Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektromos kerékpár, robogó házilag
Lapozás: OK   93 / 228
(#) etm válasza fortuna6902 hozzászólására (») Máj 28, 2012 /
 
Hello! És végül melyik vezérlő lett a jó?
(#) fortuna6902 válasza etm hozzászólására (») Máj 29, 2012 /
 
A 120fokos
(#) fortuna6902 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 29, 2012 /
 
Helo Peti vagyok és azzal tudok valamit kezdeni a hirtelen nagy terheléssel?
(#) fortuna6902 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 29, 2012 /
 
Meg még olyat is mondtak hogy a jeladó hamar kapja a jelet ha tényleg igaz annak mit lehetne ártani?
(#) fortuna6902 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 29, 2012 /
 
Helo felemelt keréknél nem morog csak teher alatt.Elvittem a servízbe mert én már feladtam ott is csak a fejét vakarta a koma műszerel megmért mindent azt mondta jó.ott hagy
(#) sanykaraj hozzászólása Máj 30, 2012 /
 
Üdv azt szeretném megkérdezni hogy ha sorba kötök két akkumulátort akkor azoknak az árama hogyan változik meg a feszt az tudom hogy összeadódik de mi lesz az árammal ?
(#) Poc válasza sanykaraj hozzászólására (») Máj 30, 2012 /
 
Az áram marad!
Csak egyformákat illik sorbakötni,de ha nem teljesen egyformák(elhasználódás),akkor a kisebbik kapacitása adja a kapacitást.
(#) hoze hozzászólása Máj 30, 2012 /
 
Heló jó estét mindenkinek segítséget szeretnék kérni egy 48 voltos bringa javításában vezérlőcsere történt +a kerék halljait is ki kellett cserélnem és a hibajelenség az lenne hogy a bringa tolat ezerrel .Ha megcserélem a két szélső jeladó kábelt az megoldja a problémát?ha van rá lehetőség sürgős válasz kérnék mert reggelre igértem a bringát előre is köszönöm .
(#) hoze hozzászólása Jún 3, 2012 /
 
Szép napot !Úgy látom nem tudott hozzászólni senki az általam felvázolt helyzetre,igyhát nincs más hátra mint forditva beszerelni a kereket csekély átalakítást igényel a féknél .
(#) nemszaki válasza hoze hozzászólására (») Jún 4, 2012 /
 
Helló! nem kell kereket fordítani.Meg lehet cserélni a kábelokat.De nem biztos ,hogy a két szélsőt kell cserélni.Üdv
(#) szsrobert válasza hoze hozzászólására (») Jún 4, 2012 /
 
Ahogy a kolléga írta, próbálkozás alapon cserélgetni a fázisok és hallok zöld-sárga kék kábeleit. Nálam is megfordult a forgásirány.
(#) hoze hozzászólása Jún 5, 2012 /
 
Na szép estét én már cserélgettem annyit hogy befontam a szemöldököm tőle mégse lett jó megfordítottam a kereket,na gondoltam kipróbálom ,terhelés nélkül gyönyörűen kiforogja ami tőle telik de terhelve nagy morgolódva kb2km/h képes ki kipréselni magából na kezdtem a kalapácsal szemezni hogy menten szét ütöm.De birkatürelmem van kitoltam a műhelyböl és nekiláttam másnak majd ha lehiggadtam visszahozom és tovább küzdök.
(#) nemszaki válasza hoze hozzászólására (») Jún 5, 2012 /
 
Helló! Az biztos,hogy nagy türelem kell hozzá.Én a kereket vissza raknám eredeti állásába.Fel kellene írnod az összes variációt egy lapra és sorban kipróbálni.Úgy nem veszíted el a türelmed.A legritkább eset az ha mind a hármat kicseréled.Kis gázzal próbáld csere után, ha morog a motor jöhet az újabb csere.Sok sikert!Üdv
(#) hoze válasza nemszaki hozzászólására (») Jún 5, 2012 /
 
Helló köszönöm a biztatást,neki ülök ma a történetnek.üdv
(#) hoze hozzászólása Jún 5, 2012 /
 
Szép napot ,a forgásirány rendbe jött de a teljesítmény ugyan az, na most mi tévő legyek terhelés nélkül kiforog szépen de ha terhelem morog és nem megy.Viszont van olyan hogy nem indul de ha meglököm a kereket akkor elindul .Olyan mintha hiányozna egy fázis vagy jel.Kimértem a jel kábeleket minden smakkol a három vastagon is ott van az 50 v nem értem???
(#) zolika60 válasza hoze hozzászólására (») Jún 5, 2012 /
 
Lehet, hogy a motorod hibás.
(#) nemszaki válasza hoze hozzászólására (») Jún 5, 2012 /
 
Helló! Azért csak előrébb vagy tegnaphoz képest.Nem hiszem,hogy motorhiba lenne.Az irányt már megtaláltad de még valami hiba lehet a vezetékek körül.Fázis vagy jeladó kábel cseréltél meg,hogy helyreállt a forgás irány? Nekem akkor jelentkezett ilyen hiba mikor zárlatos lett a hátsó féklámpa vezetéke.Javaslom húzd szét azokat a csatlakozókat melyek az első és hátsó világítást adják.Próba-szerencse.
(#) Biro F. válasza hoze hozzászólására (») Jún 5, 2012 /
 
Üdv.
Mérd ki a hallokat, az egyik hibás és amiatt nem adja le a teljesítményt. azért is van, hogy a kereket meglökve indul. A topik elején van egy ledes kapcsolás amivel megtudod állapítani melyik hall hibás, vagyis melyik színű vezetékhez tartozó. De azért ellenőrizd le a csatlakozókat nem e véltlenül kicsúszott az egyik saru, mert ez is egy hibajelenség.
(#) fortuna6902 válasza hoze hozzászólására (») Jún 5, 2012 /
 
Helo kedves Hoze.én péter vagyok nekem is ugyan ez a problémám volt nálam is ugyan ezek a jelek (tünetek) voltak én kb 1hét után beleuntam és szervízbe vittem és ott egy kütyü kimutatta hogy a 120fokos vezérlő nem jó hozzá mert a motor 60 fokos persze a vezérlőt megvettem a 120 fokos 11400ft-ba került most vettem bele másikat de 60 fokost ami 12000ft volt és azzal hasít mint a szél megszünt a morgás is terhelés közbe a 120fokos vezérlőt egy másik üzletben sózták rám mert bízongatták hogy 120 fokos kell bele.te megnézted a régi vezérlőd milyen volt?üdv péter
(#) fortuna6902 válasza hoze hozzászólására (») Jún 5, 2012 / 1
 
Helo még annyit hogy ilyen kütyüvel vizsgálták be:
(#) fater0827 válasza hoze hozzászólására (») Jún 6, 2012 1 /
 
Üdv Hoze
Épp ma cseréltem motort a 3 kerekűben ,jobb oldalon fordított behelyezés kell a kábel miatt . Ha forgásirányt váltasz akkor megoldás : fő kábel (vastag) kékek fix sárga és zöld csere , HALL vezetéknél középső zöldek fix kék és sárga csere , az apa csatlakozót célszerű cserélni ,ok ha később vezérlő csere ..... . Ez velox motorra biztos . de héten cserélem a motorban levő HALL IC-t sárga színhez tartozót ,és fotók jönnek ide a fórumra .
Üdv
(#) hoze hozzászólása Jún 6, 2012 /
 
Helló mindenkinek,köszönöm az instrukciókat ,a hallokat kimértem mindegyik adja a jelet visszafelé 4.7v-ig tehát ez kizárva.A vezérlő is ami elszált 120fokos volt és amit beleraktam szintén 120fokos. tehát ez sem lehet a fázisok is rendbe vannak úgy tünik esélytelen a történet?
(#) hoze hozzászólása Jún 6, 2012 /
 
teszek fel képet erröl az istenharagjáról ha ilyet láttok kerüljétek nagy ivbe üdv.
(#) nemszaki válasza hoze hozzászólására (») Jún 6, 2012 /
 
Helló!Nálam úgy indult a cserék után,hogy zöld-kék fázis csere volt de ezt a két szint a hall kábeloknál is felcseréltem.Próba és türelem.
(#) hoze hozzászólása Jún 6, 2012 /
 
Ja a zárlatos lámpacsatlakozó is kizárva mert azokat még össze se raktam gondoltam elöször menjen majd utánna a többi
(#) nemszaki válasza hoze hozzászólására (») Jún 6, 2012 /
 
Mi a pontos típusa a képen lévő kerékpárnak?
(#) hoze válasza nemszaki hozzászólására (») Jún 6, 2012 /
 
A türelmem határtalan ,de ez azért bosszantó de nem baj ,ebből tanul az ember fia !Ma este leülök mellé egy doboz söcivel és átmazsolázom ujjra az egészet .Azért ha valami még eszetekbe jutna szívesen fogadnám .üdv :yes:
(#) hoze válasza nemszaki hozzászólására (») Jún 6, 2012 /
 
a következő feliratokat találom rajt:electric bike art,elite speed and power
(#) hoze hozzászólása Jún 6, 2012 /
 
Ezek gondolom fantazi nevek de mással nem szolgálhatok.
(#) frici.hu válasza nemszaki hozzászólására (») Jún 6, 2012 /
 
Pugoying. Egyébként szupi járgány, könnyű és csendes.
Következő: »»   93 / 228
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem