Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2468 / 3614
(#) Buvarruha válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Mélyen egyetértek, ez az ország (és mindegyik) a benne élő emberek mentalitása miatt tart ott, ahol.
(#) Ge Lee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Tudom, ezt sem... Azért így mindent rosszul látva is egész jól elboldogultam az életben. Amikor elérsz egy olyan állapotba hogy nem nagyon cserélnél mással, az azért nem olyan rossz.
(#) MikulaSan válasza Kobra02 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Sajnos magam nem tudom még megítélni egyenlőre mi az amit helyesen avagy helytelenül.
(#) MikulaSan válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Sajnos a pont a pénz a gazdagság ami legtöbb estben tönkretesz mindent
(#) Buvarruha válasza MikulaSan hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Nem is feltétlenül, inkább az, hogy, ha valaki megérzi a pénz ízét, akkor fél, hogy az esetleg elillan és már be is indul a folyamat, a halmozás. Minél többet fel akar ilyenkor halmozni az emeber másokon, vagy akár egy országon is áttaposva egyes körökben ugye. Az angol nem ilyen, nem ül a pénzén, költi és ezért pörög a gazdaság.
(#) nagym6 válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Idézet:
„Egy Majka pl. nem azért keres évi 70 makit, vagy egy Berki a dupláját, mert annyira nagy emberek. Ahogy egy politikus sem azért tudja eltüntetni ennek a többszörösét, hanem azért, mert az ökörséghez amit csinálnak a többi ökör tapsikol”

Nem hiszem. Szerintem azért, mert eleve így építették fel a rendszert, hogy így működjön a pénz útja. Ha a többi nem tapsikolna, másképpen vándorolna oda.
Az, hogy majka berki keres ennyit, teljes rendszerhiba.
Tudnánk mi ellene tenni? Nem.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Nem, ez az embereken múlik. Ha nem az igénytelen szemétre lennének vevők az emberek, nem élnének meg az igénytelen szemétből, ennyi. Manapság senkit sem érdekel más, csak a valóbilág, a budapest, meg a többi szemét és ugyanez igaz a zenére. Senkit sem érdekel a minőségi zene, csak szénnékompresszorozott torz, hangos igénytelen popzenék.
(#) mrx23 hozzászólása Júl 24, 2015 /

Ki milyen kreativ módon hüti magát otthon? (venti, kondi nem játszik )
pl infravörös fényt szürő fólia ablakra (Dubaiban használják)
(#) janikukac hozzászólása Júl 24, 2015 /

Sziasztok!
Mostanában sokat látom, hogy tömérdek használt laptopot árulnak, olcsón. Nyílván külföldről hozzák. Tud erről valaki valamit?
(#) Buvarruha válasza janikukac hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Ez már elég régóta megy így. Nem feltéltenül külfödlről hozzák, ezt úgy lehet egyszerűen kideríteni, hogy rálérdezel a billentyűzet nyelvezetére (ha nincs feltüntetve). A legtöbb olcsóhasznált laptop szétgányolt tákolmány kapugaranciával.
(#) nagym6 válasza mrx23 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Fagyasztóban nagy lavór víz lefagyasztva, be a szobába, és szobaventillátor ráfúj, míg elolvad az egész.
Egy gond, hogy külön csak erre használt üres fagyasztó kell, mert ha betesszük a lavór friss vizet fagyasztani a kajákhoz, a víz tömege melegíti a bent lévő kaját mire -sokára- lehűl -20 fokra.
(#) janikukac válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Én mindig német billentyűzettel látom, ergo osztrák v. német.

Vagy svájci, onnan is jön, az enyém is onnan van.
(#) nagym6 válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Azért mondom, hogy rendszerhiba, mert csak a nézettség a pénzkereset alapja. Nem tudom hogy kellene, de a minőségibb műsorokra igényesek kitolódtak (legalábbis a zöme) a tévé elől, csak a berkisek maradtak nézőnek, csak ők "szavaznak". Én havi 1-2 óra tv.
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Nem értem miért lenne ez rendszerhiba. Erre van igény(telenség), ha olyan műsorokat sugároznának ami nem érdekli az embereket tönkremennének a csatornák. Az igényes nézőket irritálja az a borzasztó mennyiségű reklám, ezért ők kiesnek a nézők közül. Gondolom nem csak én gondolom úgy, hogy az igénytelenekből több van, sokkal, ergó nekik kell szóliuk a tévéadásoknak, ha meg akarnak élni.
(#) janikukac válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

S te hoztad, vagy te vetted mástól? Én meg szeretném úszni azt az összeget, amit a behozó rárak, ezért érdekel a forrás.
(#) nagym6 válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Azért mondom rendszerhibának, mert néző mennyiség -darabszám- függő a pénzük.
Nem műsor minőség függő. Hogy hogyan lehetne, nem tudom.

Nővéremék hozták mielőtt kiköltöztek (öreg roncsról van ám szó). Értem én, hogy szeretnéd megúszni, de ez nem így működik, az emberek nem jótündérek, ha nincs valami közeli ismerősöd, rokonod, akkor meg kell fizetned az árát.

nagym6

Sehogy, az előbb felvázolt okok miatt (is). A kómánynak előny, ha birkák az emberek, mert rájuk szavaznak bármit is csinálnak.
(#) Stadi válasza janikukac hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Ez úgy működik, hogy a sokszáz/ezer főt foglalkoztató cégek tervezetten cserélgetik a gépparkjukat. Azaz 3-4 évente lecserélik az összes PC-t/laptopot. Típusonként egy tételben, mert úgy nagyon jó árat kapnak, közvetlenül a gyártótól! A régi gépek ilyenkor mennek a "likvidáló" cégekhez némi pénzecskéért cserébe. Ezek pedig továbbértékesítik. Vannak erre szakosodott nagykerek is, itt Magyarországon is van vagy 4-5 ilyen.

Az árréseket úgy tudod megspórolni, ha vagy az eredeti tulajdonos cégnél, vagy a likvidátornál van ismerősöd. Előbbieknél szokott lenni lehetőség arra, hogy az ott dolgozók kedvező áron megvehessék a selejtezett gépeket.
(#) janikukac válasza Stadi hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Igen, így sejtettem. Az az érdekes, hogy sok apróhirdetéses oldal tele van kis cégekkel is, sok géppel.
(#) Buvarruha válasza Stadi hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Így is megy, de inkább a kint dolgozó, de hazajárók hordják be. A kinti cégek már rájöttek, hogy érdemes eBay-re feldobálniuk őket, mint olcsón adni, ráadásul a lengyelek hajlandóak többet fizetni, mint mi.
(#) pjg válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Lányomék 4 hete adták el a 3 éves Mondeót. Lengyelek vitték el. Ők adták érte a legtöbbet.
(#) MikulaSan válasza janikukac hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Legtöbbet cégeknél selejtezik és eladják
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 24, 2015 /

Sziasztok!
Érdekes dologgal találkoztam tegnap. Egy újraírható cd-ra írtam mp3 zenét, win8 64 bit-es oprendszer alól. Az autóban lévő cd lejátszó pedig nem olvasta be a lemezt. Kipróbáltam több programmal, több írási sebességgel, de semmi. Ezután a régi laptopommal próbáltam, amin win7 32 bit-es oprendszer van. Simán intézőben csináltam, és ezzel ment, ezt beolvassa. A win8 alól írt cd olvasható géppel, tökéletesen működik, de valamiért nem akarja a lejátszó olvasni. Találkozott már valaki hasonló problémával?
(#) nagym6 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Igen én sokszor. A régi autó és szobai cd nem viszi a mai gyártású lemezt, de a régi sok éves újraírható cd-vel tökéletes. A plusszos mínuszos témát biztosan ismered, autó lejátszó valószinűleg csak vagy plusszos, vagy mínuszos lemezzel megy. Talán itt a hiba. Számítógép általában mindent visz.
(#) Buvarruha válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Ez elég tipikus probléma a CD-knél. Semmi köze az oprendszerhez, a CD olvasónak nem fekszik egyszerűen a lemez, vagy az író munkája. Próbálj ki másik fajta lemezt. Amúgy CD-t írni, régi CD íróval a legjobb, a DVD írók CD része igencsak gyenge.
(#) Ricsi89 válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

De akkor ugyanaz a lemez miért jó a másik géppel másik oprendszerrel? A régi gépem 5 éves, az új meg pár hónapos.
(#) Bakman válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Kb. 1001 oka lehet. Első lépésként a lemez formátuma, ami érdekes lehet. Az is lehet, hogy az autóban lévő lejátszó egyszerűen nem szereti az újraírható lemezt, az ugyanis más technológiával készül, mint a normál.

Próbáld ki egyszer írható lemezzel, a lehető leglassabb írási sebességgel és ha be tudod állítani, ISO-9660 formátummal a lemezt.
(#) Ricsi89 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Egy éve mióta bent van a lejátszó ugyanazokat a márkájú és típusú lemezeket használom, azóta van gondom, mióta az új géppel próbálnál őket írni. Régi géppel most is meg tudtam írni és le is játssza. Próbáltam tegnap, amit írtál, 1X-es sebesség, 9660-as formátum, de semmi. Csak pörgeti percekig és semmi.
(#) Buvarruha válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Idézet:
„A régi gépem 5 éves, az új meg pár hónapos.

Mindjárt meg is válaszoltad a kérdésedet.
Idézet:
„azóta van gondom, mióta az új géppel próbálnál őket írni.”

Ezzel szintén, ennek semmi köze az operációsrendszerhez nem is értem miből gondolod. Az íróhoz annál inkább van köze.
Következő: »»   2468 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem