Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na ez a demokrácia.
Vicsys moderátor úr úgy lezárta kedves Dióda „témáját” mint a pinty. Hiába folyt bele a társalgásba Frenki „moderátor” úr ,sőt az sem érdekelte hogy Topi mester mint az oldal „tulajdonosa” is belefolyt a nem elektronikai témába. Szóval … Topimester most az egyszer még megbocsájtunk, nem kapsz figelmeztetést,de szedd össze magad mert A SZABÁL AZ SZABÁL. :nevetes1:
Na látod! Te is megtaláltad a megfelelő topicot és nem nyitottál egy újat, "demokrácia, avagy minden moderátor szemétláda" címmel.
Egyébként Diódának megírtam, nem a csesztetés a célom, de ezután bárki nyithat beszélgetős topicot olyan címmel, hogy: "mit ettem ma vacsorára?" vagy "karót kaptam fizikából". Remélem érthető voltam.
Te most félre értesz.
Idézet: „minden moderátor szemétláda” Ez baromság. Én ezt csak viccnek szántam. Semmi bajom veletek ....sőt értékelem a munkátokat Sok szerencsét! 1. Melyik tanuló tűnik álmosnak? 2. Melyik a fiú ikerpár? 3. Melyik a lány ikerpár? 4. Hány nő látható a képen? 5. Melyikük a tanár? Bővebben: Link
Tettem a mondat végére egy szmájlit, kolléga!
Teccikérteni? Diódától és akiknek a lelkébe gázoltam, ezúton kérek elnézést! (Mert engem senki sem szeret, és mindenki utál! Most megyek és eszek mégegy doboz kukackonzervet!) szabjan! Ugyanaz az arc van rábindzsizve, mindegyik buksira... Sztem.
szép
szerk: vicsys! Te aztán jó megfigyelő vagy!
:taps: :taps: Ez nagyon nagy huh mennyit röhögtem rajta Ha vicsys nem irja, észre sem veszema röhögéstől
Kedves Nyulbul!
Én megmondtam világosan moderátor kollégáimnak is, hogy ez a havazik téma ugyan olyan volt mint anno a viccek mókás történetek téma. Az se elektronikai, de mégis elég szép nagy múltra tekint vissza. E héten alig voltam fennt, csak pár másodpercekre felkukkantottam, de bazisok dolgom volt, nem folytam bele semmi ilyenbe. Minden moderátor felnőtt ember, tudják mérlegelni a döntéseket, tudják mi a jó. Ettől függetlenül ebben esetben én nem így jártam volna el. Persze Ti is érezhetitek, hogy elég nagy felelősség van a vállunkon, hogy tartsuk a színvonalat és hogy kiszűrjük a szemetet...
A vakok számára az előadást feliratozzuk, a süketek és nagyothallók pedig menjenek fülorvoshoz!
Van nagy fogyás, meg van
A nagy esés...
Kedves Jenő úrral beszélgetett a blikk.
Egy-két szép beszólást aláhuztam, akinek esetleg nem lenne kedve elolvasni az egészet. üdv: uli Jo röhögcsélést
már csatoltam a képet, csak közben lemaradt bocsi
Idézet: „Tényleg nyithatunk ilyen topikokat?” Eszedbe ne jusson, mert még az ükunokádat is kitiltom a fórumból! (Csak azért válaszolok, mert ismerlek, képes vagy rá, és megteszed!)
"mert még az ükunokádat is kitiltom a fórumból! "
Kedves de igazad van (Földönfekveröhögős szmájli heje)
Én nem utállak! Szerintem ti modik lyó felyek vagytok!
Idézet: „"...ti modik lyó felyek vagytok!..."” Te jó ég ez már nekem fáj! (mármint nem a mondat jelentése, hanem a helyesírása)
bocs boldika h szopatlak, de ez a z uccsó.
Olvastam az adatlapod idéznék belőle de télleg bocs de ezen "kicsit" elmosolyodtam... (mondhatni 30 percen keresztül könnyeztem a röhögéstől ) szoval az idézet: Nem szeretem a szakszerűtlen "áramos drót" kifejezést, amit a szakmában járatlan társaim használnak. ebből a mondatból nekem az esik le, hogy Te jártas vagy a szakmában nem folytatnám........
Jah, csatlakozom
Hehe---- ez Lol
De nem csak magyarországon... hanem az egész dunántúlon is!!!
Nem azt akarom, mondani, hogy jártas vagyok a szakmában, de jobban mint néhány barátom!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |