Fórum témák
» Több friss téma |
Kerestem ebben a témában, fólia meg flexibilis címszavakkal, valamint a guglival is, de vagy rosszul, vagy hiába. Szóval: flexibilis nyákot, vagy fólianyákot lehet kapni valahol? Nem eszközhöz, hanem nyersen, mint egy sima nyáklemezt.
Köszönöm
Üdv!
Panel müszert szeretnék venni kedvező áron. A nagyoknál már körülnéztem de egy kicsit sokallom az árakat Olcsobb lenne ha digi multit vennék és azt építeném be csak az nem olyan esztétikus Tudna valaki ajánlani valami korrekt helyet ahol elfogadható árak vannak, vagy nincs valakinek elfevőbe esetleg 3 DB kellene, 2 áramra, 1 feszültségre...(labortáp) Köszike...
Hííííííííí.............
Senki nem szokott panelműszert venni
Hűűűűűű........... ez nekem nagyon komoly
Egyszerűt és olcsót keresek labortápba... Max:1000-huf\DB +- 20% kb 5-600-ért már kapni digimultit. A funciót betökti, csak nem esztétikus ugyebár... Köszi az ajánlatod
digitális U/I műszer nem túl esztétikus?
Izlés kérdése, én mondjuk soha nem tennék analóg műszert a tápomba...
Nos...
Nem analógra gondoltam Én se... hanem a digimultit egészébe tudom csak betenni és az ugye nem olyan mutatós mint egy paner műszer... El értettél valamit... Az analóg nekemse jön be...
Hány számjegy kellene?Nem baj ha aszám kb 5 mm de a kijelző tényleges mérete nagyobb?Én egy olyan kijelzőt bontottam egy régi számológépből ami akkora mint egy 14 lábú IC és öt számjegy van rajta, denem tudok ténylegesen róla semmit a hátuljára ez van írva: 5082-7415. 2 db van belőle ha kell ingyen nekedadom .
Hi!
Hol lehet beszerezni ezt az alkatrészt?: LM3524N Megnéztem egy pár elektronikás boltban, de semmi.
http://www.econet.co.hu/index.htm
Telefonon: 06-22/327-980, 06-22/505-877 Faxon: 06-22/327-980, 06-22/505-877
Ha jól tudom akkor az LM3524 az megegyezik az SG3524 -el!
Pont ilyen pici kijelzőket keresek!
Ha esetleg még megvan, szeretném megkapni... vmi ilyesmi? Kép: Hivatkozás
Sziasztok!
Esetleg valaki nemtudja hogy a XVIII keruletbenn mien nagyobb elektronikai cegek vannak?
Sziasztok!
Keresnék NEC LD8035E típusú VFD kijelzőt, lehet esetleg még ilyet kapni valahol?
Bővebben: Link
Itt érdeklődj, bár nem teljesen érthető...
Köszi, igen ezt én is megtaláltam, de valahogy nem találtam elérhetőséget.
Sziasztok!
Én az U2531-es IC-t. keresem ha valaki tut róla kérem jelezze
Nekem olyan elektronikai boltot mondjatok Pesten, ami szombaton is nyitva van. Én a Conradon kívül egyet se találtam. Mert ugye mi van ha péntek este elfüstül egy tranzisztor? Hátfőig várjon az ember? Egyébként is hétvégén ér rá az ember bütykölgetni. Ha valaki tud szombaton kinyitó üzletet légyszi írjátok meg. Köszi!!!
Itt az igért kép, remélem ez jó lesz. Az IC-k csak a mérete miatt vannak a képen.
Sziasztok ! szerintetek lehet valahol hajlékony , fólianyákot kapni ?
Nem tudjátok mi van mostanában a HQVideo weboldalával? Nem tudom leadni a rendelésem...
Bizony, mostanában sz@rakszik...
Pár dolgot átalakítanak úgy vettem észre.
Hát be.. a ..at
Már azis elég "fejlesztés" volt, hogy a www nélküli linkek (amivel egy csomó forum tele van) nem jönnek be.
Hát jah, engem is rohadtul bosszant! Mivel sosem ütök www-t.
Nem értem miért jó hogy csak www-vel jön be az oldal. De tegyük fel hogy igen... akkor is két sor htaccess az átirányítás nem www-sről www-sre. Na mind1, rendeltem a konthától (ugyan az a rendelés - sőt még több is - egy százassal olcsóbb így a konthából, úgy hogy ott egy ezressel több a postaköltség! )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |