Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mondjuk egy bikázást megnéznék hogy milyen akksival mennének oda
Ezzel. De könyörgöm, ezt komolyan is gondolják?
A szerelőlámpát pár percig lehet el is vinné A képen a csajszi kocsijában hátul van az akksi? google translate-ot legalább ismerik
Igen, komolyan. Szivargyújtóról működtethető bika. Egyénként tényleg bikák ezek a is akkuk. Mi buszok indítására használunk ilyen hordozható bikát, basszus nem hittem volna, hogy egy lemerült akkumulátorú buszt az a vacak be tud indítani, de tényleg működik.
Énis rendeltem belőle még múlt évben,és képzeljétek,azóta sokkal könyebben indul a 105-ös skodám. Alulra mellékeltem a típust amit rendeltem,bár kicsit sokáig kell tölteni,de arra a rövid időre még beindul a kocsi,hatalmas energia leadására képes!
Ezen a helyen csak hajóval lehet átkelni? Ha igen mennyi a zseton?
Azt fél zsebből kivágom ha ezzel rövidül az út. A nyáron tekerni akarok egy kiadósat és ehhez több napot akarok kivenni.
Kockázatos lakotton kívüli gyorsabb utakon biciklizni, én nem merek. Némelyik autó 0.001mm-re megy el mellettem. És a keskeny utak is növelik a veszélyt.
Sziasztok!
Van-e itt esetleg valaki Gyöngyösről? Szeretnék valamit vásárolni (kis dolog, magánszemélytől) de az eladót nem ismerem, így fönnállnak a szállítási veszélyek... Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Így jártam. Szeretek ceruzával írogatni. Régebben még a pici csutka ceruzákat is gyűjtögettem Persze mostanában már inkább csak a rotring illetve a mechanikus töltőceruza az amit igazán szívesen használok, évtizedek óta HB-s grafittal. Talán az öregedésem jele de mostanában nagyon halványnak találom ahogy a mai papírokon nyomot hagy a HB. Ezért elhatároztam, hogy veszek "erősebb" hegyet ami jobban fog de még nem kenődik tehát nem 2B-set. Erre vettem H-sat. Mondom hogy öregszem
A HB az aranyközépút! Én egyébként filctollal szoktam vázlatokat készíteni. Az tetszik benne, hogy alig kell a papírhoz nyomni. Szinte a levegőben rajzolok.
Sziasztok
Nem találtam meg a pontos leírást ezért fordultam ehhez a topikhoz. Hogy tudok egy adott témában rákeresni a hozászolásaimra?
Így. Fent minden lap tetején van egy V egy kockában. Arra víve a nyilat megnyílik egy menü amiben a témában keresésre kattintva beírod user:felhasználónév. Ha két vagy több tagú a felhasználónév akkor idézőjelek közé kell tenni.
Nem irigylem a Pestieket...
Elegem van már ebből a minősíthetetlen időből! Vagyis a télből. 24 (és fél) év alatt én nem tudtam megbarátkozni a téllel, szerintem nem is fogok.
Mindig ez a ködös-nyavajás idő, vizes utak, hideg, eső, (hó..), költözök inkább a Karib-tengerre!
Én innen tudom.
Türelem, most már kifele megyünk belőle és jön majd a tavasz, amire már november óta várok.
Mondjuk ez nem teljes leírás.
Nem is igen volt tél. Ez a későőszi időjárás persze nem nagyon szimpatikus nekem sem.
Írj a szerzőjének, hogy hiányos.
Többször jeleztem az általam észrevett hiányokat, de nem változott semmi.
Én ha műszaki rajz kell ráhagyom a gépre, utálok radírozni ha véletlen elrontok egy vonalat. Hozzá is vagyok szokva ezeknek a rajzoknak a minőségéhez. Ha változtatok valamin akkor kiemeli az adott méretet. Sőt ingyenes ipari verzió is van, az csak 2D műhelyrajzig szól de lényegében dxf kimenetnek hála mehet a lézeresnek is a nyers kontúr.
Annyi előnyét látom ha ismeri valaki sokkal gyorsabb mint a szabadkézi, gyorsan változtatható és küldhető cégnek (nem kell újrarajzolniuk-ergo lehet olcsóbb így) .
Sziasztok. Hogy tudok több pdf fájlt egyesíteni? Be van szkennelve a bizonyítványom, és szeretném ha egy pdf fájlban lenne. Word el próbáltam, de sajnos nagyon rossz minőségben tudom beimportálni a pdf fájlokat.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2016
Szia! Én ezt használom pdf-ek egyesítéséhez. Lehet vele sorrendet módosítani, oldalakat elforgatni, törölni. Egyszerű, de jó program szerintem.
Köszi! Nem hallottam még róla. Kipróbálom.
Evvel pont azt lehet csinálni amit ivan93v leírt de két pdf et egy oldalra tenni nem lehet....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |