Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » LC mérő
Szia!
Nem tudom, de, ha elkészíted, akkor is csak mezei 100uH lesz, és ahhoz nem való az 1.35-ös hex. Ha adsz címet privátban, akkor küldök fazékmagos smd-t . )
Üdv!
Most nézem, hogy lehet, hogy valami gáz van a NYÁK-ommal. A képen láthatónak a tükörképe. ez baj?
Lehet, hogy fotózáshoz volt az a rajz?
Szia!
Szerintem a pic-nél baj lesz.
Attól félek én is!
Az eredeti LCM3 panelterve hol található? (vasaláshoz)
Meg a kijelzőnél is, sőt a DC tápcsatinál is . . .
A cikkek közt
Mindenképpen újra kell csinálni. Egyébként ott van a honlapon a képek felett.
Az nem a Májki féle, de, ha nem fontos, az is jó lehet.
A Májki félében a PDF-ben található tervet vasaltam. másikat nem találtam ott.
Vasaltad, csak ezekszerint fordítva.
Kinyomtattam, és vasaltam. szerintem azt jól csináltam!
De át kéne térni már a levilágításra!
Tényleg jól csináltad. Nem kell levilágítósra áttérni, mert jobb a vasalás. Mindjárt megnézem.
Nekem ez sikerült, a méret jó, lukak nincsenek benne.
Életmentő vagy!
Nagyon köszönöm!
Nincs mit.
Dehogy nem!
Ezt régebb mentettem el. Az arányokat azért ellenőrizd.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2015
Ha meg tudod tükrözni, akkor az a Majki-féle terv azért lehet jobb, mert arra a zárt vasmagos induktivitás is ráfér, mert úgy van megrajzolva a nyák az eredetire meg bajosan...
Már kaptam egy párat, ami jó!
Mondjuk nyomtatás után rápróbálva egy ic foglalatot, hogy minden láb helye stimmel-e.... legalábbis, ha más módszer nincs, akkor ez a legegyszerűbb
Mindig így szoktam!
Látom, viszont azokhoz nem látok pozíciórajzot, legalábbis, az itt a fórumban lévőekhez (privátban nem tudom kaptál-e esetleg másfajtát is ), így nem látszik, hogy van-e hely zárt vasmagos tekercsnek....
A májki féléből van egy (2) tükrözött. A pozíciós cumó az nem fontos!
Olvasd vissza, hogy a "pozíció" szó hogy keveredett a mondandómba... a nyák vonalaiból legalábbis én, főleg egy abszolút ismeretlen nyákterven nemhogy azt nem mondom meg, hogy mekkora hely van az alkatrészoldalon a tekercsnek, de még azt se, hogy egyáltalán rátervezték-e a tekercset, nemhogy azt, hogy melyik két pont tartozik hozzá a pozíciórajz csak így jött ide...
Jaa! Úgy is SMD az induktivitás. Azt úgy is a fólia felöl forrasztom! Az meg elfér!
Viszont annál meg akkor a pontos méretet sem árt ellenőrizni, mert annak nincs drótlába, hogy oda hajtod, ahova jó, meg elér...Persze esetleg toldani lehet kis dróttal, bár ilyen felhasználásban ott meg a műszer működése miatt nem biztos, hogy jó ötlet ez, de ha meg nagyobb az a tekercs, mint amekkora hely van neki a nyákon, akkor még valahogy alatta visszahajtogatott drótok meg stb meg főleg nem szerencsés
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2015
Na kinyomtattam! Minden Passzol!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |