Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdv mindenkinek! A Star Wars 6. részében amikor a végén megjelenik Yoda, Obi-Wan, és Anakin Skywalker, az első 3 részben hogy oldották meg, hogy Anakin ugyanúgy nézzen ki?
Az ablakmosó folyadék(sőt a clin is ) izopropil alkohol alapú tehát ....
Köszi, már túl vagyok rajta, hát jó móka volt.. Az izopropil se sokat segített, kapargatni kellett (persze óvatosan), valami űberdurva ragasztószalag volt. De a végeredmény jobb, mint újkorában.
A ragasztó nyomok eltávolítására legjobb a benzin. Az sem bántja a fényezést, de a ragasztót leoldja.
Egy jó hőlégfúvó és egy olyan rongy kell ami nem karcol, aztán oldószer
Eredetileg nem a fiatal Anakin jelent meg, hanem az öreg Dartvéder civilben. Később másolták oda a fiatalt.
Érdekes, bár a sorszámozást is kijavították. Itt van képen is.
Szolnok-Cegléd útvonal kerékpárral: teljesítve. Feszültség levezetés gyanánt.
Ennyi táblád van otthon?
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2016
Haza felé jövet leszereltem őket. Most olvasom a híreket, hogy már keresik őket.
Lehet. A barátomék mádon már két hete metszenek.
Valószínű, hogy idén nem lesz Mádon jó termés.
Sziasztok!
2 napja folyamatosan fáj a fogam. Mit ajánlotok fog fájás ellen?
Attól ne félj. Több generáció óta termelnek ott bort. Terjék borászat.
Van egy drasztikus módszerem. Kivérezteted az ínyedet utána nyugi van.
Szegfűszeg van otthon? Ha van őrölt kend be ahol fáj, ha csak egész rágicsáld. Persze a legjobb megoldás a fogorvos.
Én ilyenkor anyósomat irigylem. Övé a pohárban fáj, ha fáj.
Lidocain spray -vel befújva egy darabig jó. A lukon, vagy repedésen odajut az idegekhez, fájdalomcsillapító, amíg nincs fogorvos. De biztosan nincs otthon ilyen, ezzel nem tudtam segíteni.
Jól ismerem én azt a vidéket még vízműves koromból.
A "szerencsi napfény" jótékony hatásáról is vannak fogalmaim. Csak az eljövendő fagyos napok szerintem károsan fognak hatni a frissen metszett kultúrákra. És lesznek még napokig tartó tiszta hideg hajnalok... Sajnos.
Nem értek sokat hozzá, de ők igen. A jelenlegi a negyedik generáció, aki ezzel foglalkozik. Szerintem nagyot nem tévedhetnek.
Harapj rá egy fakanál nyelére, akkor "kiáll"!
Bocsi---
A környékünkön is metszenek, metszettek, sőt metszenének, ha nem úszna az egész hegyoldal. Pedig errefelé a Mátra alján (Gyöngyös, Nagyréde, Abasár, stb) is érten páran a szőlőhöz.
Na akkor megyek én is metszeni. Van 8 tőke. Évek óta egy szemet sem tudok szüretelni róla a feketerigók miatt.
Akkor úgy néz ki nagy sikere van a szőlődnek a rigók körében.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |