vevővel (fejhallgatóval nem akarok csinálni semmit)
(#) pucuka válasza mz8 hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

Ez a topik miért nem jó?
(#) mz8 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

van ebben a topikban egyáltalán valaki? :S
(#) pucuka válasza mz8 hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

Most már legalább hárman vagyunk. De tessék olvasgatni, és utána kérdezni.
(#) dzsanni94 válasza psylife hozzászólására (») Aug 20, 2011 /

hello.
nekem is van egy sony vezeték nélküli fejhalgató és nekem is ezt csinálja.
semmi baja nincsen ezt természetes majdnem mindegyik csinálja ezt a búgástz
(#) Hadobas hozzászólása Dec 14, 2011 /

Heló, szerintetek ez rádiós, vagy infrás füles??
THOMSON WHP2659
(#) zolika60 válasza Hadobas hozzászólására (») Dec 14, 2011 / 1

Szerintem infrás. Adatot nem találtam róla, de a hatótávolsága csak 8-10m ebből gondolom.
(#) amatorke hozzászólása Ápr 26, 2012 /

Van egy Vivanco fmh 6050 típusú "madzagmentes" fülhallgatóm és lenne rajt pár javítanivaló
-Egy idö után (3 perc) beáll az adó készenléti módba ,amit ha a fülemen történik nagyon utálom, örülnék ha fel tudnám tornászni kb 15 percre
-A tápja 12 helyen 18 voltat ad le ez nem tudom mekkora probléma ,nem tudom menyire lehet tiszta
-Örülnék ha lehetne javítani a hangminőségen illetve hatótávolságát
-Elektronikai cikk (fölég tv) közelébe eléggé búg

Ha valaki tudna rajtam segíteni nagyon megköszönném
Holnap megpróbálok kapcsolást keresni vagy egy tiszta képet csinálni
(#) zolika60 válasza amatorke hozzászólására (») Ápr 26, 2012 /

Itt a használati utasítása. Bővebben: Link E szerint kicsi a bemenő jel. A 18V nem egészséges, lehet, hogy nem soká bírja.
(#) amatorke válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 26, 2012 /

Akkor valószínűleg egy 7812t berakok a táp elé (az úgyis van itthon)
(#) zolika60 válasza amatorke hozzászólására (») Ápr 26, 2012 /

Azt bölcsen teszed.
(#) amatorke válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 27, 2012 /

Löttem pár képet igazából nekem a készenlétre kéne valamit kitalálni
Következő: »»   2 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem