Fórum témák
» Több friss téma |
Ennek az IC-nek nincs olyanja, csak Reset. Amire te gondolsz, az az RS tároló. Nevezett IC-nek pedig négy D tárolója van. A bistabil multivibrátor is egy kicsit más. Csak egy bemenete és egy kimenete van. A kimenet billeg a bemenet vezérlésétől függően.
Tulajdonképpen ez micsoda? Hasonló adatlapot találtam csak.
A legegyszerűbb flip-flopra mentem rá, mert az összes alfajta alapja ez az elrendezés. A D-típusú szimulációja: Bővebben: Link.
Értem én, de egy tárolót ne nevezzünk bistabil multivibrátornak, mert a kettő nem azonos, más-más feladat ellátására valók.
Értem. Akkor azthiszem van egy pár darab eladó belőle..
Pedig a bistabil multivibrátor egy elemi tároló kocka. Mi is lenne más, a statikus RAM -okban is ez van.
A bistabil áramköröknek is több fajtája létezik, attól függöen, hogy milyen bemeneti jelre működnek, de attól még bistabil áramkörök. A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2015
Hát igazából én sem tudom pontosan, egy kenyérdagasztó gépben van és trikot kapcsol, valami műveleti ic lehet de az is lehet, hogy valami program is van benne, nem tom..
Egy tárolónak jellemzően minimum két bemenete és egy kimenete van, miközben a bistabil multinak csak egy bemenete és egy kimenete. Egy tárolóból lehet bistabilt csinálni, de itt nem ez a kérdés. Attól, mert egy valaminek két stabil állapota van, nem jelenti azt feltétlen, hogy az egy bistabil multivibrátor. Egy tárolónál a bemenetre adott jel jelenik meg a kimeneten (ilyen-olyan feltételek teljesülése után), míg a bistabil multi csak billegni tud.
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2015
Az az adatlap, amit én találtam, egy mikrovezérlő leírását tartalmazta. Ha tudsz is ilyet venni, szinte biztos, hogy program nélkül kapod meg. A nélkül pedig nem fog működni a dagasztó. Biztos, hogy az az IC a hibás?
Nem feltétlenül van egy bemenete, nézd meg ezt: Bővebben: Link. Szerintem itt fejezzük be ezt az egyébként is off vitát.
Ekkora vitát nemszerettem volna kirobbantani. Szerintetek megéri eladni, vagy inkább rakjam el?
Fejlődök én annyira? Hehe Ahogy nézem 50cent darabja. 10 centet, ha kapok érte.. Sokan vadásznak ilyenre?
Hát nem tudom biztosan, mérésre minden működik az ic után, fűtőszálat is kapcsolja rendesen, csak a keverőmotort nem inditja, viszont a tric-ok amika a motort kapcsolják jók, a 220 is megvan ugyhogy nemtudom.
A bistabil multivibrátor akkor billeg, ha billegteted, Egy JK bistabil multivibrátornak 9 bemenete van, bármelyikről tudod vezérelni. De, csináhatsz neki 1 db (dinamikus, pl. CLK, de lehet egyszerűen egy nyomógomb is) bemenetet, akkor azon minden bemenetre érkező impulzusra az állapota átvált, és a két átváltás között tárolja az előző információt.
Mi ez, ha nem tároló?
Szia!
Jó kérdés.... Találtam itthon három tranzisztort, mit kezdjek velük? Ezekből semmit nem lehet építeni, ahhoz, hogy építkezz, köré kell rakni pár dolgot. Nézegess itt: Bővebben: Link.
Sziasztok!
Ma kaptam egy matrix billentyűzetet, amin van egy kis áramkör. A nyákra a Idézet: szó van írva, de nem találtam róla semmit.„KEYSTORM” Egy kábel "jön" ki belőle, annak a vége LPT csatlakozó. Ötlet? Előre is köszi! Batizisanya Ui.: Rakok fel képet is ha kell, csak most nem vagyok otthon. A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2015
Szia, Az véletlenül nem a régi széles soros-port lenne? Mert úgy lenne értelme.
Szia, de lehet, pillanat és rakok fel képet!
Ui.: Itt vannak a képek! A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2015
Szia!
Multiméterrel méregesd ki, mert más megoldás nem lesz.
Szia, Az valóban soros port, mert a paralelben a tüskék vannak a csatin. nagyon-nagyon régen adatrögzítők használtak ilyet a géphez kötve, de ennek telefon-tárcsázó kiosztása van, vagyis pont a fordítottja. Ezért adatrögzítők nem használhatták. elképzelésem szerint valami "call centeres" géphez lehetett kötve, a gyorsabb tárcsázás érdekében.
Maradjunk annyiban, hogy nem soros meg párhuzamos, hanem egy 25 pólusú SubD anya csatlakozó.
Vedd le a házat a DB25 -ről. Hányas pontokra vannak kötve a vezetékek?
Üdv!
A képen látható alkatrész micsoda? (Nem a biztosíték ) A tetejére pdc 9r0 tks0601 van írva.
Szia!
Ez egy televízió lemágnesező körében lévő PTC. Üdv.: Feri
Rendben, köszönöm!
Akkor elnézést, romlik a szemem. Nem akartam senkit félrevezetni.
Nem a szemeddel van a baj, hanem az elnevezéssel.
Valaki nem tudja, hogy ez mi lehet?
8lábú, SOP tokozás, a felirata: SC 0351 SMDA 05-6 Előre is kösz! (a megfejtőnek magas jutalom!)
Helló! Esetleg, EZ lehet az.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |