Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Segitsetek nekem, hogy hol tudok venni tunel(alagut)diódát.Ha láttatok valamelyik üzletben,áruházban jelezzétek. Köszi teenje
Szerintem a C+F-be mindenképp lehet kapni. Kérdés, hogy Bp-en kívül van-e egyáltalán más telephelyük...
Vagy van esetleg még a Fairtool nevű szerszám-szaküzlet is... (Ezek egyike sem pécsi sajnos )
M.O-on elég sok helyen van "Kennedy "szerszámmal foglalkozó szaküzlet ott beszerzik de 600ft körül.
Pécsen a Stiria Bt. szabadság út 46 is foglalkozik tömörfém megmunkáló szerszámokkal.
Sziasztok!
Pesten hol lehet kapni P2-es hűtőbordát? óóccsón. üdv.: Zoli
Számítógépes bontókban. Pl. www.pcbonto.hu
Sziasztok!
Sokfiókos alkatrész tároló szekrényt szeretnék vásárolni (rendelni). Tudjátok, az átlátszó plexi dobozok, buta piros fém szekrényben. Tudtok vmi jó helyet, boltot, ahonnan rendelni lehet?
Köszi! Stiriát hívtam elsőnek, azt mondták rendelésre lehet hogy tudnak szerezni, akkor valószínű ez marad ha máshol nincs raktáron. 600Ft nem is vészes érte, 800 felett szokott lenni.
Szia!
Budapest XIII kerület Szabolcs utca 8. Járműgyártó kft. http://www.jarmukft.hu/ Ha jól emlékszem 4-5000 körül volt a legnagyobb fiókos szekrény. kb tőlük olcsóbban nem fogsz kapni sehol. Tavaly vettem tőlük jobb minőségű mint a praktikeres és pont fele annyiba került! De a nyugatitól vezet egy út a deák tér felé és ott van egy barkácsbolt szerűség ők árulják ezeket a dobozokat... üdv.: Zoli
Váci útnál újpesten melyik nagy elektronikai alkatrészes van?
Nagyon köszönöm! Többet is találtam, sztem ők a legolcsóbbak!
Hali!
Szerintem is ők a legolcsóbbak, és ami nem utolsó szempont, hogy magyar termék, nem kínai, és jó minőségű. üdv.: Zoli
Újpesten, Váci úton én még sosem vásároltam semmilyen alkatrészt. Ismerek minimum 6-8 nagyobb pesti boltot, de egyikük sem Újpesten fekszik... ott tényleg van valami ilyen jellegű bolt? :eek2:
T.Urak!
Egy elektromos érdeklődésű,végzettségű "2-s"vagyok.Saját vállalkozácskámban van egy régi Csehszlovák folyamatos ultrahangos fóliahegesztő dinoszaurusz. Jó nagy dög. A tápban van egy tranzisztor blokk (18 db.párhuzamos 7NU-74). 5 db már megadta magát.(kikötöttem őket),de a becsült túlterheléstől biztos be fog krepálni a többi is.Doksim nincs róla,az adattáblát már akkor lefeszíthették mikor először magánkézbe került. Sehol sem találtam (A nagyoknál LOMEX,RET,stb.)ilyen tranyókat.Tud valaki segíteni? Előre is köszi! Linda
Nem is fogsz találni, ezek teljesítmény germánium tranyók. Meg kell nézni a felépítést, hogy helyettesíthető-e szilícium tranyóval átalakítás nélkül.
Linda! Szerintem készíts egy képet (esetleg többet), és tedd fel, hátha ki tudunk okumlálni valamit!
Nem tudja valaki hogy Veszprémben olcsón hol lehet kapni elekrtonikai alkatrészeket?
elör kösz
Kedves snapsken! Megírtam,hogy több van párhuzamosan, tehát csak akkor válthatom ki ha mindet kicserélem, és a meghajtást is átalakítom. A szilicium s germánium tranyó párhuzamosításának gondolatától már le is futott a szem a harisnyámon. Gondoltam már a P-210-re de ugye az orosz kivitel (alak,lábkiosztás,meghogy kapcsoló)nem fehérembernek való. Az ASZ-15,16,17,18 beszerezhetetlen. A kissebb változatuk az Asz 1017-s meg gyenge.Még reménykedem,hátha van valakinek véletlenül valami maradék a sifonérban.Üdv:Linda
Kedves Frankye! Olvasd el a snapskennek írt válaszom!
Az egész ránézésre rém egyszerű. Egy szekrény méretű hűtőborda rendszer egymástól elszigetelve,bennűk 20 db. TO-3-s lyuk,kettőben eredetileg semmi sem volt.Olyan a mart tranyófészek kialakítása,hogy semminemű szigetelést nem lehet a tranyók alá tenni,vagy kétséges a hosszútávú megbízhatóságuk. Azt hiszem ha nem tudok pótot beszerezni akkor átalakítom 3055-re mert talán ez lessz a legolcsóbb, tele van vele minden kidobott panel, s a bordákba is beillik.Üdv:Linda
szia.
mivel énis veszprémbe jártam alkatrészekért igy 2 boltot tudok mondani. az egyik az Ady utcában van (Gacza bácsi vigyázz vele mert nem azt adja amit kérsz.) a másik meg a vilonyai uton van a volt Peugeot szalonnal szembe (a hölgyel vigyázz mert csak pontos megnevezéseket ismer tehát sima piros ledet ne kérj töle mert elzavar vagy leüvölti a fejedet) viszont tudom ajánlani a netes rendelést,énis át tértem arra.ott azt kapom amit megrendelek nem vernek át (eddig) és nem drága a szállitási költség sem. üdv Sergei
Tisztelt Urak! Fényt polarizáló lemezeket keresek. Olyat mint amilyenekkel a régebbi Hong-Kongi Qvarc órákban találkozhattunk.A maiakban nem tudom vannak e olyanok.Nekem min:40x40mm-s kellene de a nagyobb jobb lenne. Hová fussak,hol keressem?Üdv:Linda
A Lee Filters-nek van polárszűrője fólia és üveg kivitelben is.
Tudja valaki, hogy hol lehet viszonylag olcsón állandó mágnest gyártatni egyedi méretre? Olyan anyag kéne, mint ami a generátorokban van. És lehetőleg szeged környékén. (bár ez nem feltétlen muszály, hisz van posta meg futárszolgálat.)
Sziasztok! Gépkocsi ujrakábelezéséhez kellene nekem höálló esetleg fém spirál kábelkötegelö, találkozott már valaki ilyennel és hol lehetne ilyet kapni? (A képeken láthatóhoz hasonló kellene, fém vagy höálló.) Elöre is kösz a válaszokat!
OK, elolvastam. Egy csillám sem fér alájuk?
Egyébként - érzésem szerint - a 3055-ösökkel való kiváltás lenne a legkorrektebb megoldás. Szerintem. (Gumicsirke.)
sziasztok.
érdeklödnék hogy DS1820 szenzort hol lehet venni?hol keressem? üdv Sergei
Azt hiszem, a HQ-Video-nál lehet kapni ilyen szenzort.
sajna ott nincs csak S-széria az meg nem jo nekem
Hello!
Úgy tudom, és a Mximnál is azt írják, hogy a sima már nem elérhető, csak DS18S20 van, ami helyettesíti. Itt a link: Maxim-DS1820
köszi a linket.ettöl tartottam hogy már nem lehet kapni sehol
Azt írják, hogy szoftver kompatibilis, meg van azonos tokozásuk is a simával. A fő különbség elsőre csak annyi, hogy az S-es lassabban méri a hőmérsékletet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |