Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nagyon leragadtatok ennél a típusú olaj égetőnél, pedig van ennél egyszerűbb is , persze nem ekkora hatásfokkal, de épen elég ahhoz hogy 3 autónyi garázst kifűtsön, az előnye hogy bármilyen kályhába betehető , az egész nincs 2 kiló , megpróbálok képet tenni fel rolla..
De ennél is egyszerűbb amikor az olajat egy rézcsővel, (autók fékcsöve) becsepegtetik az olajat simán a szénre , nálunk nagyon elterjedt megoldás.
Én abból indultam ki amit a Csodakályha oldalán láttam, az acéllemezből vagy csőből van csinálva. Én is acélból dolgoztam.
Leragadtunk, mert ez olyan új a számomra, a csepegtetős dolgot ismerem, bár már jó rég nem láttam ilyesmit. Viszont nem tudom, hogy az kormozva égeti-e el az olajat?
A csepegtetős sem kormoz , ha elég meleg van a kályhában , de a másik kicsi égető amiről beszeltem az sem kormoz mert az olaj gőzt égeti , saját magát előmelegíti. Ha rendesen begyúl olyan hangja van mind egy lökhajtásos gépnek.
![]()
A házam elé! Könnyű megtalálni, van egy MTZ 50-es az udvarban.
![]() Miután lemostam az autót, egy kollégával megnyúztunk két 50kg-os vaddisznót, és most végeztünk az asszonnyal a feldolgozásukkal. Persze az első húsdarabokból elkészült a pöri is. Fincsi lett. Schnitt. Folyékony szappant, és téli szélvédőmosót egy keveset. A motor meg járt, és ment a fűtés.
Akkor indulok is, hogy hajnalra ott legyen. Szóval ahol MTZ 50 áll az udvaron és pörkölt illat van, oda menjek?
![]()
Az a mondatrész, hogy "és most végeztünk az asszonnyal", számomra egészen más aszociációt eredményezett.. Nyilván az előzetes terveim miatt, de csak aludjon el a lányom, és lesz itt végzés!
![]()
Jó a lemez. A barátomé is abból van. Majdnem pont olyan, mint ez. Csak neki a könyök alatt még van egy kis függőleges szakasz. Azon van egy pár furat, a könyökön nincs. A könyök utáni szakasza az pont úgy néz ki mint a képen.
Igen-igen. (Oroszpiros MTZ, hengerfej, generátor, és önindító nélkül!
![]() ![]()
"de csak aludjon el a lányom"
Most megnyugodtam. Tudván, hogy nem csak nálunk van ez az altatós dolog. ![]() Az én lányom még csak 6 éves, de olyan kíváncsi, hogy muszáj megvárni, hogy elaludjon Szerintem unja már, hogy mindig azt mondjuk nem ki, hogy tesót csinálunk, és a tesó meg sehol.
Nem, azt a múlthéten hozták javítani. Azóta még nem láttam a google autót.
Azért a ti falutokat jól bejárta. A miénkből csak a főutca van fent.
Bocsi, ha már volt, de ez hatalmas.
Greetings from Chuck Eredeti Volvo-s előzmény: Volvo Trucks - The Epic Split feat. Van Damme A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2013
Nekünk annyiból egyszerűbb, hogy 11 hónaposan sok mindent nem kell még magyarázni, ámde annál nehezebb megfelelő időt találni. Főleg hogy szegénykém most beteg.
![]()
Tudja valaki a magyarázatát annak, hogy bár nincsen letöltési adatkeretem, de mégis ilyen sebességet produkálok?
Vicces VFD óra: Bővebben: Link
![]()
Nézi valaki most a DUNA tv.?
Beneveztem az egyik receptemet egy versenyre. Akinek tetszik, (és tud) kérem, hogy szavazzon.
Húsgombócok csőtésztával Köszi és jó étvágyat!
Természetesen! Köszönöm a szavazatot!
![]()
Mégeggy szavazat,remélem egyszer lessz lehetőségem nekem is elkészíteni.
Köszi!
![]()
Nincsmit,egy jó receptért mindent. Remélem jó sokan szavaznak majd.
![]()
+1 szavazat. Remélem olyan finom mint ahogy kinéz!
Az elkészítésnél: Apróra vágjuk a petrezselyem zöldjét, nem?
A lyuk a diétás rész benne.Azzal áppdét eggy...
Szia!
Erre a remek kinézetű étekre +1 szavazat tőlem ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |