Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajnos már vagy 6 éve nem volt videópályázat. Lenne erre igény szerintetek? Én nagyon szerettem nézegetni a beérkezett munkákat.
Eléggé vegyes volt a felhozatal. Voltak nagyon jó, kiemelkedő pályaművek is, és voltak szinte minősíthetetlenek is. Az utolsó "körben" már szinte csak az utóbbiak voltak, sajnos, ezért nem írt ki Topi újabb fordulót. (Nem is szólva a nyeremény kérdéséről.)
Sajnos a megvalósítás (kamera-minőség, narráció, és hasonlók) mellett a téma feldolgozás és a megvalósítás is sok esetben hagyott kívánni valókat. Viszont tény, hogy volt néhány kiemelkedő alkotás is, ami miatt én is örülnék egy újabb fordulónak.
Értem. Akkor ezért nincs. Ma már az olcsóbb telefonok is jó minőségű (vagy jobbat mint 6 éve) videót készítenek. Az tény, hogy macera a videó vágás, narrálás. Egy 5-10 perces videóval rengeteg munka van... Ha csak a nyereményen múlik akkor azon segíthetek. Napi 8 órában elkattintgatok a hírdetéseken.
A hirdetési rovatban szeretnék nagyobb értékű rádióamatőr készülékeket hirdetni.
(<100E Ft) Van erre lehetőség, vagy ez már szabálysértő, az érték miatt? Esetleg ha egy kompetens ember-moderátor- informálna, megköszönném.
Igazából ez főleg Topin múlik. Meg hogy milyen lenne (lesz?) a feltöltött videók minősége...
Ez azért már nem nagyon tartozik a hobbi kategóriába, legalábbis az értékét tekintve. Márpedig ez az oldal elsődlegesen a hobbi kategóriát szolgálja.
Értem, csak azért kérdezem,hogy akkor ezek külön engedéllyel futnak?
Nekem is így kellene kérnem? http://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_70230.html http://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_70211.html
Kösz, hogy szóltál, törlöm is mindkettőt. Az elektroncsövek, ketyere negyedmilláért ezt meghaladta.
Eladási hirdetés tartalmát csak az alábbi kategóriák képezhetik: - Elektronikai alkatrész (használt vagy új) <1000db vagy <30000Ft Nagy értékű készüléknél (pl. szkóp) egyébként nem 30000Ft a határ, mert az nem alkatrész. Ezekre ez vonatkozik. - Gyári műszerek dokumentációval, hibás készülék esetén pontos ismertetéssel. Egy rádióadó-vevő készülék az elég neccesen hobbielektronikai műszer kategória. A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2016
Azt azért nem árt tudnod, hogy rádió adóvevő berendezések forgalmazása, árusítása engedélyköteles. Ez alól kivétel csak a rádióamatőrök egymás közti adásvétele.
Tisztában vagyok a dolgokkal, hívójeles amatőr vagyok 1998 óta.
A kérdés nem erre irányult.
Igazából nem zavartak a beidézett hirdetések, csupán az árképzés/kategória miatt kérdeztem, elkerülendő az utólagos "törlést".
Sajnos a hirdetési szabályok nem túl egyértelműek, félreértésre adnak okot. De nem gond, majd meghirdetem máshol.
Elnézést kérek a helyesírási hibákért. Mentségemre szóljon, hogy az itteni tájszólás így ejti.
Nincs vele baj. Legközelebb már tudod hogyan írják helyesen. Ezzel te is tanulsz valamit, meg a többiek is a tájnyelvet.
A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2016
Félig szakmai, félig vicces:
Belepisilt a macska a kenyérpirítóba Szerintetek mit lehet vele csinálni (nem a macskával)? Merthogy nagyon büdi A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2016
Szerintem mosd ki, szárítsd meg és használd tovább. (Nem a macskát.)
Kicsike "Minigrill" sütőmet egerek pisilták össze. Alapos mosás után is büdös, szétszedtem, és egy -főzésre nem használt- nagyfazékban főztem kb. fél órát, közben vízcsere, ez használt.
Sziasztok!
Mit szóltok az Ipad Air 64GB tablethez? Rosszab mint a Microsoft surface 3? Érvek-ellenérvek?
Miért jó a szegedi jány?
Azt mondja mégöccör
Főleg, ha sokadik után mondja.
A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2016
Szerintem dobd ki. Ne haragudj, de én a kérdést sem értem. Egy kenyérpiritó 2-3 ezer Ft-os tétel (ha csak nem egy 15e Ft-os volt a régi), nem hinném, hogy megérné a tisztogatása. Utána jóizűen tudnál enni belőle?
Tömény hypo, kicsit rajt hagyni, alapos öblítés.
Szerintem is vegyél ujat, macskának meg katétert!
3eft-ba ba kerül a hülyevagyokban egy kenyérpirító. Jóízűen abból már senki sem enne, ha meg utána tudná meg, a pirítós kenyértől is elmenne a kedve egy életre.
Gondolod? A volt csaj lakótársam napi szinten átjárt hozzám esténként. Kivéve ha éjszakai műszakos voltam. És ezt Hetekig. Akkor képzelheted hány alkalom volt.
Megvan az utánpótlás.
Ez meg szerintem megy az ingyen vihetőkbe |
Bejelentkezés
Hirdetés |