Fórum témák
» Több friss téma |
Sokféle Zanussi mosogatógép van szóval kéne a típusa!
91171-2c nem tudom ez e a tipusszáma
most szeretném megveni azért érdeklödők érdemes e
Valószínűleg ez az de érdemleges választ a google nem adott.Utána mit csinál?
nem tudom ennyit mondtak róla
Szoktak olyat csinálni hogy az alsó részt átöblítik de mást nem tudok mondani róla ennyi infó tudatában.
Mit kéne még tudni elindul e a program?
Hogy mit csinál utána/elötte egyáltalán végigviszi a programokat vagy sem.
Megkérdezem és megirom elöre is köszi
A program megy csak a vizet mindjárt ki is nyomja
Használd a Válasz gombot ami a fejlécekben van, mert különben nem egyértelmű kinek írsz.
Vagyis feltölt és már ki is nyomja?Ha van akkor az aljában a nikecel úszó fennakadhatott(valahol folyik)Vagy Ha analóg vízszint szabályzó van benne) Akkor lehet hogy eldugult a csöve és túltöltést érzékel.Első gondolatra ez jut eszembe.
érdemes lenne megvenni? akkor ugy gondolod nincs nagy hibája amúgy az ára csak 7500ft
Digitális vagy mechanikus vezérlésű?Ha mechanikus akkor 5 ért megvenném(a helyedben).De ha digitális akkor inkább hagynám mert nehogy a végén ott köss ki hogy a panelen van a hiba.
Linket lehet ide felteni hogy esetleg megnézd
Persze.Van egy LINK gomb oda lehet beszúrni a linket.
Ez mechanikus vezérlésű.Ilyenhez hasonlóm volt csak az Zoppas volt.Szerintem érdemes de próbálj megegyezni az eladóval hogy olyan 5-6 ezer körül adja oda.
És amiket irtál az a hiba lehet, és azokat hol találom a gépben
Alul van.Ha van benne úszó akkor az a padlólemezen és ha jól emlékszem akkor a szint szabályzó pedig a jobb oldalon alul van.
Megkédezném még hogy menyi vizet fogyasztanak ezek gazdaságosabb e mint a kézi
Sokkal kevesebb vizet fogyaszt mintha kézzel mosogatnál.És ráadásul higénikusabb is mert 50-60C-on mosogatnak és öblítenek.Én tudom mert én is mosogatógépet használok.És természetesen olyan tisztára kézzel nem lehet mosogatni!
akkor panel hibálya nem lehet úgye vagy valami más?
Ebben programkapcsoló van.Elvileg nem de nem vagyok látnok.
Köszi a válaszokat majd jelentkezem ha valami problem van
Siemens nemtudom milyen számú mosogatógépem van. Kb. 5 éves és az elején van egy vízcsap szimbólum, ami világít. Nyílván valamilyen dugulás van a vízellátó rendszerében.
Ha valaki javított ilyesmit, kérem segítsen. Gondolon szűrő tömődött el. De a hogyan csináljam? kérdésre a válaszom vérszegény és halovány.
Zárd el a vizet, majd szedd le a csövet a falról. A csatlakozóban van a szűrő. Takarítsd ki szereld vissza és nyisd ki a csapot. Körülbelül ennyi.
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2013
Szép napot mindenkinek!Egy kis segitséget szeretnék kérni,van egy candy csf4570E tipusu mosogatógépem.egy ideje amikor elinditottam kis idő mulva villogott az első két lámpa rajta és sipolt,megnéztük a vizcsap kinyitva ,szürők rendben.utána már ahogy elinditom most már az összes lámpa villog .Mi lehet a hiba???,köszönöm a segitséget.
whirlpool ADP 243 SWH mosogatógépem van a hiba a következő.Az indító gomb folyamatosan villog és vissza ugrik az elő mosogatásra!Mi lehet a hiba?kösszi
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Ariston LL43S típusú mosogatógép annyit csinál, hogy felvesz kb. 1liter vizet, és azt kiszivattyúzza. Ekkor kigyúl rajta 2 zöld és kettő piros LED. Gondolom ez hibakód. a két piros LED baloldal az első kettő egyik a másik alatt. a 2 zöld pedig az alsó sorban ( a pirosat is beleszámítva) 4. és 6. Ha valaki tudna segíteni, hogy ez mit jelent, vagy mi lehet a gond, esetleg hibakód táblázat, szervíz manual, azt megköszönném. Segítséget előre is köszönöm. Üdv. Palkó |
Bejelentkezés
Hirdetés |