Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
A POV-Ray egy külön, az Eagle-től független program, egy német úriember készítette az Eagle-hez. Valószínűleg nincs minden alkatrészhez 3D ábrázolás a programban. Amelyek hiányoznak azokat pótolni kell. Hogy hogyan azt nem tudom, sajnos én ezzel nem foglalkozom. A látványhoz jó, de a NYÁK tervezéshez semmi köze.
Hát ettől nem lettem okosabb. Azért köszönöm!
Csak vicc volt,de az sem törvénytelen.
A "Repi" az ingyen osztogatható ajándékot jelent,úgy mint repi pia, repi öngyujtó,kulcstartó stb. Gondoltam talán akad egy repi verzió is. Ha nem hát nem.:rinya:
Talán elszomorít, de a repi verzió, már leesett - repi = reprezentációs, a Light verzió. Sajnos nem tudok róla, hogy a gyártó más ingyeneset adna, csak ami a weboldalán megtalálható: www.cadsoft.de
Hello all!
Lenne egy kérdésem csak én nem találok textool foglalatot az eagle-ben vagy tényleg nincs benne? Ha pedig nincs benne hogy tudnék tenni bele? Van esetleg valakinek?
Idézet: „Hello all! Lenne egy kérdésem csak én nem találok textool foglalatot az eagle-ben vagy tényleg nincs benne? Ha pedig nincs benne hogy tudnék tenni bele? Van esetleg valakinek?” Az mi? Egyébként a library szerkesztőben azt tudsz szerkeszteni amit akarsz. A gyártó honlapjáról letölthető library-ban nézted?
Idézet: „Az Eagle Standard verziója (4 réteg és 160 x 100 mm -es panelméret) non-profit licenszben nagyon kedvező áron érhető el mindenki számára.” Szia. Tudnál egy irányárat mondani? De csak finoman nehogy infarktust kapjak!!
Kb. 3 héttel ezelőtt volt erről szó a 13320-as számú hozzászólásban. De úgy látom provokálni akarsz. Mielőtt ezt tennéd, hasonlítsd össze az ugyanolyan kommersz verzió nettó 600 Eurós árával. Így már talán helyénvaló a "kedvező" kifejezés.
Nem provokációnak szánta - sztem - hanem nem olvasta rendszeresen a topicot.
A "light" verzióról, meg az árról szóló véleményünket pedig ott (13320) kifejtettük. Sztem ne ismételjük önmagunkat, és ne kezdjünk új vitát.
Idézet: „De úgy látom provokálni akarsz.” Elnézésed kérem,de tévedsz ha így gondolod. Valóban Frankye-nek van igaza,Tényleg kihagytam azt a rész/nemtudom hogyan történt/. Mint észrevetted ezen idézeted is agy másik fórumból való ahol szintén érdeklődve és tisztelettel olvasom írásaid. Tisztelettel,mert a tudás elött meghaljok. Ne légy már olyan merev, a REPI-t is csak viccnek szántam. Senki nem gondolja hogy pont te fogod krekkel elátni a HE-t. Ám ha úgy gondolod hogy tartsuk meg a 3 lépés távolságot egymásközt akkor mégegyszer elnézést.
Szerintem nincs textool, de talán egy DIL foglalat megfelelő távolságú körberajzolásával megoldható, mint, ahogy a mellékletben is láthatod.
"Mindentudó" barátunknak pedig egy kép egy textool foglalatról! (Talán az ő ismeretei is bővíthetők)
Nem a 3 lépésről van szó. De a
Idézet: mondatod meglepett. Sokféle képpen lehet értelmezni. Nem tudtam, hogy tényleg nem ismered az árakat, de azokat a gyártó állapítja meg. A honlapján is ez szerepel.„De csak finoman nehogy infarktust kapjak!!” A REPI-t pedig valóban első olvasatra nem értettem, de később leesett. Lehet, hogy néha furcsák a válaszaim, de nagyon sok furcsa kérdést olvastam már. Sok közöttük abból származott, hogy a kérdező nem néz utánna, a másik embert dolgoztatja a kereséssel. Másoknak meg fáj az igazság. Ezekkel nem akarok senkit sem megbántani vagy célozni valakire, de sajnos ez a helyzet, főleg más Eagle fórumokon.
Idézet: „"Mindentudó" barátunknak pedig egy kép egy textool foglalatról!” Csak a Textool gyárt ilyeneket?
ZIF SOCKET néven is ismert.
A cad-soft honlapján nem találtam sem így sem úgy:no: .
Frankye papa!
Volna egy 100megás meglepetésem. MIt csináljak vele??
Kicsit pontosabban? Milyen meglepi? Tegyük át privibe a folytatást! OK?
Talán így jó lesz.
Rar-ba tettem.
Most nézem,ehez van mikrofon is.
Csinálnám én,de ez a sas nekem még magasan száll. A bal oszlop felét nemtudom mi,Edit-kéről nem is beszélve. És mit kell írni a felső beiró sorba??
Így már OK volt! Végignéztem a videódat, jól kezdtél neki, csak én nem ezzel szoktam kezdeni.
Nekem az első lépés az új "Project", és abban az új "Schematic", majd abból készítem a "Board"-ot. Aztán jöhet a madzagok rout-olása. Igyexem az összeállítást megcsinálni, ahogy lehet, és akkor felteszem majd, ha megvan. Még egy pici türelmet kérek!
Szerintem is először a shematic-ot rajzold meg,aztán a board (oda a progi már automatikusan felteszi a légmadzagot a shema alapján, és akkor a grid-del sem kell bajlódnod a board-on)
OK csak nem én vagyok a profi.Nálam a shematik nem jön be.Nagyon cicós.
Ezért mondom hogy aki tud szállni a sas-al az segíthetne.Leht hogy kellene nyitni egy új oldalt Eagle demó vagy videó címmel.Lehet darabokban is,és mindenki válogathatna. PL Eagle megnyitás.
Mondom, azon vagyok, hogy mihamarabb elkészüljön egy ismertető róla, legalább az alapokról. Csak hát az idő...:no:
HeHe... Ez úgy van tovább hogy : a becsület meg fogy.
Mit lépsz?
Csak azt, hogy küldd már el, lécci, azt a progit, ha tudod, amivel a "filmet" csináltad...
Igen, köszi! Otthonról majd megvizsgálom, mert az itteni (benti) gépekre nem lehet telepíteni...:no:
HI !
Találtam 1 kis segítséget a panelek tervezéséhez: PCB Design Tutorial |
Bejelentkezés
Hirdetés |