Ilyen ventiket készen kapsz beépitett elektronikával. Rajtuk meg van adva, hogy mekkora a légmozgato teljesitménye (m3/perc) igy csak az idöt kell beállitanod. Egyre azonban ügyelj, hogy csak akkor tudja a levegöt kicserélni, ha valahonnan frisset kap, ezért az ajtoba szellözö nyilást kell vágni, különben nem lesz légcsere. ( legalább akkora felületet mint a venti lyuk felülete.).
Elvileg a lépcsőháznak van ilyen szellőztető ventillátora ami a wc mögött fut, csak évek óta nem működik, de a szellőzőcsatorna a wc mögött ott áll, tehát ezzel csak annyit akartam hogy ígyis kell az ajtóra a szellőzőnyílás vagy akár elég ha mondjuk ott a tetjére szerelem a ventit az alján meg vágok egy nyílást. Másik kérdésem, hogy láttam ilyen ventiket készen az igaz, rá van írva hogy 230-al megy, de hogy van megoldva, van kivezetés amit konnektroba dugok?
Ezek 3 bekötési ponttal szereltek: fázis-nulla-kapcsolószál. Az utóbbira kell adni a világítás kapcsolt fázisát.
Világos, de akkor ezeket csak úgy tudom beszerelni, ha megbontom a falat?? konnektor hiánya révén
Sajnos ez benne van a pakliban. Vagy pedig a legvékonyabb kábelcsatorna felragasztva.