Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2469 / 3614
(#) Ricsi89 válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Számomra ez az egész furcsa. Az új gép írója nem úgy írja a lemezt, ahogy a másik? Én azért is nem gondoltam az íróra, mert a hardvernek minden esetben ugyanúgy kell működnie, a kapott adatot égeti a lemezre.
(#) Buvarruha válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Mindenből van jó és gagyi. Mindenből van jobban és kevésbbé jobban sikerült darab. Van író, ami X fajta lemezt írja jobbra, van ami Y fajtát. Mint mondtam a DVD írók eleve nem olyan jól írják a CD-ket, amikor annó még írogattam az audio CD-ket, akkor direkt erre volt berakva a gépbe egy öreg CD író, mert az volt a legjobb CD írásra. Jelenleg tele vagyok DVD írókkal, amik a DVD-ket írják olvassák rendesen, de a CD-vel semmit sem tudnak kezdeni egyáltalán nem találják a lemezt.
(#) Kovidivi válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Én aznap szoktam le az optikai lemezekről, amikor a jó öreg XP-t telepítettem, és valahol olvasási hiba miatt megállt az egész folyamat, majd mikor próbáltam volna 2GB-os IMG fájlt leszedni egy DVD-ről, és úgyszintén olvasási hibát kaptam. Sőt, több olyan lemezem is van, amiről elpárologtak az adatok, be sem olvassa semmilyen olvasó. Lehet, hogy gagyi lemezt használtam, de volt TDK, Arita vagy mi, A-data, minden féle, és sajnos túl nagy a hiba arány... Most van 320GB-os, 160GB-os külső laptop HDD-m, egy laptopban 120GB-os belső HDD-n is megtalálható a fontos családi képek és egyéb dolgok biztonsági másolata, plusz a jelenlegi gépen is meg van minden adat. Úgy gondolom ez már elég biztos. Készítek is ennek örömére egy biztonsági mentést ismét, hogy az új dolgok is megmaradjanak!
Sőt, van is egy szuper batch fájlom, ami minden könyvtárat átvizsgál, és csak az új fájlokat másolja fel a HDD-re, mindent magától, nem ír felül semmit, csak kiegészít, és kiírja a parancssorba az új fájl elérési útját, nevét.
xcopy d:\arduino\*.* f:\arduino\ /d /e /i /y
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015
(#) pjg válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Minden fontos dolgom DVD RAM-on van.
(#) Kovidivi válasza pjg hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Legyen duplázva, ha tényleg fontos!
(#) pjg hozzászólása Júl 24, 2015 /

(#) Kovidivi hozzászólása Júl 25, 2015 /

Sziasztok. Mivel nincs fejlesztési ötletek, ezért ide írom. Hozzászólás küldésénél néha sokat vár az oldal (4-5mp), majd bejön a középső frame-be az hobbielektronika keresés oldala, a fejléc pedig mintha komplett az oldal forrását tartalmazná, tehát nagyon hosszú, html kódok vannak benne, meg minden. A hozzászólás nem küldődik el. Köszönöm.
szerk: Pl. most 2x már megtörtént.Böngésző Opera 30.0.1856 a google playről, android 5.0-val.
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Jól el van dugva Az utolsó hozzászólásba be lehetne rakni ugyanazt a linket! Elküldtem a hibajelentést.
(#) zenetom hozzászólása Júl 25, 2015 /

Szerintetek mi lesz az esti "hidegfront"-ból?
Szerintem semmi, max egy kis szél, meg csepergés.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 25, 2015 / 3

70-es években így gyártották a tranzisztort és diódát hazánkban. Bővebben: Link
(#) Kari55 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Helló.
Ilyen fa nyelű forrasztópákával még én is dolgoztam anno, a hegyet sokszor kellett reszelni, mert hamar megette a forrasztó ón. "régi szép idők"
(#) sany válasza zenetom hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Jó lenne , ha már ideérne, mert ez a hőség már kicsit sok, legalább is nekem.
Nem tudom, erre Csongrád megyére jelenleg nem mutatnak vihart az időjárás előrejelzési oldalak, de elképzelhető, hogy lesz vihar. Én végül is nem bánnám , ha nem lenne felhőszakadás, vihar, de nagy szél jó lenne. A kutyám sem várja a vihart, nagyon fél ha meghallja dörgést.
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Semmi. Legalábbis itt Békésben.
(#) orcika70 hozzászólása Júl 25, 2015 /

A keszthelyi csücsökben épp mos csap le a vihar.
(#) botesz válasza orcika70 hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Pontosan!Erre vártam kb 1 hete!
(#) gernerakos válasza orcika70 hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Dunakeszin dörög, fúj a szél, de eső semmi. Még.

Mintha dézsából öntenék.
(#) MikulaSan hozzászólása Júl 25, 2015 /

itt folyik rólam a víz Kecskemét mellett Méntelek megállt az idő már kéne nagyon az a vihar !!
(#) Bakman válasza MikulaSan hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Eső jöhet, vihar inkább ne.
(#) MikulaSan válasza Bakman hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Pedig ilyen melegben kéz a kézbe járnak ! De legalább jég nem lesz mivel készenlétbe vannak a jégágyúk mellettünk Lajoson
(#) Bakman válasza MikulaSan hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

A nagy szél (tehát a levegő azon része, amelyik siet) is tud rakoncátlankodni...

Budán még csak langyos szellő fúj, de még mindig jobb, mint a 60 fokos tűző Napsütés. Bár mondjuk előbb villámlott a közelben, de most már csak morog..
Nem lesz ebből semmi!

23°C végre!

Jelenleg itt még semmi majd éjszaka mikor motorozom haza ismerős mühelyéből....
(#) Remci hozzászólása Júl 25, 2015 /

Nálunk ( Bócsán ) most kezd dörögni, úgy nézem száraz zivatar lesz, mert eső nem esik. Már két napja a faluban füstszagot érzek, csodálkoztam is hogy ki tüzel ilyen melegben, de ma hallottam hogy Orgovány környékén ég az ősborókás, az meg légvonalban nincs messze.
(#) pjg válasza orcika70 hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Most 34,2°, tiszta az ég és megy le a nap. Q-va meleg van.
(#) szucsistvan123 válasza pjg hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Nálunk már van felhő is! (remélem esni fog!)
(#) Ricsi89 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Nálunk meg jele sincs esőnek. Nem tudom mi van itt, üvegbúra van felettünk vagy micsoda, de a környéken mindig van valami, itt meg semmi. Tegnap előtt is 30km-re olyan vihar volt, fákat csavart ki, szakadt az eső, itt meg sütött a nap. Lassan már a folyó is kiapad, annyi víz sincs.

Most ért ide a szél és a borulás is Ladánybene felől, Ha arről jön a vihar akkor sok a víz meg a villám is.....

Na időközben esett az eső, meg fújt is a szél, de a beharangozott "nagy hidegfront"-hoz képest ez még kutyafüle! Remélem nem ennyi volt, mert ettől még ugyanolyan atomhőség lesz.
Következő: »»   2469 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem