Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm, próbálkozom.
Köszönöm, ez egy egész jó bolt.
Egyébként konkrét igényeim vannak LED-es lámpához, de szeretnék kipróbálni több félét is, sugárzási szög és fényerősség vonatkozásában 5 vagy 8mm átmérőben. Sajnos kék-ből (mert nekem kék kellene) van a leggyatrább választék, ráadásul be szeretném önteni, és kissé süllyesztve, ezért nem ártana minél nagyobb sugárzási szög, és 60 fokos vagy annál nagyobb pedig csak a TME-nél van eddigi találataim alapján.
Sziasztok, Újpesten, vagy a környékén van valamilyen bolt, ahol hangláda építéshez való dolgokat kapok?
Szükségem lenne hangfalkárpitra, ehhez ragasztóra, hangszóró szigeetelőanyagra és csavarokra. A legjobb az lenne, ha nem webáruházas lenne, hanem odamennék és tudnék válogatni, de nemnagyon találtam ilyet. ÜdV!
Csavarbolt van Újpesten, a Templom utcában.
Ha konkrétan építőelemekre van szükséged:
Tech-Con
A metalloglobusban is vannak hasonló idomok.
Szia!
A Tech-Con-nál keresd Ulrich Pétert, Ő foglalkozik az Item termékekkel. Pontosan, gyorsan dolgoznak, nincs minimális vásárlási mennyiség. Az oldalukról letöltheted a katalógust, így könnyebben kiválaszthatod a szükséges elemeket. A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2014
Sziasztok,
Volna ötletetek, hogy hol tudnék vásárolni hangerő szabályozás és ki/be kapcsolás céljára sztereó, logaritmikus, kapcsolós, dobozra szerelhető, forgó potenciométert 47-100Kohm értékkel? Az hogy a tengelyátmérő esetleg nem 6-os már részletkérdés. köszönöm.
Üdv!
A TME-nél van. Szerk.: Bocs mégse, csak monó van. A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2014
Köszönöm, ezt az oldalt eddíg nem ismertem, de fel fogom venni velük a kapcsolatot.
Na ez jó kérdés lehet létezik ilyen potméter de én eddig még nem láttam ilyet !
Kivételt képez ez a cucc vagy hasonlók : Bővebben: Link
Itt is érdeklődhetsz. A telefonos kapcsolat a biztos.
Húúú ez valami "nagytudású" poti.
Tulajdonképpen meg is felelne ha a 2x50kA logaritmikust jelent, illetve ha a ki-be kapcsolás az elforgatással valósul meg (valószínűleg azzal, mert autórádióba való cucc) és nem a ki-be huzogatással.
Köszönöm, minden infó jól jön, őket is fel fogom hívni.
Nem tudni mit jelent de ha hangerő szabályozásra használják akkor egészen biztos log a poti ...
Nem nagy tudású ez egy sima kapcsolós sztrereó és egy mono pályás potméter , szerintem csak ilyen kivitelben fogsz találni hasonlót ami megfelel.
Gondolom az 1x50KA a kihúzott állapotban variálható- középállásban bekattanó balansz szabályozás lesz...
Sajnos igen, a legtöbb esetben lineáris ha sztereó és kapcsolós.
Ha nem tévedek, az A típusú lineáris potméter.
Vagy éppen a logaritmikus. Bővebben: Link
Hmmm, valóban. Amikor az első erősítőmet építettem, pont fordítva volt. Ez valami újmódi dolog.
Esetleg ide is benézhetnél, hogy náluk milyenek vannak.
Hali!
Ilyen szivattyút keresek, csak jó lenne zárt/dobozolt. Tud e valaki esetleg.? Köszönöm!
Sziasztok,
Olyan vibra kismotort keresek amilyen a telefonokban is van. A típus szinte mindegy, de eddig nem találtam megfelelő beszerzési helyet. Ami még lényeg lenne hogy lehetőleg Budapesten belül elmehessek érte személyesen. Köszönöm előre is!
Szevasz!
Ha egy nappal előbb írsz (hétfő du. jöttem vissza Györökre), el is jöhettél volna értük Zuglóba. Van néhány rossz mobilom, ingyen! Ha nem sürgős, a HAHET előtt felmegyek pár nappal.
Sziasztok!
A pickit2-3 házához hasonló igényes műszerdobozt keresek, jó volna ha lenne rajta hely a mini usb-nek. Nem kell pont olyan, csak kb. az a méret. Találkozott valaki hasonlóval? RET, lomex, TME -nél nézelődtem de sikertelenül. |
Bejelentkezés
Hirdetés |