Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hali. Ismeri valaki a 0:24 perctől kezdődő szám címét?
Bővebben: Link
Szuper fiúk, kösz!
![]() Ha már a humán TrackID nél járunk, keresek már egy számot jó ideje.. Kb 5-6 éve volt sláger, a zenében nem énekeltek, csak hangszeren játszodtak. A hangszer trombita, de inkább harmonika volt. A klippjében pedig a világ minden területéről az emberek táncoltak a számra. Sajnos ennyire emlékszem csak... A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
Jaaaj, rendesen megörültem ennek
![]() ![]() Már régóta keresgéltem, nem tudtam rájönni hogyan találhatnám meg.. Kösziii ![]()
A fájl nem található a szerverünkön.
Sziasztok!
Akinek ILYEN vagy hasonló olcsóbb CO érzékelője van, az feltétlenül nézze meg, hogy működik-e megfelelően, mert ami nálunk van az elég hevesen forró must hordójában letakarva 1 óra után szólalt meg. Természetesen vadi új 9V-os elemmel, és a teszt gomb megnyomására sípolt is. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
Csak nagyrészt..
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
Érdekes, nekünk általános iskolába is meg most közéiskolában is rengetegszer mondták, főleg hogy szüreti szezon van, hogy CO fejlődik az interneten pedig mindenhol CO2-t írnak.
Az igazság ideát van, -mea culpa- CO2.És rosszul emlékszel(én is).
![]() ![]() Elnézésedet kérem Gábor. A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
Szerintem rossz iskolákba jártál. A mustgáz valóban CO2. Nem mérgező, a bajt az okozza, hogy nehezebb a levegőnél és összegyűlik a pince alján. Így nem marad hely a levegőnek. Mivel színtelen szagtalan, csak akkor veszi észre aki benne gázol amikor késő.
Köszönöm, már jön is.
![]()
Hogy rámozdult mindenki! Nem gondoltam hogy sikertéma lesz!
![]()
Jó estét pákások!
Van itt olyan köztetek, aki nem csak letölteni szokta a zenéket, hanem meg is veszi a korongokat? ![]()
Nálam is valami szerver probléma van, a kályhával kapcsolatban.
Pl: Terrorizer: World Downfall
Sepultura: Roorback Ganxsta Zolee és a Kartell: (Szesztilalomos album). Ezek eredetibe vannak meg.
Továbbá köszönöm a jókívánságokat. A F...bookon szégyenszemre két kezemen megszámolom hányan köszöntöttek fel és ez évről évre csökken.
Szia!
Az az "arc konyv" F..Boooooooook, egy nagy kamu, es mar nem csak szerintem, sok haverom ismerosom zarolta, mail cimet is csereltek a sok "spam"-ert. En miutan zaroltam es toroltem , ra kerestetem a kepeim nevere es megtalaltam 2 web-oldalon, a bele egyezesem nelkul hasznaltak , amit persze nem torolhetek. Vigyazat a feltett kepek , fotoitokra, allitolag amit oda nyilvanosan feltesztek nem elvez vedetseget, felhasznalhato!
Van egy gondolásom a műhelyem fűtés rásegítésére. A műhelyem falától két méterre van egy gyűrűs kút. Ennek a vizét szeretném egy klíma beltériben keringetni. Az elgondolássom az lenne, hogy valamilyen erre alkalmas csőből készítenék egy spirált, ezt leengedném a kútba feltölteném fagyállóval vagy olajjal vagy valamivel és egy szivattyúval keringetném a klímába. A klímából csak a hőcserélő és a ventilátor üzemelne. Tehát valami lepusztultat vennék. A segítséget abban kérném, hogy milyen csövet alkalmazzak, milyen szivattyút? Természetesen ez a téli időszakban a fűtetlen műhelyt temperálná két begyújtás között. Ha jól tudom a kútban 13 -14 °C-os a víz, a műhely 11 m2, jól szigetelt.
Ha eleg vastag csovet hasznalsz, a fizika torvenye szerint magat forgatna a viz(fagyalo lasabann a surusege miatt).
Hali!
Azt nem értem, hogy pl vasúti sineknél a kanyarban miért van külső ívben még egy szál sín belül is, közvetlen mellette? ![]() Jó, ezt eddig metrónál, és a villamosnál figyeltem meg. Üdv.
A vonóerő a belső sínre feszíti a kereket (felmászás, sínkihajlás), a külsőről meg húzza le (lecsúszás), valamint merevíti a pályát. Ezt akadályozza meg. A villamosnál a 'rill' ezért van (Kanyargósabb a városi pálya.)
Így mondták a Pirok Gyula főműhelyben '69-ben FVV (ma Duna Wallis autókereskedés!KK krt.) A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |