Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   523 / 1159
(#) otthonpc20 válasza tiggersoft hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Ok köszi!

Közben kiderült, hogy nem igazán jó még, mert egy dokkolóval USB-n keresztül kötöttem a gépre úgy látta és jó is volt, úgy particionálam, de ha az alaplapra dugom a sata kábellel nem látja a gép továbbra sem. Tápot a géptől kapja mind két esetben. Mi lehet még a probléma? Ha visszadugom a dokkolóra akkor jó.
(#) zoszka válasza otthonpc20 hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Az USB lehet, hogy Extfs-t használ. NTFS-re kell formázni. És el kell látni betűjellel, különben nem jelenik meg a win-ben.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2015
(#) otthonpc20 válasza zoszka hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

NTFS-re van formázva és betüjellel is elláttam. Az USB-n keresztül felismeri mint egy pendrive-ot de ha az alaplapra dugom ott nem. A biosban sem látom.
(#) zoszka válasza otthonpc20 hozzászólására (») Ápr 4, 2015 / 1

Lehet a sata port nem jó? Vagy nem jól van a biosban beállítva?
(#) otthonpc20 válasza zoszka hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Régen erre a portra egy DVD író volt kötve az jó volt. A biosban hogy kell beállítani? Vagy mit nézzek?
(#) belfi2 válasza otthonpc20 hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Lehet csak én nem olvastam, de milyen lapod van? Ha az AHCI engedélyezve van akkor az IDE eszközöknél nem fogod látni . Ha az eszközkezelőben benne van indulás után akkor nincs semmi gond.
(#) otthonpc20 válasza otthonpc20 hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Raktam jobbról a második tüskére egy jumpert mostmár felismeri de 104MB-ot foglaltnak lát, de ez legyen a legnagyobb baja. Köszönöm a segítséget!
(#) otthonpc20 válasza belfi2 hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Fujitsu Siemens G31T-M2 V1.0 A gyári winyó is Sata ezért gondoltam, hogy engedélyezve van. Most hogy egy jumpert tettem a vinyo jobbról a második tüskéire mostmár felismeri de 104 mb-ot foglaltnak lát pedig tök üres. Ha nincs benne jumper az eszközkezelőben sincs benne.

Nem szoktuk jumperolni SATA lemezt csak ha nem kompatibilis a sebessége.Ha csak SATA eszközt használsz akkor a biosban állítsd a vezérlőt csak SATA beállításra.
(#) belfi2 hozzászólása Ápr 4, 2015 /

Közben megoldódott az én problémám is , ami az alvással , illetve az ébredéssel volt kapcsolatos. A helyzet az hogy az eszközkezelőben a billentyűzet , és az egér energia beállításaiban nem szerepel a WAKE , tehát nem tudja felébreszteni a gépet. Mindent kikapcsoltam tehát sem hibernálás, sem alvó állapot, sem hibrid alvás.A merevlemez nem állhat le . Így már nincs gond vele , ha magára hagyom a gépet.
(#) otthonpc20 válasza belfi2 hozzászólására (») Ápr 4, 2015 /

Nem csak Sata ezközt használok, mert a DVD íróm és van egy hdd rack a gépben azok ATA
Olvastam, hogy nem kell a Sata ezközt jumprelni, de úgy voltam vele egy próbát megér és végigpróbáltam a tüskéket mert nincs rárajzolva, hogy melyik mi. Balról az első kettőnél semmi változás nem volt. A 3. tüskével felismerte a 4. tüskénél nem bootolt csak bekapcsolás után a kurzor villogott a képernyőn. Nem értem miért van. Majd kiváncsi leszek ünnep után lessz meg a win7 hogy fog viselkedni ha rajta lesz.

Mi a lemez pontos típusa?
(#) otthonpc20 hozzászólása Ápr 5, 2015 /

Samsung HD501LJ
(#) Atic válasza zoszka hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Köszi, megpróbáltam de sajnos sikertelen
(#) Atic hozzászólása Ápr 5, 2015 /

Szevasztok!
Ha tudna valaki segiteni, hogy hol találok illesztőket HP Elitebook 2540p Intel(R) Core(TM) i7 CPU L640 @ 2.13GHz 2.13GHz Ram 4GB Windows 8.1 Pro 64 bit x64 rendszerhez.
(#) steelbird válasza Atic hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Pl. a gyártó oldalán.
De a Win 8, 8.1 telepítés után kb. negyed óra alatt letölti hozzá magától a driverek nagy részét.(vagy az egészet...)
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015
(#) eSDi válasza steelbird hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Én pedig azt tenném hozzá, hogy ez nem minden esetben jó (mármint az MS által ajánlott). Nekem meggyűlt a bajom a Qualcomm (Atheros) WiFi + BT driverrel. Folyamatosan eldobta a kapcsolatot a BT egérrel, ha nagy adatforgalom volt WiFi-n.
(#) steelbird válasza eSDi hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Előfordul ilyen is persze, de általánosságban nézve ez egy jó szolgáltatása az MS -nek. Kb. 30-35 különböző gépre tettem fel eddig a 8- as Win -t, eddig mindnek megfelelt az automatikusan telepített driver. Tudom, nem sok a darabszám, lehet, hogy szerencsém is volt, de lehet, hogy mégsem olyan rossz ez a szolgáltatás. Egyedül egy Toshiba Satellite notival volt gondom, ahhoz nehezen lett driver, de végül az is megoldódott.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015
(#) Atic válasza steelbird hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Köszi de a gyártó oldalonn csak win,7 hez ad drivereket ehez a típushoz
(#) Gombszem válasza Atic hozzászólására (») Ápr 5, 2015 /

Akkor nincs is más, csak a fusizott driverek. Ezért is van baj azokkal. Vagy jók, vagy nem.
(#) BI-AMP hozzászólása Ápr 5, 2015 /

Sziasztok!
Hogyan tudok FTP szervert csinálni wifin keresztül, hogy bárhonnan el tudjam érni az otthoni PC-t. Csináltam egyet a Filezilla programmal de evvel csak a wifi-s hálózaton belül tudom elérni a gépet, kívülről már nem.
TP-Link TL-WR740N
A válaszokat előre is köszönöm!!!
(#) mikrokapcsolo válasza BI-AMP hozzászólására (») Ápr 6, 2015 / 1

Helló! A routeredben ki kell nyitni a 21-es (ftp) portot a külvilág felé. Így.
(#) cupika97 válasza BI-AMP hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

De nembiztos hogy kitudod engedni, szolgáltatódtól függ. Nekem például 3eurót kell hónaponta fizetnem érte.
(#) zoszka válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Port fordítással nyisd ki különben nem biztonságos. Állandóan pingelni fogják. Pl külső 21421 belső 21.
(#) Kismazsika hozzászólása Ápr 6, 2015 /

Sziasztok! Miért írja ki az UTorrent azt hogy: Hiba: A rendszer nem találja a megadott elérési utat. (WriteToDisk) Előre is köszönöm
(#) pittti válasza Kismazsika hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Nem létező helyet (könyvtárnevet) adtál meg a mentésnek.
(esetleg nem csatlakoztatott külső merevlemezt)
(#) Kismazsika válasza pittti hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Megvan a hiba Köszönöm a gyors segítséged
(#) pittti válasza Kismazsika hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Szívesen! (mi volt a gond?)
(#) BI-AMP válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Köszi! Én is néztem ez tett amit belinkeltél. Csak az a probléma, hogy nekem nem így néz ki! Esetleg az segítene a ha feltelepítem a wifi router hez járó kis CD-t?

Névtelen.jpg

(#) mikrokapcsolo válasza BI-AMP hozzászólására (») Ápr 6, 2015 / 1

Esetleg másik menüpont alatt nincs valami hasonló beállítási lehetőség? Esetleg a Rendszer, vagy a kapcsolat alatt?
Következő: »»   523 / 1159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem