Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Szerintem nem rossz ha van otthon ilyen. Én régóta sóvárogtam egy hasonlóért, és a párom úgytűnik meghallotta, mert a múlt évben kaptam egyet tőle.
Ismerősnél kipróbáltam ennek a profi nagyobb teljesítményű verzióját, hát az nagyon durva . Oyan nehezen hozzáférhető helyeken lehet vele csiszolni vagy vágni, amit más módon elég körülményes lenne. Teljesítménye lehetne nagyobb, de nem mindennapos gyilkolásra megfelelő. A Parkside-ben még nem csalódtam, tőlük van a kompresszorom is, jól bírja a strapát. Igaz mikor megvettem folyt az olaja, de az üzlethálózat szervíze elvitte-visszahoza magjavítva.
Nézegettem az eredeti FEIN-t, amit most minden gyártó utánoz. De horribilis áron van a ritka kihasználhatóságához mérten. Ez viszont tényleg olcsó, csak tudod a húsnak az a bizonyos leve...
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
BOSCH is gyárt ilyen univerzális ketyerét. Ilyennel valakinek esetleg van tapasztalata?
Fórumon olvastam, hogy az eredetit nem közelíti meg.
Köszi. Akkor nem éri meg a -most nézem csak- csillagászati árat. A legkisebb -ez akkus- 33e. Ft.
Gondolkodok a Lidl-ben árult gépen. Egy nagy bajom van vele, hogy egyszer biztos elkopnak a vágó lapok, itt biztosan nem lehet pótolni. Hanem egészet eldobni szerintem.
Nekem a szerszámszaküzletben azt mondták, ezeknek a multifunkciósoknak egységes a befogó méretük, kompatibilisek egymással ugyanúgy mint a dekopir fűrész lapok.
Ha körülnézel a neten, akad bőven majdnem minden szerszámgép márka kínálatában hozzá tartalék vágólap, véső, csiszoló lap stb. A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Köszi szamóca Szpisti mindkettőtöknek, így már meg merem venni.
En epp ma lattam egy ilyent mukodes kozben. Olyan helyekre tudsz benyulni vele, ahova massal nehezen. Parkett szegolecet vagott ki vele valaki gyorsan es egyszeruen anelkul, hogy felszedte volna, vagy a padlot is felsertette volna. Hasznos tud lenni.
Köszönöm a választ mindenkinek!
A Fein az igazi, egyszer ki is próbáltam egy barátomét. Jó masszív, minőségi gép, de a legolcsóbb készlet is 50 000Ft körül van. Annyit meg sajnos nem tudok érte kiadni. A nagyobb márkák közül gyárt még a Bosch/Bosch Professional, a Dremel ilyen gépet és esetleg a Skil -t is ebbe a listába lehet venni. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2014
No aki megvette, írhatna véleményt, mik a meglátásai.
Édesapám megvette, (mert nyitásra odament, és így jutott neki...), azonnal hívott, hogy menjek és vegyek magamnak, mert annyira jó és könnyű használni. Fél 11kor már 2 üzletben se volt Szegeden...
No sebaj, ami ennyire kapós, abból szoktak megint akciózni (mint az akkus fúró/behajtó is volt).
Köszi, ugrok a motorra én is.
Lekéstem én is róla. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2014
Sziasztok.
Segítséget kérnék. A Ganzuniv3-ba milyen, mekkora, és hány db elem kell? Köszönöm.
A leírás szerint R20.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2014
Délután fél hatkor értem a Lidl-be, már az árcédulája sem volt a multifunkciós gépnek. Nyomatékkulcs sem volt, azt én nem akartam. Ide csak pár darabot hoznak minden ilyen népugrató akciósból.
Ahogy írtam is, nyitáskor sor állt csak a multifunkciósért. Összesen 20db volt, Édesapám a 10.-et vette el (és nyitáskor ott volt...).
De azért a 20db-os készlet még mindig jobb, mint a Penny/Profi 1-2db-os 'akciós' készlete...
A Pr@ktikerben is van hasonló. Mondjuk az árára nem emlékszem és a webshopban sem tudom hogyan keressem.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2014
Jelentem, a Lidl-es nyomatékkulcs megvan
Szépen kidolgozott darab, 1 Nm felbontása van 28-210 Nm-ig, beállítás után lockolható. A racsnija elég masszív, szétszedhető darab, a forgásirány változtatható, de csak jobbmenetes csavaroknál működik a nyomatékmérő. A használati érték majd kiderül használat közben, de szerkezetileg, összerakás minőségét tekintve tetszik.
Az autó kerékcsavarjain kipróbálva nekem a kis toldó levehetetlenül rászorult a racsnis részre Amúgy tényleg szép darab, ennyi pénzért.
A kulcsfej hátulján van egy fényes gomb, azt nyomd be, és közben próbáld levenni a toldót.
Az újabb fajta crova racsnikon ezt a biztosítást használják a toldók, betétek véletlen leesése ellen, nem lehet lerángatni sem róla, a gomb megnyomása nélkül.
Nagyon köszönöm. Sikerült Mindig tanul az ember...
Szívesen
Rátenni is könnyebb egyébként benyomott gombbal.
Tegnap hirtelen felindulásból beszereztem egy hegesztő egyenirányító egységet.
Ez gyakorlatilag kb 6 kiló hűtőborda, 4 izmos dióda, és egy perforált lemez doboz szabvány csatlakozókkal (legalábbis valamikor szabvány lehetett, de nem dinse). Szétszedtem, portalanítottam, a dobozt és a gumicsíkokat megsikáltam egy vödör vízben, ettől relative szebb lett. Egy festés ráfér majd a dobozra. Mindenesetre szépen működik, csak egy fojtótekercs kell még, és hegeszthetek egyenáramról 170 amperig jó lesz, felette meg nem az én súlycsoportom van már
Sziasztok!
Hosszú évek után végre eljutottam odáig, hogy a garázsban kialakíthattam egy sarkot és újjá építhettem fiatalkorom satupadját. A lapján ez látszik is.
Szia!
Ez nem semmi ám!Ezután jöhet a többi lépés.
A satu elhelyezése nem szerencsés. Részben nemtudsz egy 4m-es szál anyagot ketté vágni, mert a faltól nem fér el. Másik részben ha le akarsz ülni az asztalhoz forrasztgatni, vagy más célra akarod használni (szétszedni egy szivattyút, vagy felültetni a barátnődet), akkor a satu útban lesz.
Köszönöm észrevételed, de nincs szándékomban 4m-es szál anyagot darabolni, illetve nem itt forrasztgatok. Már csak azért sem, mert télen eléggé átfagynék, mivel fűtetlen a garázs. Egyéb munkákhoz meg remélem nem lesz gond a satu elhelyezkedése.
Idézet: „felültetni a barátnődet), akkor a satu útban lesz.” Nincs útban, csak jóval nagyobb kellene. Ebbe nem lehet befogni, nem fér bele. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |