Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mit mond a népi gyógyászat fejfájás ellen? Segítsetek szombatig a csajszit rendbe hozni hogy vihessem táncra. Szerintem vírust kapott, mert nincs ereje, fáj a feje, hányinger, szédülés gyötri.
Nahát... már a kisbabákat is Kanadából importáljuk?
Dehogy is. Akinek ferde a szeme az tuti kínai.
Ez olyan érdekes ? Makón dolgoztam és éppen makói hagymát csomagoltak , ami kínából jött ....
A vírussal nem nagyon lehet mit kezdeni, megelőzni kellett volna. Mondjuk ezek nem olyan dolgok amik egy nőnek tetszenek, mint pl. a hagyma és a fokhagyma rendszeres majszolása ősztől tavaszig.
Az immunrendszernek lehet egy keveset segíteni, de ez is egy olyan dolog ami nem biztos hogy tetszeni fog neki. Közel fél liter (2 bögre) forralt bor, ezt meginni amilyen forrón csak tudja, be az ágyba, jól kiizzadni, és alvás. Reggelre sokkal jobban lesz.
Azért van ami nem Kínában készül és van belőle bőven !
Én: megírtalak a fórumon hogy hogyan tudlak szombatig rendbe hozni
Csaj: Nem eszek fokhagymát. És bort sem iszom mert abban a minutumban kihányom.
Javasolj neki mézes teát. Persze azt nem tudjuk, akar-e gyógyulni.
A pálinkát ne is említsétek mert már a szagától is irtózik. Na engem másfél hete 1 deci édes bor és kb 4 deci pálinka a földhöz vágott. Semmire nem emlékszek a csajszi hogy hozott haza, de lefektetett, betakart és puszit is adott. Milyen kár hogy pont erre nem emlékszek. Éjfél körül viszont kitudtam mászni az ágyból és megírtam milyen állapotok uralkodnak. A kettő közt kb 5 óra telt el.
A pálinka neked kell, hogy egy kicsit felbátorodj. Neki jó lesz a mézes tea is.
Anélkül is szemtelen vagyok. Az ingatlanos közvetítőmnek is ígértem egy puszit ha segít egy albérletet összehozni. Csak azt mondta: jó.
Nem szemtelennek kell lenni, hanem ellenállhatatlannak. Azért az nem pont ugyanaz.
Azért itt jó pár év volt a nő javára.
Most inkább az a kérdés kire hajtasz? A csajszira, az ingatlanosra, vagy bárkire? A stratégia nem ugyanaz.
Vasárnap akarok haza költözni így messze kerülök tőle. De eszembe sincs feladni.
Lehet kraft abban a nőben, ha haza tudott vinni.
Hofinak volt egy ilyen szólása, hogy "az én koromban már nem a nagy mell és a keskeny csípő a fontos, hanem hogy le tudjon vinni az asszony a kocsiba és be tudjon vinni a kórházba ha rosszul vagyok"
Amelyik asszony a Hofit leviszi a lépcsőn, hát azzal én nem mernék egy fedél alatt lakni. Főleg, ha sodrófa is van a háznál.
Sziasztok!
Windows 10-et használ már valaki? vennem kell egy laptopot,és amit kinéztem,azon ez van. egy olyan asztali gépet fog váltani,amiben 256MB RAM van,és XP fut rajta.Most lett a netre képes a gép,de lassú,és korszerűtlen is. Szóval: A W10 tartalmaz alapból egy word,excel... részt is,vagy azt külön meg kell vennem? Hogy megy ez mostanában, régen nem vettem gépet,a cégest meg készen adták. István erről lenne szó A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2016
Én nekem az van, meg vagyok vele elégedve. Alapból nincs office benne, azt külön kell telepíteni.
Köszi!
XP után,idősebb embernek mekkora erőfeszítés áttérni erre szerinted?
Egy pár dolog változott, főként a kinézet. Nem nehéz megszokni.
Itt be is mutatják.
Idősebb embernek kemény lesz az biztos.
Hidd el, meg lehet szokni. Az a 4 MB ram viszont kevés lesz. Az én gépemben is csak ennyi volt, bizony várakozni kellet, néha fel is akadt. Raktam bele 8 -at, most egész használható.
És tényleg.. 25 éve még elég soknak számított.
Alapvetően irodai munka lesz a géppel. Szerződések,ilyesmik írása. Szerintem az elődgépnél mindenképp jobb lesz. Nem akarom fölöslegesen költségbe verni a leendő tulajt.
Kösz a válaszokat! István
Sajnos ma már csak ilyen viszonylag nagytudású gépet kell venni, mert a régebbi gépek, amiken az XP vidáman muzsikált, a W10 -hez már nem megfelelő.
Én egy belépő szintű Lenovo G50 -et vettem, (még W8.1 -el, amit W10 -re frissítettem) 70 eFt -ért 4 G rammal, és kevésnek bizonyult. Elvileg (dukumentáció szerint) 16 G -ra lehetne bővíteni, de kiderült, hogy a második RAM helye be sincs ültetve. Így maradt a 8 G ram. Viszont így is megy rendesen. Az irodai munkához szükséges valamilyen Office alkalmazás, ez a legolcsóbb az Office365, ami 20 eFt körül van, igaz csak 1 évre, és 1 gépre. De lehet venni otthoni verziót, ez drágább, kevesebb programmal ugyan, viszont végleges időtartamú. (ha olyan kezébe szánod, aki csak használja, talán érdemesebb)
Per pill. ez van a gépemen, kicsit lomha, de működik. Azt nem tudom mennyire kompatibilis oda - vissza, még nem próbáltam.
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2016
A WIN7 szinte ugyanolyan mint az XP, ha WIN7-et feltelepíted, biztosan könnyű lesz megszokni. Ha esetleg nagyon kellemetlen a WIN10.
Ez mennyire kompatibilis a word-el? Egy word-ben készített szöveges dokumentumot meg lehet nyitni, szerkeszteni vele? Az ezzel készített dokumentumot meg lehet nyitni, szerkeszteni word-ben/el?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |