Fórum témák
» Több friss téma |
Jé, ilyenem volt
Szia, de ha 0, minek a többi?
Szia, Hány lábú a vez. Ic? Fotózd le. Ha csak meghajtó jó oda a 2101.
0 Ohm Nincs is rajta több sáv....
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2015
Látom már... Szerintem, az az áram mérő ellenállás, ami a 6. lábra megy az R4 (1K) ellenálláson keresztül. A tápot az R11-12 őn kapja, a 8. lábon hajtja G-t, ha az nem zárlatos D,S fele, van esélyed, hogy túlélte. A 0,15-Ohm elég jónak hangzik oda. De mérd meg a (. lábat a 2 tápfesz felé. hogy nincsen-e zárlatban.
Sziasztok! Találtam egy pár darab ilyen alkatrészt, de nem tudom mi ez és mire lehet használni.
Valaki esetleg tudja? Az van ráírva hogy 6 A 250V és lehet tekergetni azt a tengelyt, mint egy potméternél. Bővebben: Link - Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2015
Ez egy bimetall termosztát, ami 6A megszakítására alkalmas.
Köszi a választ!
Valahol biztos fel van tüntetve, hogy hány foktól hány fokig állítható. Hasonló volt a régi analóg szobai termosztátokban is.
Igen, van rajta jelzés hogy meddig lehet állítani. Most néztem hogy a vasalókban is alkalmaznak ilyet.
Sziasztok!
Kukáspiacon láttam a mellékelt képen látható Tesla gyártmányu valamit. Az a kérdésem, hogy mi ez, és mennyit érdemes adni érte?
Ne tudom mi ez, de egy fillért sem adnék érte. Spéci csatlakozóval van szerelve, tehát esélyes, hogy a kiegészítők nélkül nem használható.
Valamiféle autós kütyü.
Valami erősítőt kezel 80W felvett teljesítményig és lámpa csoportot 160W-ig. Ami becsillant az csatlakozó? U.i.: Egy helyen mintha sziréna erősítőként lenne feltüntetve. Belsejéről nincs kép? A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2015
Megvan:
Bővebben: Link Idézet: „Výkonový zosiľňovač AZZ 530A obsahuje taktiež výkonové prvky na riadenie funkcií svetelnej rampy, majákov a prípadného ďalšieho príslušenstva.” Vagyis ez valamiféle teljesítményerősítő illetve fénysorompók, majákok* vezérlésére készült készülék. *Na ezt hogy fordítsam le? Rendőrségi villogót jelent, de jelenti még ezt a sárga villogót is ami például a mezőgazdasági gépek tetején, motoros kapuknál van. A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2015
Ami becsillant az csatlakozó. De nagyon sok kivezetése volt, és vagy 2 cm átmérőjü.
A belsejéről nincs kép, de az alján volt 2 db TO-3-mas csoda, de rács mögött, így a típusát nem tudtam leolvasni. Meg nehéz volt, talán tarnszformátor lehetett benne..
Rendőrségi villogó, illetve sziréna meghajtó lehet.
Autós mivolta miatt rendőrautóba való szerintem a villogó és a sziréna kezelésére, vezérlésére.
A súlyát feltételezhetően hűtőborda adja.
Köszönöm mindenkinek, szerintem nem fogom megvenni, mert nekem csak útban lenne, használni nem tudnám. Szétbontani, alkatrészként hasznosítani meg nem szeretném.
Szívesen.
Sziasztok. Ezt az alkatrészt keresem, de még az smd kódok között sem nagyon találom. RJ82? Tudtok ebben segíteni,hogy hogyan tudom beazonosítani? Köszi.
Szia! Talán ő lesz az: Bővebben: Link
Szia, Látom elégett a fólia is, vagy valami 0 értékű SMD, ami biztosítékként volt betéve. A kép alján van egy másik ugyanolyan, amit ki tudsz mérni, hogy mi is az valójában. Ha nem tudod hogyan kérdezzél. Én sem találtam adatot róla.
Szia, Valóban van köztük RJ, egyébként szerintem is Schottky, vagy egy sima, de miért pont a 600V -ost választotta? A képen látható részlet nem indokolja.
A részlet valóban nem indokolja, de a nagyobb feszültségre méretezett Schottky (illetve minden dióda) nyitófeszültsége (ugyanakkora áramnál) alacsonyabb a katalógus szerint.
Abbol, amit irtatok. 600V-os diodarol volt szo, mire te azt mondtad, hogy a nagyobb feszultsegre meretezett Schottky es minden mas dioda is... De valoban hibas kovetkeztetes volt, igy ujbol vegiggondolva. Bocs.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |