Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor voltunk (bár eltévedtünk párszor
![]() Jó volt... Bónuszcsomag részeként a kaja is jó volt ![]() Meg okosabb is lettem picivel (például már tudom miét "csámpás" a helikopter, vagy miért vannak fehér gombok a repülőn ![]()
Tanúsítom... Sajnálhatja, aki kimaradt!
![]()
Idén is május elsején Lörinci-ben lesz rádióamatör találkozó és börze.
Akkor még pár kép, már csak ezért is, mert néhány tévképzet (doxasma) él az emberekben olyasmikről mint például:
- Repülőgép motor; - Radar; - Fekete doboz; - Műszerfal; - Robot pilóta ![]()
Terény, magnómúzeum vagy Paks atomerőmű (újratöltve) még mindig nem érdekel senkit sem?
Szia,
Mikor lehetne menni? ki szervezi? engem erdekel ![]()
Pakshoz minimum 10 olyan ember kell aki jó előre vállalja "mint csoport" igazolvány számmal hogy "én vagyok én és ekkor tényleg megyek" (annyira egyébként nem durva feltétel...) ugye ha az üzemi területre be akar menni.
Úgy egyébként van látogatóközpont is van, az is bármikor ingyen, ugye... Terényről nem tudok nyilatkozni, bár amióta az e-mailt és a telefont feltalálták, ugye... Van autóm, benne szabad helyekkel, ugye... Pakson már voltam, ugye... Annyira szeretem mondani hogy ugye. Ugye? ![]() ![]()
Pakshoz en szeretnek elmenni, nagyvaradrol vagyok Romania, remelem nem problema, meg a baratnom.
Mit lehet megnezni ott? Mi biztosan mennenk.
Itt nagyjából le is van írva minden amit tudni lehet/kell Bővebben: Link
Megyek!
![]()
10.-én délután a Népstadionnál meg lehet nézni az új metrószerelvényt (nyílt nap)...
Jövő "2012. szeptember 1. /szombat/ Országos Mezőgazdasági Gépésztalálkozó és Tour de Mezőkövesd (49/312-820)" érdekel valakit? Jó bemelegítés lehet az "audiphil"-re
![]()
Azt írja az újság, hogy nemsokára lesz HÉV és Villamos szempontból komoly látnivaló tömkeleg.
Például Cinkotai telep nyílt nap, meg ilyenek. Szerencsére van beépített emberünk: Macsesz, hajrá, menni akarok ![]()
Szia Gabi! Én is szeretnék, bár betegállományból kissé "ciki"... Csütörtökön szedik ki a vasakat belőlem, utána talán tudom már, mikortól mozoghatok. Persze, indokolt esetben terápiás célzattal előbb is benne vagyok kis testmozgásban, előrehozott időpontban is.
![]()
Macsesz,
Pedig benned bíztam mint "benfentesben"... Én sem vagyok egyébként sokkal sikeresebb: Kedves Jelentkező! Sajnálattal értesítjük, hogy a szeptember 14-i esti HÉV túrára minden hely elkelt. Tájékoztatjuk, hogy szeptember 22-én (szombaton) nyílt nap lesz a szentendrei HÉV járműtelepen, ahol sok szeretettel látjuk Önöket. Ezen a napon is közlekedik majd a retró festésű MIXa motorkocsi az alábbi menetrend szerint: Szentendréről: 8:33, 10:13, 11:53, 14:33, 18:13 Batthyány térről: 9:18, 10:58, 12:38, 15:18, 18:58 Október folyamán egy hasonló éjszakai menetet szervezünk majd Cinkotára, amelyről honlapunkon adunk majd bővebb tájékoztatást. Üdvözlettel: BKV Zrt. A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2012
Szia! Erről nem is hallottam, de 30-án lesz pl. a kamaraerdei villamos nap, ahol feltétlenül tiszteletemet fogom tenni. Sajnos, az információ áramlással baj van, itt a négy fal között nem tudok meg semmit sem...
![]()
Újabb, szinte meg sem hirdetett rendezvényről tájékoztatom a t. publikumot: Troli nyílt nap. Várunk mindenkit szeretettel!
![]()
MTVA érdekel valakit? Bővebben: Link
Ennyire azért ne tolakodjatok
![]() Értem én, megyek egyedül ![]()
Jó szórakozást. Gázkazán van máshol is, bár az kicsit kisebb.
![]()
Szia,
részleteket tudnál írni? (mikor kezdődik, mekkora időtartamú, stb.)
Az a baj, hogy szerintem csak a "csókosok" tudják a titkokat.
Mi meg majd, hogy "az idén is volt"... Na én az idén be szeretnék jutni... Internet nem igazán barátunk...
Bocs, de ez most nem nagyon értem... Egyszerűen csak odaállok valamikor és vagy bejutok vagy nem? Ez nem egy meghirdetett, megszervezett program?
Értem a kérdésedet
![]() Metropol újságban benne van hogy lesz ilyen. Tehát publikus. És ha tudsz nekem linket adni hogy ezen belül ki és hogyan és mikor juthat be akkor ![]()
Pont ilyen hozzászólásokra van itt szükség
![]() Köszönet a többiek nevében is! |
Bejelentkezés
Hirdetés |