Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hogy szól a vicc? Menj el Herédről Ondódon át Bugyiba? Valaki javítsa majd ki a pontos verzióra.
Megtaláltam a Rezonanciafrekvenciát A csapás egész jó cunamit kelt...
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2013
És hogy mennyire nem áll messze a valóságtól:
Rebecca Black - Friday A kész klipp. Rebecca Black - Friday Acoustic Version. 1:40-től jön a ... Java. És természetesen járt az X-Factorban is. A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2013
Sáriba Bugyin át vezet az út. (Így szól eredetileg.)
Nem tudok rendesen forrasztani, mert remeg a kezem. Most kéne egy közepes nyugtató.
Köszönöm, vizsgaidőszakban jó egy ilyen progi.
Sziasztok, nektek működik rendesen az oldal üzenetküldő része?
Működik, bár nem olyan jó mint a régi.
Csak azért kérdem, mert újabban szerintem én hiába írok bárkinek, nem jön válasz...
Két lehetőség van; a- nem akarnak válaszolni, b- nem mennek el az üzenetek.
Én válaszoltam rá, de szerintem nem kaptad meg.
Dehogyis nem. Csak közben eszegetek és ettől le vagyok lassulva.
Na mindegy, mert már időközben befejeztem. És még csak "szét se kellett verni semmit". Amit csináltam az működik és szól. De legalább most már megtartom magamnak, az előző amit küldtél úgyis elveszett.
Ezt az ETR felületén a legjobb csinálni.
Lényeg a lényeg, hogy csak nekem nem akartak válaszolni.
Tudom, még eddig mindig segítettél, bármikor megakadtam.
Próbáld ki: igyál egy felest. Vannak akik reggel így kezdik a napot mert amíg nem isznak remeg a kezük.
A kéz remegésről jut eszembe: Pistike mondja : a nagymama pisiltessen a remegős kezével! Idézet: „Vannak akik reggel így kezdik a napot mert amíg nem isznak remeg a kezük.” Ezt hívják alkoholizmusnak...
Mi lesz ez? Ha leszedted a festéket mit szeretnél vele? Újra fested, vagy csak marad csupaszon?
Írhatod ide is: Ez erre van.
Vagy ide: Vegyes barkácsfogások
Szia!
Gondoltam megosztom mi is történt a munkával kapcsolatban. Sajna nem alakult sehogy sem.Nem értesítettek. Lassan kezdek kétségbe esni. :S Mióta végeztem a sulival semmilyen munka. Anyumék nyakán itt lógok. Pedig teszek ellene,hogy ne így legyen. Esetleg valaki nem tud valamilyen céget Kecskemét,Szolnok vonzáskörzetében ahol lenne karbantartói állás? Neked is és a többieknek is egy kérdés. Mi a véleményetek az állásközvetítő(fejvadász) cégekről? Jelentkeztem most pár állásra. E-mailen keresztül jelentkeztem. Kinek mekkora sikerrel szokott ez így működni,hogy értesítik is? Van annak értelme,hogy az ember inkább beballag pl. a trenkwalderhez és ott beregisztráltatja magát majd egyből mondja is,hogy egy neki szimpatikus állás tetszene is. Nem tudom különbséget tesznek-e azok között akik csak a neten jelentkeznek egy állásra és beregisztrálja magát vagy megjelenik a cégnél és ott regisztráltatja magát és jelentkezik egy állásra vagy akár többre is. Csak mert hallottam olyat,hogy valaki elment és mondta az illető,hogy ő már az interneten beregisztrál. Erre a hölgy mondta neki,hogy az semmit nem jelent. Kapott egy papírt és azt is ki kellett töltenie. Ugyan úgy képesítések adatok stb. Magyarán a hölgy úgy reagálta le mintha az nem jelentene semmit,hogy a neten regisztrált.
Szerencsére nekem nincs ilyen problémám, de azt javaslom neked, hogy az önéletrajzod küld el minél több céghez akkor is, ha nem hirdettek állást. Nem baj, ha nem válaszolnak. Egyszer csak bejön valami.
Nyelvtudással hogy állsz? A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |