Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   141 / 147
(#) Gabiorsi válasza Reggie hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Marad a szabályos közlekedés és a spórolás. Még tájékozódok, érdemes-e egyáltalán blokkolózni, vagy inkább kifizetem az évi 2-3x30-at. Ha érdemes, akkor csak bizonyítvánnyal rendelkező és lézer diódás kütyüt fogok keresni, ami frissíthető.
(#) Home Made Jammer hozzászólása Feb 9, 2013 /

Szerintem egyik gyári blokkolónak sincs műbizonylata. Az hogy a gyártó ad hozzá egy papírt az maximum téged nyugtat meg!
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

LI-nek van.
(#) treshold válasza Reggie hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Saját építésű lézerdetektor és tolatóradart sem szabad a kocsira felszerelni?
Milyen szabály tiltja?
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Azért mert egy horvát kisvállalkozás ad hozzá egy papírt az még nem az. Ezt csak a forgalmazók terjesztik.
Egyébként meg normálisan kell használni és semmi problémád nem lesz belőle.
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Nem tiltja semmi. Csak ha bevonja a rendor a muszakit akkor jol jon. A rendornek meg magyarazhatsz az ut szelen, ha fejebe vette, hogy elveszi, akkor nem tudsz mit tenni. Majd mondja, hogy elj jogorvoslattal.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Nagyon nem mindegy. Rajta van a termeken az E27-es kod, amirol igazolast allitanak ki(mert ugye horvat az eredeti bizonylat). Ezt tudod lobogtatni, mig a sajatod eseten semmid sincs. A burokracia meg olyan, hogy a pecsetes papirfecniket szeretik...

Naná, hogy élek jogorvoslattal, az a minimum. No meg a költségek térítése

Csak érdeklődöm, milyen paragrafusra hivatkozva veheti el? Tiltja valami?
Nem kötekedni akarok, csak mint támadási felületet keresem.

Nem tiltja semmi, csak neked kell utolag bizonyitani. Es nem mindegy, hogy ez a bizonyitas mennyire egyszeru. Ha van papirod amit tudsz lobogtatni, akkor is vagy fel ev mire tortenik valami. Persze ez alatt hasznalhatod a kocsit, de az uj muszaki vizsgat addig is te allod es a vegen, ha megallapitjak, hogy igazad van, akkor visszaadjak a vizsga arat es torlik a buntetest.

A masik forumon van egy sztori(hivatalos papirok befenykepezve, feltoltve), hogy igy is mekkora tortura.

Mit kell bizonyítanom?

Tudnál egy linket arról a fórumról?

Hogy szabalyos volt az eszkoz hasznalata. Tudom, hogy abszurd es az elmelet nem ilyen, de ez a gyakorlat. A rendor rairja a papirra, hogy nem megengedett atalakitas es ujra kell vizsgazatni. Neked meg azt kell bizonyitani, hogy a rendor tevedett.

Az valami jogszabályba ütközik, hogy felteszek egy kis kütyüt előre?

Ettől függetlenül pl egy passzív vadsípot felrak valaki az autóra az nem megengedett átalakítás?
(#) Gabiorsi válasza treshold hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Ha a vadsíp blokkolná a trafit, akkor az is az lenne

Nem utkozik. Vannak eloirasok, miszerint a kocsi sikjabol nem(vagy csak bizonyos mertekben) allhat ki, nem modosithatja a menettulajdonsagokat, vagy kulon szabalyok vannak a vilagito(munkalampa/drl/stb.) vagy hangot kiado(pl. szirena) eszkozokre.

OK, nem áll ki és nem világít semmi, így ennek megfelelek.

Amugy amit kuldtem, ott megtalalod, hogy melyik rendeleteknek kell megfelelni.
(#) treshold válasza Gabiorsi hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Csúnya lenne, ha rendőr a zöldre azt mondaná, hogy piros és azt mindenki elhinné

Én egyszerű, városban született de már falusi ember vagyok, eddig hittem a rendőrnek, még ha az a peros ződ is vót
Mostanában már kezdem magam felvértezni, hogy a drága rendőr bácsik is tévedhetnek néha-néha mindig
(#) Reggie válasza Gabiorsi hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Igazabol nem art. Csaladban is volt ugy buntetes, hogy a rendor gyorshajtast akart raverni a rokonomra. Persze nem ismerte el es kerdezte, hogy hol a bizonyitek. Igy azert lett megbuntetve, mert nem indexelt, annak ellenere, hogy indexelt. Csak ugye ezt nem kell felvetellel bizonyitani. Na azota van kamera a kocsiban.

"Igy azert lett megbuntetve, mert nem indexelt,"
Hol a bizonyíték?

Ezaz. Erre nem kell, eleg a rendor bemondasa. Mint a biztonsagi ovnel.

Lehet, de akkor miért kellett volna indexelnie, ha "gyorsan hajt" leszámítva ha előzött.?

Varosban parhuzamos kozlekedesnel tortent. Piros lampanal indultak es atment a rendorok ele a masik savba. Ez csipte a csoruket. De az is benne lehetett, hogy akkoriban volt a rendorok tuntetesi szandeka, csak veletlenul pont akkor mozgositottak a Bp-i allomanyt fokozott ellenorzesre hivatkozva(de valojaban, hogy ne tudjanak tuntetni menni a szabadnaposok) es kicsit frusztraltak is lehettek.
(#) treshold hozzászólása Feb 9, 2013 /

Rendőröket előzgetni mindig veszélyes akció

Én tegnap is előztem haza felé
Már majd be kakkantottam, ezek meg 50-el kullogtak lakott területen kívül. Előztem én mint a huzat

Lassan az orrunkra koppint a helyi rend őre a sok offért
(#) Gabiorsi hozzászólása Feb 9, 2013 /

Újabb spanyolviasz blokkolófej elrejtési ötletem támadt
(#) Reggie válasza Gabiorsi hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Szerintem sokkal egyszerubb es osszessegeben olcsobb, ha menet kozben levalaszthato a kocsirol es minden leoldas utan epitesz egy ujat
(#) Gabiorsi válasza Reggie hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Hogy? Kilövöd a kasztniról?
(#) Reggie válasza Gabiorsi hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Nem kell kiloni, van gravitacio.
(#) Gabiorsi válasza Reggie hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Vagy mint a Mission Impossible-be, egyszer csak elkezd füstölni és felrobban
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2013
Következő: »»   141 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem