Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Na ez a demokrácia.
Vicsys moderátor úr úgy lezárta kedves Dióda „témáját” mint a pinty. Hiába folyt bele a társalgásba Frenki „moderátor” úr ,sőt az sem érdekelte hogy Topi mester mint az oldal „tulajdonosa” is belefolyt a nem elektronikai témába. Szóval … Topimester most az egyszer még megbocsájtunk, nem kapsz figelmeztetést,de szedd össze magad mert A SZABÁL AZ SZABÁL. :nevetes1:
Na látod! Te is megtaláltad a megfelelő topicot és nem nyitottál egy újat, "demokrácia, avagy minden moderátor szemétláda" címmel.
![]() Egyébként Diódának megírtam, nem a csesztetés a célom, de ezután bárki nyithat beszélgetős topicot olyan címmel, hogy: "mit ettem ma vacsorára?" vagy "karót kaptam fizikából". Remélem érthető voltam. ![]()
Te most félre értesz.
Idézet: „minden moderátor szemétláda” Ez baromság. Én ezt csak viccnek szántam. Semmi bajom veletek ....sőt értékelem a munkátokat ![]() Sok szerencsét! 1. Melyik tanuló tűnik álmosnak? 2. Melyik a fiú ikerpár? 3. Melyik a lány ikerpár? 4. Hány nő látható a képen? 5. Melyikük a tanár? Bővebben: Link
Tettem a mondat végére egy szmájlit, kolléga!
![]() Teccikérteni? Diódától és akiknek a lelkébe gázoltam, ezúton kérek elnézést! (Mert engem senki sem szeret, és mindenki utál! Most megyek és eszek mégegy doboz kukackonzervet!) ![]() szabjan! Ugyanaz az arc van rábindzsizve, mindegyik buksira... Sztem. ![]() ![]() szerk: vicsys! Te aztán jó megfigyelő vagy!
:taps: :taps: Ez nagyon nagy
![]() ![]() ![]() ![]()
Kedves Nyulbul!
Én megmondtam világosan moderátor kollégáimnak is, hogy ez a havazik téma ugyan olyan volt mint anno a viccek mókás történetek téma. Az se elektronikai, de mégis elég szép nagy múltra tekint vissza. E héten alig voltam fennt, csak pár másodpercekre felkukkantottam, de bazisok dolgom volt, nem folytam bele semmi ilyenbe. Minden moderátor felnőtt ember, tudják mérlegelni a döntéseket, tudják mi a jó. Ettől függetlenül ebben esetben én nem így jártam volna el. Persze Ti is érezhetitek, hogy elég nagy felelősség van a vállunkon, hogy tartsuk a színvonalat és hogy kiszűrjük a szemetet...
A vakok számára az előadást feliratozzuk, a süketek és nagyothallók pedig menjenek fülorvoshoz!
Van nagy fogyás, meg van
A nagy esés...
Kedves Jenő úrral beszélgetett a blikk.
Egy-két szép beszólást aláhuztam, akinek esetleg nem lenne kedve elolvasni az egészet. üdv: uli Jo röhögcsélést ![]()
már csatoltam a képet, csak közben lemaradt
![]() ![]() Idézet: „Tényleg nyithatunk ilyen topikokat?” Eszedbe ne jusson, mert még az ükunokádat is kitiltom a fórumból! ![]() ![]() ![]() (Csak azért válaszolok, mert ismerlek, képes vagy rá, és megteszed!)
"mert még az ükunokádat is kitiltom a fórumból! "
Kedves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Én nem utállak! Szerintem ti modik lyó felyek vagytok!
![]() Idézet: „"...ti modik lyó felyek vagytok!..."” Te jó ég ez már nekem fáj! (mármint nem a mondat jelentése, hanem a helyesírása) ![]() ![]() ![]() ![]()
bocs boldika h szopatlak, de ez a z uccsó.
Olvastam az adatlapod ![]() idéznék belőle de télleg bocs de ezen "kicsit" elmosolyodtam... (mondhatni 30 percen keresztül könnyeztem a röhögéstől ![]() ![]() ebből a mondatból nekem az esik le, hogy Te jártas vagy a szakmában ![]()
Jah, csatlakozom
![]() ![]() ![]() ![]()
Hehe---- ez Lol
De nem csak magyarországon... hanem az egész dunántúlon is!!!
Nem azt akarom, mondani, hogy jártas vagyok a szakmában, de jobban mint néhány barátom!
![]()
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |