Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szép, rendezett .. és "szellős "( ha nyitva van a teteje)
Beüzemeltem az egyik műszert... teszek képeket a belsejéről is.
Profi kivitelezés! Nagyon jó. Grat hozzá. :worship:
Ugyan nem nagy cucc, de azért felteszem
ha fizecc akor igen...de szerintem csak elirtam nah mindegy
Persze, gondoltam hogy elírtad. Amúgy jót szólhat!
Megfelelő protokollal kommunikáló autót lehet vele összekötni PC-vel/kéziszámítógéppel/célhardverrel.
Mindenféle adatot lehet vele kiolvasni az autóból (kb. mint f1-ben a telemetria ), később elemezgetni, a hibakódokat is ki lehet vele olvasni/törölni. Én egy Palm m505-el fogom tesztelni köv. héten ha érdekel majd beszámolok Ezen a linken van egy leírás hogy melyik autó melyik protokollt használja: Bővebben: Link Csatalom a kapcs. rajzot, és egy pdf doksit, hogy a palm-hoz való szoftver pl. miket tud.
Vatti!
Szép lett az órád! (csak az előlapi busz-kapcsoló nem bejövős...nekem) mex! Példaértékű munkát végeztél! Egyszerűen gyönyörű! Minden elismerésem!
Köszönöm!
Ez még csak próba keresek vmi szebbet
A munkádra csak ennyit tok mondani: :eek2:
Először azthittem hogy ez vmi gyári cucc Nagyon jó lett A doboza honnan/miből van?
én egy szép kis 2x50W erősítőt építek éppen.
a lelke egy AN17830A IC. maga az erősítő kész van, és szól is rendesen (ennek persze a szomszédok nem örülnek ), már csak a dobozolás, és tuningolás van hátra (venti, hagerőszabájzás, kivezérlésjelző). itt van néhány kép, de majd ha teljesen kész lesz rakok még fel ui: a képek elég rossz minőségűek, mert telóval csináltam, de ha kész lesz akkor jobb minnőségű képeket rakok majd fel
Nagyon szép lett az órád.. Én szeretem kicsibe dobozolni az áramköreimet, de ez is igazán minőségi, ha elfér. A kapcsoló viszont szerintem is ronda, legalább egy olyanra cseréld ki, ami tiszta fekete és nem világít..
Kössz az elismerést. A doboz ABS műanyag,ezt a fajtát lehet több méretben elektronikai üzletekben kapni. Taiwani gyártmány...
Igényesen néz ki vele Majd holnap megnézem a helyi boltban :yes:
Ma volt egy kis időm foglalkozni a megkezdett akkutöltős projektemmel. Mennyi mindenre jó a PC táp!
Hi
nagyon ötletes, hogy egy régi pc táp házat használsz fel, egyszer egy erősítő házaként akartam egy ilyen megoldást, de sajna nem fért bele. Az előlapot a Medve által anno belinkelt progival csináltad? utánna rávasaltad? ..más.. Mex hsz-a eszembe juttatta, külömböző műanyag alkatrészekre rá van belül írva "ABS" meg tudná ezt valaki mondani mit jelent? gyanítom, hogy az alkatrész anyagára céloz, de engem bővebben érdekelne. Üdv
Akrilnitril-butadién-sztirol az ABS műanyag. Pl. Ebből a jó kis anyagból vannal a legó kockák is...
Bővebben: Link
hi
köszi...mostmár ezt is tudom... főleg a kémiai vegyjele tetszik "C8H8ˇ C4H6ˇC3H3N)n" lol
Idézet: „Az előlapot a Medve által anno belinkelt progival csináltad? utánna rávasaltad?” Nem. Egyszerű rajzoló progival terveztem és kinyomtattam egy sima papírra. A paprír a plexi előlap mögé került.
Jé ez felse tünt hogy az egész egy plexi lap. Ötletes
jo lett még egy kérdés hol vetted mer nekem is ugyanijenem van én győrbe vettem a videotonba..amugy télleg jo lett és jol is szol tapasztalat
Huhhh
ezt 1 levegővel is el tudod mondani?
hy összedobtam egy 3Wattot teljesítő hangfalat beépített erősítővel és hangszínszabályzóval egy régi pc hangszórópárból szármozik az erőlködő, a hangfal egy unitra lemezjátszóé volt :yes: kicsit retróra sikeredett de azért jól szól ime a képek
Szép nagyon én is a napokban akarok összrakni egy hangfalat.
Majd én is megmutatom
djtometkow:
tök COOL Én meg kcisit átépitgettem egy PC tápot. Hamarosan gyüjtök erőt és Krisz03 átalakitását végrehajtom.é s akkor nem csak a kinézete lesz labortáp, hanem tud valami hasonlót i s majd. |
Bejelentkezés
Hirdetés |