Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Jol tudod, de az egy regebbi SW verzio, ami nem tokeletes, ezert is tettem fel a kerdest, hogy be tudjam hatarolni a szoban forgo kodot.
Értem..amúgy Te használtad/tesztelted HMJ blokkolóját a végleges szofttal?
Nem. Csak itt a forumon targyalgattuk a temat, en kulon sajatot keszitettem/keszitek.
Üdv Reggie......Na elkészült vagy még készül? kíváncsian várom az eredményt infót kérek ha nem publik...pü..jöhet.....
Meg keszul, mert sajnos kozben sok masik feladatom van. Kulon van mar egy PIN diodas vevom, ami sokkal erzekenyebb, mint a Blinder es az augusztusi deli nap fele forditva sem vakitodik el.
Jelenleg dolgozok a nagysebessegu lezermeghajtason, mert az integralt lezer(SPL LL) daraga es SPL PL-t szeretnek hasznalni. Ezen kivul megjott usa-bol a lavina fotodioda, most ehhez keszul az aramkor. Ez inkabb csak a hatarok feszegetese miatti kivancsisagbol, mert gyartani draga lenne, csak a dioda kerul 30 ezerbe. Remelem ejszaka a nem kozvetlen, szort sugarzas vetelere is alkalmas lesz es akkor idoben jelezhetove valik az automata uzemmodban kirakott mero. Valamint kidolgoztam egy trafi zavaro detektort, probapanelon mukodik, mar csak vegleges formaba kene onteni. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Hallottam tegnap egy olyat, hogy állítólag a rendőrök beraknak a trafis autóba egy lézer érzékelőt és azt figyelik, ki zavarja őket. Ez létezik?
Hat nem tudom mennyire mukodokepes az elgondolas, hiszen a sajat muszeruket is merhetik reflexiobol, igy nem neveznem megbizhatonak. Bizonyiteknak biztos nem bizonyitek.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Én is ezt mondtam. Már kitalálnak minden mendemondát, hogy hülyítsék a népet.
Szerintem is.
Pl. velunk volt olyan, hogy nyaron reggel 10kor mertek az elottunk levo betonkeverot(M1/M7 kivezeto a sasadi utnal) es a kerekek kozott az aszfaltrol reflektalt jelet is erzekelte a Blinder, ugyhogy messze nem elhanyagolhato ez a jelenseg es az auto eleje jobban reflektal, mint az aszfalt. A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Volt régebben ilyen csipogóm, ez az előrejelzőm, tényleg előfordult elég sokszor, hogy ilyen visszaverődő jelre jelzett, sőt olyan is volt, hogy az előttem menő blokkolójára csipogott
Azért untam meg és adtam el, mert minden szenzoros kapura is csipogott, még az autópályán is.
Akkor lassan de készülőben van ) erre a trafi zavaróra kíváncsi vagyok ha végleges formát ölt..... )
Bár most-már a szekció kontroll-t erőltetik ( élesítik ) seb.mérésre a yardok..... (
A radar zavaró hatásosságát hogy próbálod ki?
Milyen frekin fog működni?
Nem radarra gondoltam, hanem lidarra. Nekem mind a ketto trafi
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2013
Üdv....
Kíváncsian várjuk Yoko blokkoló linket..... megnéznénk mit tud.....
Én is
Azért kérdeztem, mert a neten nem találok semmit. Egy Székesfehérvári boltban lehet vagy lehetett kapni, de ettől többet nem tudok. Használtan 25 ezres lenne és ha jó, nem kéne építeni.
Én sem találtam semmit róla,biztos valami koppintott izé....
Vagy valami katonai űberszuper kütyü
Szerintem feladom, így vaktában nem biztos, hogy megér 25 ezret. Ettől még egy Kiyo is többet ér, mert legalább van referenciája. A legjobb lenne, ha valaki segítene megépíteni a HMJ tipust, de eleddig nem találtam meg a partnert hozzá
nagyon szívesen segítenék neked, de teljesen el vagyok havazva,időtlen időkig,de ha kérdésed van szívesen segítek amiben tudok,viszont magam is csak egy amatőr vagyok...
Köszönöm a segítő hozzáállást!
Úgy néz ki, lesz segítségem, úgyhogy valami elindul.
http://www.tme.eu/hu/details/cp-38-8/kiontheto-tokozatok/combiplast/#
Jó kis doboz,kiönthető,52x56x15
Kiönthető és beönthető
Jól néz ki. Anno a BRG-ben használtunk kiöntő anyagot, a Yagi antennák csatlakozó házát öntöttük ki vele. Elvileg még meg is van. Két komponensű, talán nem döglött még be.
HMJ anno talált kiöntőgyantát,a Novia Kft.-nél lehet kapni,Halásztelken,víztiszta műgyanta.
Én mondjuk szilikonnal öntöttem ki a a dobozt,kihagyva a vevőt mega lézerdiódát,majd ráragasztottam a perspex lapot,igaz víz alatt nem próbáltam
Végül is ha mondjuk tóba kerül az ember, ott már tényleg nem szoktak mérni
A fröccsenő víztől meg védve van, a remegés se nagyon veszélyezteti, úgyhogy jó az biztosan. Őszintén szólva ott tartok, hogy veszek a vaterán egy kész kütyüt, mert én nem tudnám programozni, ha meg el kell hurcolnom a flashelés miatt, ott tartanék pízben, mintha megvenném a gyárit. Már olyan 40 körül van lézer diódás.
Igazabol a kesz kutyuvel jobban jarsz, mert ha lefoglaljak a cuccot mindenfele illegalis atalakitasra, stb. hivatkozva, akkor a sajatodrol nem tudsz megfelelosegi tanusitvanyt eloadni. Ezzel az eljaras ideje es a siker valoszinusege is csokken.
Es a rossz hir, hogy mar tortentek ilyen lefoglalasok a hasznalat tiltasa elott is. A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
Ezzel az eljaras ideje es a siker valoszinusege is csokken.
Nem értem ezt a mondatot.
Bocsanat, az ideje no. Ha lefoglaljak a kocsidbol a zavarot, akkor megbirsagolnak, amit meg kell fellebezni, ha nem akarsz fizetni. Persze ez alatt a kocsit ujra kell muszakiztatni. Ha te nem tudod igazolni, hogy szabalyosan hasznaltad az eszkozt, akkor nem teritik meg az ujravizsgaztatast es fizetned kell a buntetest. Ha sajat eszkozrol van szo, aminek nincs bizonylata, akkor legfeljebb birosagi targyalason tobb muszaki szakerto bevonasaval lehet eselyed, de ugy sem tul sok.
Akkor ezek szerint eleve veszélyes játék a DIY blokkoló a bizonyítvány miatt?
Húha Ez teljesen meggyőzött, hogy ne kisérletezzek, köszi az infót! |
Bejelentkezés
Hirdetés |