Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   10 / 443
(#) elektrocad válasza IMi hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

A POV-Ray egy külön, az Eagle-től független program, egy német úriember készítette az Eagle-hez. Valószínűleg nincs minden alkatrészhez 3D ábrázolás a programban. Amelyek hiányoznak azokat pótolni kell. Hogy hogyan azt nem tudom, sajnos én ezzel nem foglalkozom. A látványhoz jó, de a NYÁK tervezéshez semmi köze.
(#) IMi válasza elektrocad hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Hát ettől nem lettem okosabb. Azért köszönöm!
(#) nyulbul válasza elektrocad hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Csak vicc volt,de az sem törvénytelen.
A "Repi" az ingyen osztogatható ajándékot jelent,úgy mint repi pia, repi öngyujtó,kulcstartó stb.
Gondoltam talán akad egy repi verzió is.
Ha nem hát nem.:rinya:
(#) elektrocad válasza nyulbul hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Talán elszomorít, de a repi verzió, már leesett - repi = reprezentációs, a Light verzió. Sajnos nem tudok róla, hogy a gyártó más ingyeneset adna, csak ami a weboldalán megtalálható: www.cadsoft.de
(#) creative válasza elektrocad hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Hello all!

Lenne egy kérdésem csak én nem találok textool foglalatot az eagle-ben vagy tényleg nincs benne? Ha pedig nincs benne hogy tudnék tenni bele? Van esetleg valakinek?
(#) elektrocad válasza creative hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Idézet:
„Hello all! Lenne egy kérdésem csak én nem találok textool foglalatot az eagle-ben vagy tényleg nincs benne? Ha pedig nincs benne hogy tudnék tenni bele? Van esetleg valakinek?”

Az mi? Egyébként a library szerkesztőben azt tudsz szerkeszteni amit akarsz. A gyártó honlapjáról letölthető library-ban nézted?
(#) nyulbul válasza elektrocad hozzászólására (») Márc 27, 2006 /

Idézet:
„Az Eagle Standard verziója (4 réteg és 160 x 100 mm -es panelméret) non-profit licenszben nagyon kedvező áron érhető el mindenki számára.”

Szia. Tudnál egy irányárat mondani? De csak finoman nehogy infarktust kapjak!!
(#) elektrocad válasza nyulbul hozzászólására (») Márc 27, 2006 /

Kb. 3 héttel ezelőtt volt erről szó a 13320-as számú hozzászólásban. De úgy látom provokálni akarsz. Mielőtt ezt tennéd, hasonlítsd össze az ugyanolyan kommersz verzió nettó 600 Eurós árával. Így már talán helyénvaló a "kedvező" kifejezés.
(#) Frankye válasza elektrocad hozzászólására (») Márc 27, 2006 /

Nem provokációnak szánta - sztem - hanem nem olvasta rendszeresen a topicot.
A "light" verzióról, meg az árról szóló véleményünket pedig ott (13320) kifejtettük. Sztem ne ismételjük önmagunkat, és ne kezdjünk új vitát.
(#) nyulbul válasza elektrocad hozzászólására (») Márc 27, 2006 /

Idézet:
„De úgy látom provokálni akarsz.”

Elnézésed kérem,de tévedsz ha így gondolod.
Valóban Frankye-nek van igaza,Tényleg kihagytam azt a rész/nemtudom hogyan történt/.
Mint észrevetted ezen idézeted is agy másik fórumból való ahol szintén érdeklődve és tisztelettel olvasom írásaid. Tisztelettel,mert a tudás elött meghaljok.
Ne légy már olyan merev, a REPI-t is csak viccnek szántam. Senki nem gondolja hogy pont te fogod krekkel elátni a HE-t.
Ám ha úgy gondolod hogy tartsuk meg a 3 lépés távolságot egymásközt akkor mégegyszer elnézést.
(#) (Felhasználó 1195) válasza creative hozzászólására (») Márc 27, 2006 /

Szerintem nincs textool, de talán egy DIL foglalat megfelelő távolságú körberajzolásával megoldható, mint, ahogy a mellékletben is láthatod.
"Mindentudó" barátunknak pedig egy kép egy textool foglalatról! (Talán az ő ismeretei is bővíthetők)
(#) elektrocad válasza nyulbul hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

Nem a 3 lépésről van szó. De a
Idézet:
„De csak finoman nehogy infarktust kapjak!!”
mondatod meglepett. Sokféle képpen lehet értelmezni. Nem tudtam, hogy tényleg nem ismered az árakat, de azokat a gyártó állapítja meg. A honlapján is ez szerepel.
A REPI-t pedig valóban első olvasatra nem értettem, de később leesett.
Lehet, hogy néha furcsák a válaszaim, de nagyon sok furcsa kérdést olvastam már. Sok közöttük abból származott, hogy a kérdező nem néz utánna, a másik embert dolgoztatja a kereséssel. Másoknak meg fáj az igazság. Ezekkel nem akarok senkit sem megbántani vagy célozni valakire, de sajnos ez a helyzet, főleg más Eagle fórumokon.
(#) elektrocad válasza (Felhasználó 1195) hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

Idézet:
„"Mindentudó" barátunknak pedig egy kép egy textool foglalatról!”

Csak a Textool gyárt ilyeneket?
(#) IMi válasza elektrocad hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

ZIF SOCKET néven is ismert.
A cad-soft honlapján nem találtam sem így sem úgy:no: .
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

Frankye papa!
Volna egy 100megás meglepetésem.
MIt csináljak vele??
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

Kicsit pontosabban? Milyen meglepi? Tegyük át privibe a folytatást! OK?
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 5, 2006 /

Talán így jó lesz.
Rar-ba tettem.

EAGLE1.rar

(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 5, 2006 /

Most nézem,ehez van mikrofon is.
Csinálnám én,de ez a sas nekem még magasan száll.
A bal oszlop felét nemtudom mi,Edit-kéről nem is beszélve. És mit kell írni a felső beiró sorba??
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 5, 2006 /

Így már OK volt! Végignéztem a videódat, jól kezdtél neki, csak én nem ezzel szoktam kezdeni.
Nekem az első lépés az új "Project", és abban az új "Schematic", majd abból készítem a "Board"-ot.
Aztán jöhet a madzagok rout-olása.
Igyexem az összeállítást megcsinálni, ahogy lehet, és akkor felteszem majd, ha megvan. Még egy pici türelmet kérek!
(#) IMi válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 5, 2006 /

Szerintem is először a shematic-ot rajzold meg,aztán a board (oda a progi már automatikusan felteszi a légmadzagot a shema alapján, és akkor a grid-del sem kell bajlódnod a board-on)
(#) nyulbul válasza IMi hozzászólására (») Ápr 5, 2006 /

OK csak nem én vagyok a profi.Nálam a shematik nem jön be.Nagyon cicós.
Ezért mondom hogy aki tud szállni a sas-al az segíthetne.Leht hogy kellene nyitni egy új oldalt Eagle demó vagy videó címmel.Lehet darabokban is,és mindenki válogathatna.
PL Eagle megnyitás.
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 6, 2006 /

Mondom, azon vagyok, hogy mihamarabb elkészüljön egy ismertető róla, legalább az alapokról. Csak hát az idő...:no:
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 6, 2006 /

Idézet:
„hát az idő.”
....az pénz

Csak nem fizetni akarsz?

HeHe... Ez úgy van tovább hogy : a becsület meg fogy.
Mit lépsz?

Csak azt, hogy küldd már el, lécci, azt a progit, ha tudod, amivel a "filmet" csináltad...

Másodjára sikerült.
Átment?
(#) Frankye válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 7, 2006 /

Igen, köszi! Otthonról majd megvizsgálom, mert az itteni (benti) gépekre nem lehet telepíteni...:no:
(#) nyulbul válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 7, 2006 /

Othon vagy már?
(#) IMi válasza nyulbul hozzászólására (») Ápr 9, 2006 /

HI !
Találtam 1 kis segítséget a panelek tervezéséhez: PCB Design Tutorial
Következő: »»   10 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem