Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Motorosok! Simson találkozó, de jöhet robogós, nagymotoros és gyalogos is.
![]() Simsonális Tavaly 300 fölött volt a létszám. A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2013
Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint nem lehetséges. Azt hiszem kicsit megkörnyékezem a gázosokat
![]()
Ez a cikk érdekes, de néhány vaskos tévedést is tartalmaz. A rómaiak cementje valóban úgy volt, a szakma ma ezt pl."Traszcement"-nek nevezi A cementgyártás elsőrendű alapanyaga a megfelelő összetételű agyag(vagy márga), a mész csekély segédanyagként szerepel. A megfelelő szilárdságot gipsz adalékolással állíják be, ez valóban csökkenti az élettartamot, az építészek ezzel tisztában vannak, ha több100 évre kell építkezni, arra is van megoldás, merthogy sokféle cement van. Energiaigényes a technológia, az igaz, de az elmúlt cca. 30 évben ez a hatás is jelentősen csökkent-a sokkal jobb hatásfokú égetési technológiáknak (pl. az un. "Lepoll" kemencék) hála. Sajnos, egyhamar ez az építőanyag megmarad, vetélytársa az acélszerkezet+üveg alapú építkezés lehetne, de ezek gyártása ugyanúgy energiafaló.
A hozzászólás módosítva: Jún 10, 2013
Haha én hobbi szinten mívelem...szokott ide jönni minden:mosógép,mosogatógép porszívó és még sorolhatnám...
Szerintem keress rá a neten a mosógépes képekre hátérnek.És a mosógép mellé egy villáskulcs.Szerintem minden elárul.
Gyor keresésre ezt találtam:Bővebben: Link
Tessék, szerkezetrajz
![]()
Tud valaki németül? Van egy cetlim kézzel írva, ezt kellene lefordítani. Tud valaki segíteni?
Nem, kis 5kg-os kemping. Itt a jobb oldali.
Tudok egy keveset.Írd le és holnap megpróbálom Neked lefordítani.Nem ígérek semmit de van egy minimális nyelvtudásom.
Sziasztok!
Szerintetek az Ilyen tápkábelt ha már mocskos hogy lehet megtisztitani? Gondolkodtam, hogy bevágom egy lavorba fehérítővel, aztán meg hagyom egy hétig száradni.
Én mosószeres vízzel és körömkefével esnék neki. Utána pedig nagyon alaposan leöblíteném, mert a a mosószeres víz vezeti az áramot és korróziót is okozhat. Valamint nagyon alaposan kiszárítanám, ahogyan írtad is.
Tegnap beütött nálunk a ménkű. Az erősítő csattant egyet, a számítógép lekapcsolt, de előtte még elszállt a hang kimenet.
Én általában ilyenkor mindent kihúzok a 230-ból...
Hát ez nagyon kellemetlen tud lenni, én is mindent kihúzok a konnektorból, amikor vihar van. Még a routerből a bejövő netkábelt és a TV-ből az antennát is, hogy ott se találjon utat magának a villám.
Én! Én! Nem is emlékszem mikor ettem utoljára.
![]()
Ez nagyon gyári lett! Igazi nyálcsorgató! Ha nem most rámoltam volna tele a pocit, én is ott kunyerálnék a sorban
![]()
Mindjárt sorban állás lesz a házatok előtt.
Azért ezeket sem a szél fútta össze! Azt hiszem egy ilyenre nem állnék ki. Inkább a fánkkal birkóznék
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2013
Ez a mostani, viharos-zivataros időkben gyakorlatilag azt jelentené (legalábbis mifelénk), hogy se villany, se net egész nap.
Nembaj az, valamikor el kell látni a ház körüli teendőket is.
![]()
Sötétben villany nélkül az asszonnyal kell összebújni. Mostanság egyébként hajnali fél öttől körülbelül este kilencig világos van.
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszi Kresz programot töltögetek és valamivel nem vagyok tisztában. A program azt adta,hogy a "B" az-az a villamos mehet 2-ként. Itt miért a villamos mehet 2-ként? Miért nem elsőként mehet a villamos? Valaki magyarázza el nekem,hogy ki miért mikor mehet mert összezavarodtam. Én úgy tudom,hogy a balról érkező villamosnak elsőbbsége van ha a villamosnak nincs "elsőbbség adás kötelező" táblája. A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2013
Szerintem -a szabály szerint- bizony a villamos a 2., mert ebben a helyzetben is az egyenesen haladó járműnek van elsőbbsége. Az egy más kérdés, hogy erről az elsőbbségi jogról én lemondanék, mert a villamos néhány t.- val több vasat tartalmaz.
Ő kanyarodik, te nem!
A 2 kivétel egyike.
Nagyon finom lehet, csorog a nyálam. Óra van benne?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |