Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
hello mindenki
egy kivezérlésjelzőt szeretnék csinálni.. a vezérlés maradt hátra.. tudtok benne segiteni, hogy hogyan csináljam? soronként lennének a ledek kigyujtva, mint ahogy a képen, a bekötésen is látszik vagy a másik megoldás: nincs valaki aki elvállalná a vezérlés megépítését? Válaszokat előre is köszönöm
full integrált epia alaplap 1 gigás proccal (512ddr 266-os ram), ez egy car pc-s alaplap winyóval(2,5-ös,40gigás) eszik ~40 wattot, így alig kell neki hűtés.tudom nem erőmű,de a célra tökéletes.17" daewoo lcd(36900 most a gazdaságosnál,az ár mellett az szól még a javára,hogy fekete,és a gombjai oldalt vannak-ez fontos, mert előlről nem lehet hozzáférni beépítés után).amúgy 8ms-es.egy billentyűzetből kimentett panel van kivezetve a gombokhoz,de asszem kell vegyek egy i-pac -ot is mert így macerás a konfig.belső kép csinálok, mikor legközelebb szét kell szednem. nem számoltam, de kb 80-90 között állt meg valahol. viszont a csendes működés miatt éjszakai letöltésekre is tudom használni.
Idézet: „Meglehet, off-topic, de mégiscsak ez (Ő) életem fő műve...” Gratulálok! Idézet: „(bringavilágítás leddel). Íme a fényforrás (összesen 108db fehér led):” Váááó! Ez igen! Ennyi fény a kocsimon sincs, pedig szeretem, ha látok és látnak! Azért ha jön szemben egy ezüstszínű FIAT Palio, légszi, na nyomd a képembe! Kösz! Idézet: „Meg építettem az Attila86 által közzétett páka elektronikát.” Bravo, szép munka! Gratula! Idézet: „mit itt látsz,láttok,az saját kezem munkája , a matricák kinyomtatásán kívül” Külön gratula!
Köszi Nemsokára kész a dobozolás is. Azt is felteszem hamarosan
mire ez a sok led ha pontosan leírod mit szeretnél vele akkor talán meg tudom csinálni a vezérlését!! egy atmel kis procikával olcsón kijön az alkatrész!!
Igaz, hogy nem én építettem, hanem Balu1 a bikemag fórumról, de azért meg szeretném mutatni, hogy biza' van ennél durvább is.
Idézet: „Egyébként az a lámpa ami most fent van, így néz ki: Kicsit méretes és billenthető, vagyis beállítható a magasság, hová világítson.” http://img3.tar.hu/balu-1/size2/23980647.jpg Idézet: „ Így néz ki az elvi billenthető felépítés profilból, felül terelő lappal:” http://img3.tar.hu/balu-1/size2/24222396.jpg Szemből Idézet: „Ezek még huzal kivezetésü ledekből készültek. Kb 150 darab körül van a 24 fokos széttartásu 50000mcd-s (50cd-s) fehér huzallábas led benne és a többi közel 50db vörös és zöld. Azt külön megjegyezték komoly, ledekkel sokat foglalkozó mérnök emberek, hogy milyen szép fehér a fénye. Ez a kiegészítő szinektől alakult így.” Akit jobban érdekel a téma, az nézzen be ide
S nem veszélyezteti már ez a közlekedésbiztonságot? (Nagyon dúúúrva)
Üdv.! Kész a dobozolása a (#123380) számú hozzászólásban lévő elektronikának
Asszem jól sikerült
De igen csak elé tettem egy piros fóliát
Tök jó a színe
Vááá! Ez tényleg elég brutális lehet! Ha velem jönne szemben az úton, lehet, megállnék, és "szépen megkérném", hogy oltsa el, mert elvakít!
Jól néz ki, bravó!
De mi az ott a doboz tetején, abban a kis tálkában? Csak nem forrasztózsír? Ejnye-bejnye! :wow1:
Elkészültem 12V-os kapcsi tápommal, működik csak nem tudom hogy szabad-e neki üresjáratban 400mA-t fogyasztani, még csak 1A-ről halytottam.
Elvileg 100 -valahány W
Ezennel ezt a pillanatot járja át az ünnepélyesség illata... A "Ki, mit épített?" téma, közkívánatra kiemelt téma lett! Ezentúl a fenti zöld listában látható!
Az ünnepélyes pillanatban éppen felfigyeltem rá, hogy az alsó listából ki, a felső listába bekerült!
Gratulálunk hozzá!
Annyira örülök hogy megy, csak senki sem örül velem, ezért teszek fel még egy képet a tápról, hátha megdicsér valaki. Sok újgörcsölésbe kerűlt a tekercselés, és sok utánnajárásba és számolásba.
Bocsi... elfelejtettünk egy kicsit
Nagyon pöpec... Specifikálnád pontosan mik jellemzők rá? Pl. mibe lesz, mivel csináltad (IC), stb... Igényes munka nagyon!
gratula, szép munka !!
12 voltból +-45v ot állít elő, úgy alakítottam ki hogy igy ahogy van több mint 100W-ot,ha teszek bele még két fet-et akkor kb 300W-ot képes produkálni.
A nyák vasalásos technikával készűlt(csak nem műnyomó papirra, találtam annál sokkal jobbat). Egy Tl494-es ic hajtja,a hűtőbordák és a vasmagok bontott Pc tápból valóak, a huzal mikrósütő trafójáról származik. Kb 1500 Ft-omba került az egész. A kocsimba lesz (majd egyszer...) egy erősítő tápja. Off Megtisztelő hogy az oldal attyával is beszélhetek, nagyon jó kis oldal ez.
Úgy tekerészted őket kézzel?!? Nem semmi... minden elismerésem!
Köszönöm.
Ha nem kapok tanácsokat nem is mertem volna neki álni. Kézzel tekertem, a sodratokat pedig villanyfúróval. Sajnos a nyák alkatrész felöli oldalán nem lett tökéletes a felirat, de ugy sincs jelentősége. Ezen a téren ez az első alkotásom, eddig főként hangfalakkal, erősítőkkel foglalkoztam.
Csatlakozom! Külön elismerésem a kézzel tekert trafóért!
Idézet: „nem műnyomó papirra, találtam annál sokkal jobbat” Elárulod nekünk, hogy mi az? Engem érdekelne, de gondolom másokat is! (Esetleg a NYÁK készítés kérdések topicban is leírhatnád...) Biztos, hogy sokak adóznának hálával Neked! |
Bejelentkezés
Hirdetés |