Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Visszhang szintihez és mikrofonhoz
Lapozás: OK   1 / 1
(#) febuke hozzászólása Jan 16, 2008 /

Sziasztok !

mikrofonhoz és szintihez szeretnék visszhangot építeni, egy működő elektronikai kapcsolást tudna valaki közzétenni ?

Febuke
(#) Kera_Will válasza febuke hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Hello!

Az Urbán elektronika paneljai közt komplett viszhangosító panel kit van.
Vödörlánc tárolókból építve.

Nézzél szét az oldalukon.
(www.urbanelektronika.hu) valami ilyesmi.(google is segit)

(#) kaszarobert válasza Kera_Will hozzászólására (») Jan 16, 2008 / 4

Tehát 8000Ft-ért rendelhet valaki egy piccel elkészített 10bites vízhangosítót? És még össze is kel rakni!
(#) El_Pinyo válasza febuke hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Szia!
Kera_Will által említett urbános visszhangosító panel leírása megtalálható a Rádiótechnika 2004-es évkönyvében is.
(#) gabo007 válasza febuke hozzászólására (») Feb 24, 2008 /

Hali mindenkinek!

Csak azt szeretném veletek megosztani, hogy 4 fajta áramkört készítettem el de ebből csak egy használható ami jó is valamire.
Az urbán elektronikába meg lehet venni egységcsomagba nyákkal eggyütt 7900Ft,-

Ez elég jó már igen megközelíti a gyári cucokat és ráadásul paraméterezhető.

Nekem kettő van mert élő zenével foglalkozom és kelett.Az egyiket eladnám mert nem sokáig volt rá szügségem tehát ha valakit érdekel 5000Ft,- ért megkapja itt a kép róla.
(#) barany165 hozzászólása Feb 24, 2008 /

Sziasztok! Én egy Ibanez DigitalDelay-t használok mikihez, amihez hasonlók már 10 ezer körül használtan kaphatok a hangszerboltokban.+egy dugasztáp. az urbánféle a hangminőségének nyomába sem lép,teljesen zajtalan stb.Igaz az amatörség legszebb oldala a sajátkészítésű cuccot hallgatni, de ahogy nem gyártunk tranyót vagy ecsövet, úgy inkább jó végfokot érdemesebb csinálni mert azt viszont nagyon jót lehet házilag is! Üdv!
(#) gabo007 válasza barany165 hozzászólására (») Feb 25, 2008 /

Lehet hogy megcsináltad az áramkört én nem tudom, de akkor valamit elrontottál, mert én 2 db urbánosat csináltam ás nagyon jól működik semmi zaja nincsen.
A mai napig ezt használom kiegészítéskén.
Szerintem nem kell ijezgetni senkit, és itt az a cél hogy, építsünk!
(#) szdni hozzászólása Feb 9, 2014 /

Sziasztok! Nekem van egy Casio Ctk-530 típusú szintetizátorom. Azt meg lehetne valahogy oldani, hogy egy billentyű elengedése után ne szakítsa meg a hangot hanem hagyja szólni, mintha folyamatosan nyomnám a billentyűt, ha egy kapcsoló(pedál) be van kapcsolva. Ezt egyébként a három legmagasabb hangnál és néhány hangszernél, mint például a hárfánál meg is csinálja, ezért szerintem a kapcsolás alapból bele van építve a hangszerbe.
A válaszokat előre is köszönöm.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem