Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Csak delfinek. Link Amúgy milyen a hangja?
60000 ért tudhatja... annyiért már szerintem szebbet meg jobbat veszel ennél.
Jó ez a delfines kép
A hangjáról nem tudok érdemben véleményt alkotni, mert csak egy LG E900 volt nálam, aminek annyira nincs jó audio része szerintem és a zeneanyag sem veszteségmentes formátumban volt. Ezeket figyelembevéve csak két észrevétel: a mélye tetszett, mert nem volt tolakodó, az énekhang viszont nekem mosottabnak tűnt mint a telefon saját fülbedugósával. Az viszont biztos, hogy nagyon kényelmes, nagyon könnyű cucc, jó a fejpántja és a fülpárnák formája. Ezek ellenére sem ér annyit, mint amennyibe kerül.
60k-ért tudhatná, de szerintem nem tudja. Bár, ember legyen a talpán aki bebizonyítja, és arra is kíváncsi lennék, hogy Sonyék mivel mérték meg az átvitelt.
Műfejen . . .
Egyébként egy fülesnél nem nagy kunszt jó frekvencia átvitelt készíteni, mivel a hangrendszer elég zárt, és igen kis mennyiségű levegőt kell mozgatni. Sokkal fontosabb szempont a viselhetőség komfortja. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2012
Akkor ezek szerint bajod van a mű antennával, a mű terheléssel is.
Kellemző a sony cuccokra legyen az füles, vagy hifi, a kevés magas ami miatt mosott a hangja
Azt nem tudom, de ha már drága, akkor inkább Sennheiser, vagy AKG
Vagy Beyerdynamic. A műugrásról és a műszerekről, akkor már ne is beszéljünk Abban a műfejben van egy (vagy kettő) kalibrált mikrofon minimum 4Hz-80kHz-es átviteli sávval?
Nem tudom, nem volt hozzá szerencsém. De nem tartom elképzelhetetlennek fülhallgató, hallójárat - dobhártya modellezését egy ilyen széles sávban. Békésy György professzor munkássága óta elég sokat tudunk a fül hallásmechanizmusáról, és nem tartom lehetetlennek a modellezését. Bár én sem látom sok értelmét, dehát olyan szépen mutat egy ilyen jó nagy szám, ami nagyobb mint a versenytársaké. A sok sznob, meg úgysem tudja miről van szó, csak az enyém nagyobb.
Tán nem bánjátok, ha valami nem elektronikai tárgyú érdekességet beteszek ide. Bővebben: Link
Meggyőzött az eleje és az információ meg energiaátviteles maszlag meg butaság. "Villannyal fűtünk, nincs gáz...". Szomorú, hogy az ilyen önkéntes hamis próféták megélnek ebből az áltudományos agymosásból.
Ez csak egy mellékszál, egy nem hozzáértőtől, a lényege más. Persze nem akarlak győzködni.
Tudod, a hitelességet az adja meg, hogy az egész performansz milyen minőségű.
Szerintem ez baromság nem érdekesség! De jókat nevettem rajta Orvosi beavatkozás nélkül eltüntetik a daganatot, szavakkal, érzelmekkel... Hullámgenetika, Minden egy hologram... Jaj hát a kólibaktérium, anyám! Elképesztő számomra hogy valaki ilyeneket elhisz, és fizet érte , cd könyv. Meditálástól lepotyognak a könyvek a könyvespolcról.
Az egyik előadásában (nem tudom melyikben) valami olyasmit is mondott,hogy az Uránusz bolygó rövidesen ketté fog hasadni,nah itt kezdtem el zokogni a nevetéstől.
De talán már hagyni kéne ezt itt,míg Zoli bácsinál fel nem ment a pumpa.
Karácsonyfa másképp... Bővebben: Link
Az a ventirács a tekercsekkel eléggé Inka spirituális kinézetű lett.
Modern álomcsapda. (és még a Kossuth-ot is fogja)
Áhhh. Akkor ezzel vették fel az álomháború filmet? Aki nem látta nézze meg. Már csak a nénik miatt is.
Valaki unatkozott...
Digitális karácsony
Soltnál is nyomtuk, csak annyi hogy ott pénzzel is meg fémkulccsal. Nagyon kellett szorítani és akkor nem a kezünket égette.
Haszontalan masina újragondolt változata. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |