Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2536 / 3599
(#) Petyaa válasza Petyaa hozzászólására (») Jan 25, 2016 /

Mondjuk egy bikázást megnéznék hogy milyen akksival mennének oda
(#) Action2K válasza Petyaa hozzászólására (») Jan 25, 2016 /

Ezzel. De könyörgöm, ezt komolyan is gondolják?
(#) Petyaa válasza Action2K hozzászólására (») Jan 25, 2016 /

A szerelőlámpát pár percig lehet el is vinné A képen a csajszi kocsijában hátul van az akksi? google translate-ot legalább ismerik
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 25, 2016 /

Igen, komolyan. Szivargyújtóról működtethető bika. Egyénként tényleg bikák ezek a is akkuk. Mi buszok indítására használunk ilyen hordozható bikát, basszus nem hittem volna, hogy egy lemerült akkumulátorú buszt az a vacak be tud indítani, de tényleg működik.
(#) szikorapéter válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 25, 2016 /

Énis rendeltem belőle még múlt évben,és képzeljétek,azóta sokkal könyebben indul a 105-ös skodám. Alulra mellékeltem a típust amit rendeltem,bár kicsit sokáig kell tölteni,de arra a rövid időre még beindul a kocsi,hatalmas energia leadására képes!
(#) jani1987 hozzászólása Jan 25, 2016 / 1

Ezen a helyen csak hajóval lehet átkelni? Ha igen mennyi a zseton?

Névtelen.jpg

(#) nedudgi válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 25, 2016 /

(#) jani1987 válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 25, 2016 /

Azt fél zsebből kivágom ha ezzel rövidül az út. A nyáron tekerni akarok egy kiadósat és ehhez több napot akarok kivenni.
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 26, 2016 /

Kockázatos lakotton kívüli gyorsabb utakon biciklizni, én nem merek. Némelyik autó 0.001mm-re megy el mellettem. És a keskeny utak is növelik a veszélyt.
(#) zoly15 hozzászólása Jan 26, 2016 /

Sziasztok!
Van-e itt esetleg valaki Gyöngyösről?
Szeretnék valamit vásárolni (kis dolog, magánszemélytől) de az eladót nem ismerem, így fönnállnak a szállítási veszélyek...
Előre is köszönöm!
(#) Qju hozzászólása Jan 26, 2016 / 1

Sziasztok!
Így jártam. Szeretek ceruzával írogatni. Régebben még a pici csutka ceruzákat is gyűjtögettem
Persze mostanában már inkább csak a rotring illetve a mechanikus töltőceruza az amit igazán szívesen használok, évtizedek óta HB-s grafittal. Talán az öregedésem jele de mostanában nagyon halványnak találom ahogy a mai papírokon nyomot hagy a HB. Ezért elhatároztam, hogy veszek "erősebb" hegyet ami jobban fog de még nem kenődik tehát nem 2B-set. Erre vettem H-sat.
Mondom hogy öregszem
(#) 20sz Jófiú válasza Qju hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

A HB az aranyközépút! Én egyébként filctollal szoktam vázlatokat készíteni. Az tetszik benne, hogy alig kell a papírhoz nyomni. Szinte a levegőben rajzolok.
(#) Kovabe hozzászólása Jan 27, 2016 /

Sziasztok
Nem találtam meg a pontos leírást ezért fordultam ehhez a topikhoz. Hogy tudok egy adott témában rákeresni a hozászolásaimra?
(#) zolika60 válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Így. Fent minden lap tetején van egy V egy kockában. Arra víve a nyilat megnyílik egy menü amiben a témában keresésre kattintva beírod user:felhasználónév. Ha két vagy több tagú a felhasználónév akkor idézőjelek közé kell tenni.
(#) Ge Lee hozzászólása Jan 27, 2016 /

Nem irigylem a Pestieket...
(#) Kovabe válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Köszönöm
(#) zenetom hozzászólása Jan 27, 2016 / 2

Elegem van már ebből a minősíthetetlen időből! Vagyis a télből. 24 (és fél) év alatt én nem tudtam megbarátkozni a téllel, szerintem nem is fogok.
Mindig ez a ködös-nyavajás idő, vizes utak, hideg, eső, (hó..), költözök inkább a Karib-tengerre!
(#) Nemtudhatod válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Én innen tudom.
(#) Ge Lee válasza zenetom hozzászólására (») Jan 27, 2016 / 1

Türelem, most már kifele megyünk belőle és jön majd a tavasz, amire már november óta várok.
(#) zolika60 válasza Nemtudhatod hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Mondjuk ez nem teljes leírás.
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Nem is igen volt tél. Ez a későőszi időjárás persze nem nagyon szimpatikus nekem sem.
(#) Nemtudhatod válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Írj a szerzőjének, hogy hiányos.
(#) zolika60 válasza Nemtudhatod hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Többször jeleztem az általam észrevett hiányokat, de nem változott semmi.
(#) pjg válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 27, 2016 / 1

"Büdöspest"
(#) SALáta válasza Qju hozzászólására (») Jan 27, 2016 / 1

Én ha műszaki rajz kell ráhagyom a gépre, utálok radírozni ha véletlen elrontok egy vonalat. Hozzá is vagyok szokva ezeknek a rajzoknak a minőségéhez. Ha változtatok valamin akkor kiemeli az adott méretet. Sőt ingyenes ipari verzió is van, az csak 2D műhelyrajzig szól de lényegében dxf kimenetnek hála mehet a lézeresnek is a nyers kontúr.

Annyi előnyét látom ha ismeri valaki sokkal gyorsabb mint a szabadkézi, gyorsan változtatható és küldhető cégnek (nem kell újrarajzolniuk-ergo lehet olcsóbb így) .
(#) mrobi hozzászólása Jan 27, 2016 /

Sziasztok. Hogy tudok több pdf fájlt egyesíteni? Be van szkennelve a bizonyítványom, és szeretném ha egy pdf fájlban lenne. Word el próbáltam, de sajnos nagyon rossz minőségben tudom beimportálni a pdf fájlokat.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2016
(#) Ivan93 válasza mrobi hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Szia! Én ezt használom pdf-ek egyesítéséhez. Lehet vele sorrendet módosítani, oldalakat elforgatni, törölni. Egyszerű, de jó program szerintem.
(#) mrobi válasza Ivan93 hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Köszi! Nem hallottam még róla. Kipróbálom.
(#) kaqkk válasza mrobi hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Evvel pont azt lehet csinálni amit ivan93v leírt de két pdf et egy oldalra tenni nem lehet....
(#) mrobi válasza kaqkk hozzászólására (») Jan 27, 2016 /

Pontosan az kell nekem!
Következő: »»   2536 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem