Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Észrevettem, hogy pislognak a lámpák a házban, meg a mikró is furán ment. Rámértem a hálózatra a jó öreg analóg multiméterrel és eléggé ingadozik a fesz. Remélem nem marad így sokáig. Bővebben: Link
Nálunk a bejegyzésed ideje körül elment az áram csak most jött vissza, több órás szünet után. Ami érdekes tegnap ugyan ez történt, mármint nem volt energia szolgáltatás. Hozzávetőleg ugyan ebben az időszakban.
Remélem ez nem lesz rendszeres jelenség. ![]()
Nem semmi.
Lehet valaki heggesztett miközben ment a betonkeverő... ![]()
Kb 2 óráig ez volt, utána el-elment az áram is, majd megjavult minden. Valamit ügyködtek az illetékesek.
Direkt csinált rá barátnőm egy a pendrivenál 3szor hosszabb akasztót, hogy meg lehessen találni
![]() Janikukac: Nem, nem az ![]() ![]()
Ham ár itt a pendrive-nál tartunk. Szerintetek milyen márkájú pendrive-ot érdemes venni?
Szerintem ezeknél már nem annyira fontos a márka. 90%-ban már eleve élettartam garanciát vállalnak, szóval ha ilyet látsz akkor nyugodtan megveheted, nem fogsz csalódni.
Azt mondanám, hogy Kingston, de valamit nagyon elrontottak, mert egy pár éve szeretik megadni magukat az újabbak, ettől eltekintve szerintem még mindig az egyik legjobb.
A márka egy dolog, de tudni kellene mire akarod használni.
Nagy file-ok (pl. videók) tárolása mobilitása a cél, vagy sok apróbb (möpöszfrí)? Gyorsaság, tárolókapacitás, megbízhatóság között kell választani. Ha van a gépeden USB 3.0, akkor érdemes ilyen csatolófelületűt venned. Márkák közül jók a Transcend, vagy a Verbatim cuccok.
Sziasztok!
Az aprohirdetesek kozott volt mostanaban egy alvanyos furogep hirdetve pickit2-vel egyutt. Nem tudjatok veletlenul a felhasznalo nickjet? Mert erdekelne a furo, de sajna mar nincs a hirdetesek kozott, lehet eladta...
Kisesebb fájlok tárolására, hordozására lenne szükségem. USB 2.0-ám van. Engem főként a megbízhatóság érdekelne. A sebesség nem lényeg.
pepe091: Még nem mentem el nyomtatni.
A dropbox nevu program tud szinkronizalni egy fiokot, amit el tudsz erni tobb geprol is. Nem szukseges egy virushordozot cipelned magaddal. En kitiltanam a vilagbol a pendrivot. Igen sok bosszusagot okozott nekem. Ragad ra a virus, es mar vegig is fertozod az osszes gepet, amihez kozel viszed.
Szerintetek járt a Holdon ember?
Annyi ellenbizonyítékot olvastam, de a nagy része zagyvaság. Csak az az egy dolog a furcsa hogy az udóbbi évtizedekben miért nem voltak (vagy legalábbis nem szóltak) a Holdon? Mondjuk reális válasz hogy túl kockázatos, meg a szondák is el bírják végezni azt, amit az ember, csak furcsálom, hogy ekkora technológiai fejlettséggel nem küldünk embert a Holdra.
Ha azt mondom hogy "Money" az elég magyarázat?
De gondolom a műholdas TV elég meggyőző hogy valaki azért legalább a kijutott a világűrbe és repkednek ott izék. Mellesleg én is sajnálom hogy abbamaradt a lendület... Bár azért még itthon is van űrtechnológia (és akkor nem csak a MASAT-ra gondolok).
Itt már szerintem nem a pénzről van szó. A Holdra utazás szerintem az egyik legnagyobb technikai felkészülést jelenti, amit ember meg tud valósítani, de lehet pont ezért szól bele a pénz.
Na megint olyan témába kezdtem bele, amiről kevesen ("a háttérhatalom") tudják az igazat. ![]()
Sorold fel az általad ismert műholdas mobil szolgáltatókat (akinek komplett, műholdakat is beleértve) működő rendszere van.
Hárommal is beérem ![]() De feljogosítom bármelyik moderátort hogy törölje ki a gyökérétől az egészet, mert ez szerintem sehová nem vezet...
Ezt most nem értem, de én részemről abba hagyom a gondolatmenetet.
Inmarsat, Iridium, Globalsat, Thuraya, És van az oroszoknak is, de nem jut eszembe a neve.
Így kell elbánni a kompjúterrel.
Szerk.: bár szerintem kamu, mert ha CRT-re akkorát rácsap, annak nagyobb hangja lett volna.. de kitudja.
És akkor az ICO meg is sértődik mert meg sem említik
![]()
Valakinek van tapasztalata mennyezeti ventillátorokkal kapcsolatban? Mennyire hatékonyak? ~13 m2-es majdnem négyzet alapterületű szobát kellene kiszolgálnia.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |