Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Csak szeretnék beszámolni LG E975 repedt kijelző javításáról, Ebay-ről vettem LCD-t érintőpanelt hozzá, kb. 50$ volt, ide is ért 3 hét alatt. A csere 1 óráig tartott kb, youtube videóval párhuzamosan csináltam, első csere volt életemben. Minden profi, a telefon majdnem úgy működik, mint régen. Ajánlom másnak is, ha a telefon kicsit drágább, megéri a házi javítás. Amit észrevettem, hogy az LCD egy normál, ugyanilyen telefon szétbontásából származik, gondolom annak pont más volt a baja. Egy dolgot rontottam el, a hangosítás gomb nyákjának csatlakozóját megsértettem, így felfelé gomb nem reagál, viszont a lefelé igen, így érintéssel lehet hangosítani. Ennyi hiba belefér bőven, egy új hasonló telefon sokkal drágább lett volna. Az akksit kicsit megcibáltam kivételkor, féltem, hogy valami baja lesz, de az is túlélte szerencsére ![]()
Ha mindent cseréltek, csak a hangszórót és a burkolatot nem, az nekem gyanús lenne... Adjanak inkább egy komplett új telefont, ha még mindig nem működik. A töltést nem nagyon tudod befolyásolni, azt az elektronika elrendezi. Ha lassú töltést akarsz, akkor olyan töltőre csatlakoztasd, ami kevés áramot tud kiadni, pl.: laptop 500mA-nél többet nem ad. Vagy labortápra rakj USB aljzatot, 200mA-es áramkorlát, 5V-tal, és már mehet is. Bár nekem a tabletem el sem kezd tölteni, ha nem kap minimum 1A-t és 5V-ot.
Már közel 4 órája a töltőjén van, kikapcsoltam, reggelig rajta marad.Nem akarják cserélni, pedig ez már a 4. javítás volt, és olyan is előfordult, hogy javítás után nem ment a bluetooth. Most ezt javították.
Dec. 12-ig van gari, ha utána is elromlik, nem tudom mit kezdek vele....( kuka?)
Ez nem úgy van, hogyha főelemet cserélnek, akkor onnantól egy év gari?
Csakmert az alaplap szerintem az.
Elvileg arra az alkatrészre amit cseréltek újra indul.
De ez azt csinálta, hogy nem forgatta a képernyőt, megjavították, és visszaadták úgy, hogy a bluetooth nem működött. Ennyit a T. szervízről!! ![]()
Ne őket hibáztasd. Általában a javításokat a gyártói szerviz végzi, ők csak továbbítják a készülékeket.
Én csak magamat hibáztatom, hogy ilyen készüléket vettem!
De az biztos, ha én úgy javítanék meg valamit, hogy az visszaadáskor újabb hibát produkálna, nem dolgozhatnék 24 éve a szakterületemen!
Helló az lenne a kérdésem hogy nekem van egy Beex M1D kártyafüggetlen telefonom és kicsit vizes lett azóta az alul lévő a visszalépés gomb nem működik és néha magától lépked ide oda meg nem tudom felvenni néha ha hívnak mi lehet a gond ?
Sziasztok
2 éve vásároltam egy előfizetéses telót, és az alábbi problémáim voltak. Nem forgatta a képernyőt, garis javítás, sok mindent cseréltek benne, visszakaptam ugyanolyan rosszan. Újabb garis javítás, most már működött. Kb. 3 hónapja ismét nem forgatta, ismét garis javítás, ráterhelve sok alkatrész, visszakaptam ugyanúgy. Ismét beadva, megjavítva, csak most a bluetooth nem működik. Viszem leadni javításra, közlik, hogy nincs kiírva a rendszerből, írassam ki, hogy át tudják venni. Én írassam! Elvitték, ismét ráírtak minden cserét, de a bluetooth ugyanúgy nem működik. Ezek után kihez mehetek reklamálni? ![]() Legyetek szívesek valami okosat ajánlani! ( típust és szolgáltatót egyenlőre nem írok )
Üdv!
Ne hagyd magad szivatni, már a második ilyen bénázás után nyugodtan kérhettél volna egy másik új készüléket! Másrészt, meg tuti saját berkekbe próbálták javítani, mert a márkaszerviz nem engedi ki úgy, hogy nem jó. Ha minden kötél szakad, akkor selejtezik és raknak bele új alaplapot.
Szia.
Mobilszervizes vagy? Mert én igen. 3 Mondatban 3 állítást írtál, és mindhármat megcáfolom..sajnos..A magenta szolgáltatónál vagyok (voltam) szervizes és sajnos ismerem a működési szabályukat, és az ide vonatkozó jogszabályokat..Itt nem terhelném a fórumot, mert nem ide tartozik, de privátban szívesen elmesélem bárkinek. Az megint egy más dolog, hogy ez a szolgáltató a napokban zárja be az összes szervizét, és függeszt fel miden ezzel kapcsolatos tevékenységet..úgyhogy én is más vizekre evezek...
Kétszer volt benne alaplapcsere! Legalábbis papíron. De most hova vihetem?
Én már a szervizekből érkező telefonokat javítom... Szokott lenni sok furcsa javítási kísérlet, aminek a végeredménye általában selejt. A kérdező nem írt semmilyen szolgáltatót és márkát/típust, úgyhogy bármi lehet.
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy Sony Xperia S tipusú mobilom és olyat csinált ,hogy egyik pillanatról a másikra elkezdett nagyon melegedni és gyorsan merülni. Töltés közben sem nagyon ment feljebb a töltöttségi szint. Este ott hagytam töltőn reggelre semmi be se kapcsol ha töltőre dugom csak pirosan világít a led de semmi nem történik. Próba képpen cseréltem benne akksit 2 napig jó volt utána ugyanazt csinálta. Előre is köszönöm ha valaki tud érdemben segíteni!
Sziasztok!Van egy note 2 telefonom,használtan vettem.Van vele egy kis gond!Illetve nagy....Nem nagyon lehet vele telefonálni.Olyant csinál ha hivnak felveszem nem hallok semmit,engem se hallanak.Van hogy én hallom,de engem nem hallanak
![]() ![]()
Üdv!
Én első körben egy Hard Reset-et, vagy újra szoftverezést ajánlanék az eredeti ROM-al, amivel kiadták. Ha nem javul meg, akkor hardver hiba lesz.
Hello.Megvolt már mindkettő.semmi változás nagyon.Holnap vissza viszem,meglátom mit mondanak az üzletben ahol vettem.
Segítséget szeretnék kérni,ugyanis a C3050-es Samsungomon nincs kép és hang sem,csak világít,mást nem csinál. Előre is köszönöm a segítséget.
Átmenő flex kábel szokott lenni a ludas..az kezd elszakadni.
Sziasztok.
Megelégeltem, hogy a 4 magos telefonom zabálja az akksit, és melegszik is (huawei ascend p6). Szeretném lecserélni egy magosra, 1Gb Ram, kijelzö böven elég 400x800, meg több napos üzemidö, és persze Android rendszer. Ezek lennének a föbb tulajdonságok. Van tippetek mi lenne a jó választás? Szeretnék garanciás, ùj telefont venni. Köszönöm szépen!
Én azt vettem észre, hogy intenzív használattal még egy több éves egyszerűbb androidos teló is lemeríthető. Nekem a Samsung galaxy S2 akár 6 napot is kibír, ha nem sokat nyomkodom. De Ha folyamatosan nyomkodom, akkor nap végére simán lemeríthető.
Szia. Ezt tudom. Én olyan összeállítást keresek, ahol energiatakarékos proci van (nem 4 magos, valami kínai gyártmány, ami dupla annyit fogyaszt, mint egy snadragon), a kijelzö nem HD, tehát kevesebbet eszik, az egész pedig meg van támogatva egy erös akkumulátorral. Ha létezik ilyen. A mostani telómnál szinte mindegy mit csinálok, kùszik lefelé az akksi százaléka. Próbáltam frissíteni, jobb lett, de kevés. A legjobban az zavar, hogy 4magom van, viszont 5 perc használat után le lesznek lassítva kb. 200-400MHz-re, fényeröt leveszi, mert tùlmelegszik a telefon. Röhej az egész. Minek akkor a 4 mag, ha nem lehet használni? A kijelzöm szép, de minek ekkora, ha fele is elég? Ott is kapok egy kis üzemidöt.
Üdv!
A kijelző felbontása kevésbé befolyásolja az üzemidőt, mint például a mérete. Nagyobb mérethez több LED kell a háttérvilágításhoz, ami ugye több energiát is kíván. Az 1 magos procikkal az a baj, hogy azok régebbi technológiával készültek és nem annyira energiatakarékosak, mint a mostaniak. A mostaniakból meg nemigen van kétmagosnál kisebb változat szerintem. Szóval, ha hosszú üzemidőt szeretnél, akkor manapság nem fogod megtalálni a neked megfelelő okostelefont. Sajnos az akkumulátorok nem nagyon fejlődnek a kívánalmaknak megfelelően. Amit tehetsz, hogy ha cserélhető az akku, akkor veszel hozzá nagyobbat a hozzá való hátlappal együtt. Ez viszont a telefon vékonyságának kárára megy.
Szia. Köszi a tippeket.
A mostani kijelzö sem egy Note 2. Az akksi beépített, és nem bövíthetö. Most 2000mAh-s van, és nem sokra elég. Egyébként ebben a huawei telefonban valami spéci kínai proci van, k3v2 Hi3620, 40nm-es technológiával. Egy átlag snapdragon pedig 28nm-es, ez elég jelentös. Nem csoda, hogy fém a telefon hátlapja, mint hütöborda funkcionál. Az viszont logikus szerinted, hogy egy 1 magis snapdragon akár hatodannyi energiát fog fogyasztani átlagban, mint ez a kínai proci? Ha ez nagyjából így lenne, az már 6x-es üzemidöt jelentene azonos méretü akkumulátor mellett. Mondjuk, hogy 1300mAh-s akksim van, ez még mindig kb. 4x-es üzemidö. De ha már csak duplázódik, akkor már boldog leszek. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014
Ezek a "kínai" procik teljesítményben nincsenek egy szinten a Qualcomm-al, szóval mindenképpen nyersz vele. Már az alapban kisebb fogyasztás miatt is nyersz üzemidőt, de mivel gyorsabban is elvégzi ugyan azt a műveletet, ezért átlagban ehhez is kevesebb energia kell. Valójában nem tudom számszerűsíteni, hogy ezzel mennyi üzemidőt fogsz nyerni. Ki kell próbálni és akkor kiderül.
Tehát a visszalépés csak az elönyönre válhat... Nesze neked fejlödö világ... Édesanyámnak van valami Samsung 1 magis telefonja, olyan dinamikusan van kioptimalizálva az Android, hogy csak hasít, ránézek, mit is tud igazából.
Üdv!
Mitől lehet az hogy a samsung gti8350 telefon véletlenszerűen újraindul? De ha a repülés üzemmód be van kapcsolva,akkor viszont nem indul újra.Csak hát így nem tudok telefonálni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |