Fórum témák
» Több friss téma |
És a program végén az nembaj ha valami kerreg?olyan,mint egy tetoválógép hangja.
Nem tudom mi az gondolom a szivattyú.
de nem nyomja a vizet,csak hagja van.hungarocellt felemeltem,úgynyomja,de közben is hallani a hangot.a száritáshogy működik?
Elvileg sehogy.Vagyis csak áll magába.Az utolsó öblítés hőjével szárít.Guggolj oda és nézd meg honnan jön hang.
Helló.legugggoltam,aztán ha jól hallottam,illetve éreztem mertmegis fogtam,annak a tartálynak az alján,amibe az a zselé van,van egy relé?mágneses motor??és az kerreg.
Agyag/fajanszedény
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
Az egy szelep. Abban a tartályban vízlágyító gyanta van.
Szép napot mindenkinek!Egy kis segitséget szeretnék kérni,van egy candy csf4570E tipusu mosogatógépem.egy ideje amikor elinditottam engedi a vizet magába de utána megáll a két első lámpa sipol és elkezdi szivattyúzni a vizet .azt irja a hibajelenség hogy nincs elég nyomás.cseréltek kapcsolot benne de ugyanaz a hibája ,állitólag a panelen is cseréltek valamit de a hiba fennáll.tudna valaki segiteni??előre is nagyon köszönöm
Hááát.Sziasztok.Nagyon csalódott vagyok.ma amikor mosogattunk volna,megint előjött valami gyíkja a gépnek.Csak sót tettem bele mert kevés volt.Tegnap este úgy mosott,hogy világított a tegyé belém sót lámpa.az az egymásba forduló nyilacska.
Ma mosogatás előtt feltöltöttem,azóta annyit csinál,hogy nyomja ki a nemlétező vizet,de az is szakaszosan,meg közben csippan.szívni,nem szív abszolút. Mi a gyermekkakit csináljak???? Előre is köszönöm a válaszokat,tippeket.
Nikecelt nézd meg újra.Akkor van az hogy folyamatosan szivattyúz.
Nem folyamatos,hanem szaggatottan csinálja. beindul,leáll.beindul,leáll.1mprede ezt folyamatosan.tik-tik-tik.a vizet sem szívja be.
Azért ránéznék a nikecell kapcsolóra. Nincs e valami baja, nem ázott-e be, stb. Persze, ha felesleges kör bocsi.
Lehet hogy Téged most ért el a wh-ok tipushibája.A panelon az x2 es kondit cseréld ki. Leglábbis eddig ez szokott lenni a megoldás. Ledeket is rángatja vele?
neeem,ha már lent vagyok,meg nézem.
Melyik kondi az képet tudsz??A pirosra gondolsz?
az a vicc az egészben,hogy tegnap este jól működött. A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2014
Annyit tudok hogy táp kondi és hogy x2 es.Egy kicsit lapozz vissza nemrég volt ilyen hiba.
mindjárt megnézem.
hányadik oldal?????
Hát az nekem is gyanús.Barna kondiról beszélünk.Nem vettem még ki,de ha benézek alá,látok valami fekete köralaku izét.az nem akondi aljának kéne lennie??úgy néz ki,mintha levált volna.Kicserélem,aztán meglátjuk.
3.képaz ominózus kondival
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2014
Cseréld ki veszteni nem vesztesz vele.Az X2 es szerintem az a nagy pirosesetleg a 2 szürke .Amúgy rá van írva.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2014
Akkor nem tudom.Az elektronikához annyira nem értek.Mindenesetre egy tápkondizás nem árthat.
A barna henger alaku az is kondi nem??
|
Bejelentkezés
Hirdetés |