Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Farsang Gangnam Style-ban. Csúcs ez a suli, a tanári kar meg pláne.
Hello!
Van itt olyan topic, ahol szakit lehet keresni? Autóvillamossági szakit keresek.
Szia, apróhirdetésnél lehet, állást kínálni.
Elszomorító! Sajnos Nekik már "esélyük sincs" egy szebb, jobb életre. Bár ebben a helyzetben relatív, hogy mit nevezünk szebbnek, jobbnak.
Nézzük a jó oldalát. Innen csak felfelé van.
![]()
Sziasztok!
Pár éve végre rávezettek, hogy az Internet Explorer egy gönc és inkább Google Crome-ot használjak. Végül belementem, mert amúgy is mindenhol azt ajánlgatta fel és az idegeimre ment. Hamar megszoktam és beláttam, hogy tényleg nem rossz. Sajnos az utóbbi időben változik a véleményem. Lehet hogy bennem van a hiba, de nem tudok Ebay-ezni, mert csak a főoldalt fordítja le a Crome. Ha egy terméket nézek, akkor már egyszerűen nem fordít és nem is tudom sehogy sem rávenni hogy fordítson. Régebben is előfordult egy-egy honlappal, hogy angol maradt, de akkor jobb egérgombbal a legördülő menüben rákattintottam a fordítás magyar nyelvre és már működött is. Nem mondom hogy ez nem idegesített, de működött. Most ez a felirat jobb egér alatt inaktív, tehát ha nem akar nem fordít. Néztem a beállításokat is, de szerintem be van állítva. Légyszi segítsetek, ha nem szabályba ütköző ilyen tanácsot kérni itt. Bár szerintem a Crome egy free program, úgyhogy nem tudom lehet-e probléma. Köszönettel: honda130
Ez...milyen elektronikai jellegű hiba?Vagy téma?
Én kérek elnézést.....
Ahelyett, hogy posztot írsz, használd inkább a "Moderációt kérek!" és a válasz gombot.
Én kérek elnézést..... A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2013
Most már nem OFF, de eredetileg a kérdés is az volt egy új topikként, de ide landoltattam.
![]()
Jó poénnak indult, csak ugye a dátum... A gyermeknap június 1-jén van.
![]()
Próbáld ki a Maxthon böngészőt. Nagyon szeretem, csak egy gond van vele: a vírus irtó programok védelmi moduljai nem igazán akarnak beépülni, de van benne olyan funkció, hogy kattintásra választhatsz, hogy csak a szöveget fordítsa vagy az oldalt. Egy próbát megér. Ja és ha videót akarsz leszedni, akkor nem kell külön downloader.
Egy próbát tényleg megér.
Egy kérdés: Lehet hogy a win7 újabb telepítése miatt nem megy a Crome fordítója? Sem a Dell laptopon sem az asztali gépen? Egy másik rendszert tettem fel mostanában. Olyat, hogy nem kell aktíválni sem meg ki lehet választani hogy melyik verziót tegyem fel. Nem lehet hogy túl van benne valami buherálva és ezért akad?
Nagyon érdekes... Feltettem a Maxthon 3.0 böngészőt és első oldalnál fordított, de már a másodiknál nem és azóta is kattinthatok a fordítás gombra bármikor, egyszerűen nem és nem. Nem blokkolhatja valami más program? Nem hiszem el, hogy egyik böngésző sem tud fordítani. A Crome-ból is próbáltam már legalább 6 verziót.
Ez csak egy lehetséges kiindulópont a megoldás felé. Más ok is lehetséges.Én csak azt a verziót ismerem, amikor egy adott szóösszetétel értelmezhetetlen a fordító számára. Tökéletes fordító program MÉG nem létezik.
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2013
Hogy tökéletes legyen, eddig sem vártam, de ha az Eby-en rákerestem valamira és kilistázott 4652 darab dolgot, akkor az egészet lefordította a maga módján. Ha valamit közülük megnéztem, akkor azt is. Lefordította a legördülő menüket is két pillanat alatt, stb. néha ki kellett találni hogy mit akar mondani, de volt fordítás. Most meg semmi mozgás nincs.
Akkor ez egy ismeretlen technikai malőr.
Sziasztok!
Valaki nem olyan régen tett fel rengeteg kb egyforma méretű hűtőbordát eladásra. Nem is kis méretek voltak. Sajnos már nem találom a hirdetések között, valaki megvette volna mindet? ![]()
Attól függ mekkorák kellenek. Nekem is van jó pár darab. Majd készítek róla fotókat.
Sőt most már készen vannak. 1 perc és kiteszem ide: Hűtőborda.
Már több mint 1 hete (10 napja) fizettem be a netes számlát, de ha rövid időn belül nem állítják helyre, akkor a számla összegének csak a felét leszek hajlandó kifizetni.
A böngészés korlátlan, de a videózás és a letöltés kész rémálom. A védelmi frissítést, ami 108 mega 4 órája szedem, de csak a fele van meg. A skyperól meg ne is beszéljünk. Kérdezzétek meg Zolit.
Elütött egy gyalogos. Én kocsival voltam és oldalról belém jött az úttest közepén...
A kislány állig lehúzott csukjában, agyhelyre dugós fülhallgatóval telefont nyomizgálva haladt ferdén át az úttesten. Én előzékenyen lassítottam, majd megálltam, Ő meg nekisétált az autó elejének. Ekkor zavartan körbenézet és kikerülte az autót, majd továbbhaladt. Meg sem kérdezte, hogy nem sérültem-e meg...? ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |