Fórum témák
» Több friss téma |
Az említett két böngészőn kívül is létezik néhány, de azokkal is lesz gondod bőven. Az IE újabb verziói pedig nem fognak futni az XP alatt.
A Win7 beállítható, hogy erősen hasonlítson az XP-re mind kinézetre, mind pedig működésben, de nem lesz pont olyan. Akárhonnan nézem, valamiről le kell mondanod.
Már a Chrome sem támogatja az XP -t. XP -s gépeken kiírja folyamatosan, hogy a továbbiakban nem frissül.
Én is a megszokott dolgokat szeretem, régen csak Operát használtam, aztán áttértem a Firefox-ra, ott meguntam, hogy mindenhez bővítmény kell, egyszer felraktam a Chrome-ot, nem kér bővítményt, semmit, azóta ezt használom. Meg kell érteni, hogy a dolgok változnak, ezek ellen nem tehetünk semmit. Nem is értem, miért ragaszkodsz az IE-hez, win7-en telepítés után, hogy letöltsem a másik böngészőt, SSD-s géppel kb 30mp volt, mire megnyílt, folyamatos felugró ablakok, hogy frissítsek, aztán program nem válaszol... Chrome kb 1mp alatt nyílik, semmi gond nincs vele.
Jó kérdés.
Szerintem nem. És az a vicc az egészben, hogy azt se tudom, hol kellene (lehetne). Pedig nem ma kezdtem számítógépezni, de ez valahogy sose volt az erős oldalam.
Backdoor:
dos prompton(parancssor, parancs futtatása stb): dir /ah [utvonal-ha-kell/filenevmaszk-ha-kell] vagy: dir /as [utvonal-ha-kell/filenevmaszk-ha-kell] vagy a kettő együtt. (hidden, system filenevek bekerülnek a dir kimenetébe) A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2016
Miért nem használsz Total Commandert, vagy valami más fájlkezelőt? Ezeknél beállítható, hogy a rejtett fájlokat is listázza.
Miért kellene erre külön programot telepíteni?
A "Mappa tulajdonságai" remek lehetőséget nyújt a rejtett-, és rendszerfájok megjelenítésére. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2016
Igen, fut amikor arra kattintok, hogy falj fogadasa, es varom hogy a telefon kuldje a fajlokat, de a gep nem fogadja sehogy sem
Nem tudom, valahogy engem mindig idegesít, ha nem látom a fájl kiterjesztését.
![]()
Hasonló módon az is megoldható. Csak pipázni kell. Illetve kivenni a pipát.
![]()
Ha tudod párosítani a két eszközt, akkor mindkét készüléken jó a Bluetooth.
Én most próbáltam ki, de elég körülményesen működik a dolog. Párosítás után, ha küldök valamit a telefonról, nem kapok a gépen semmilyen jelzést, és sikertelen a küldés. Nekem kell még pluszban belépnem küldés előtt a Bluetooth kapcsolatokba, azon belül pedig a fájl fogadásba és csak akkor utána kell indítani a küldést a telón.
Nekem az intéző mindig fapados volt, a másolás, meg a fájlműveletek körülményesebbek, maradok a TC -nél.
Üdv! Van egy elég érdekes problémám a gépemmel pontosabban a videó kártyával. Kezdem az elejéről.
Még 3 éve vásároltam egy Gigabyte GTX 295 videó karit amit fel is szereltem vízhűtő block-al tavaly egyszer délután használtam a gépet végeztem a dolgommal lekapcsoltam és mikor este haza értem bekapcsolom és nincs kép. De látszólag minden rendben van a géppel be bootol meg stb. Akkor telefonon neteztem és vásároltam egy ASUS GTX 295 karit mondván a régi elromlott. De közben vettem egy kicsi karit is erre az esetre ha netán ilyesmi történik tudjam a gépet használni most is ez van a gépemben. Na vissza térve mielőtt megérkezett volna a másik GTX mét megpróbáltam bekapcsolni a gépet és csodák csodájára volt kép minden működött. Meg jött a másik kártya át is raktam rá a vízhűtő block-ot és máig működött kb 1 évet. Tegnap ugyan ez történt csak rövidebb idő telt el kb 30 percre kapcsoltam le a gépet és megint nincs kép. Szerintetek mi okozhatja ezt nem hiszem el hogy a kártyák hibásodnak meg nekem még videó kártyám sosem ment tönkre ráadásul a hűtése is sokkal jobb mint a gyári max terhelésen a kártya 56 fokos a gyári hűtéssel meg fel ment 100 fokra is.
Hogyne hibásodnának meg, eleve nem kellett volna mégegy 295-öt venni, amikor az első megdöglött, hullanak mint a legyek pláne ilyen öreg korukra.
GTX széria amúgy is hulló fajta, főleg ebbe a márkába. Az, hogy tettél rá hűtést, megnövelted az élettartamát, mondjuk jobb esetbe fél évvel. De amúgy okozhat táp is hirtelen halálokat, és az általad említett hol megy hol nem esetet.
Ha a táp lenne a ludas nem működött volna meg egy évet a másikkal. A GTX295-nél ez papírforma, semmi meglepő nincs abban, hogy meghalt.
Igen, ez a módszer sajnos így megy, engem is idegesít, hogy ennyire körülményessé van téve.
![]()
Azért láttam én már meglepő dolgokat sajnos... Igaz a táp ez esetbe kb 5%
![]()
Na igen, olyan is van, hogy gyengébb kártyával megy egy darabig, majd utána robban a többi kondi is a tápban.
![]()
Pontosan
![]()
A jelenlegi kártya ami bent van egész gyengusz nincs neki tápcsatlakozója. Azért vettem még 1 GTX-et annó mert a vízhűtőblockot sajnálom gyakorlatilag kidobni. Amúgy meg ez a kártya nekem tökéletes volt arra amire használtam. Most ha vennék kártyát arra is kéne vegyek vízhűtő blockot csak hát újonnan a block kb 30 ezer mert utálom a ventilátor zajt. A régi gépem baromi hangos volt a sok venti miatt.
A mai videókártyákra készült nem gyári hűtők nagyonjók ám, üresjáratban semmi gond nincs velük (legalábbis az ASUS direct CU-val) Persze játékban azok is felpörögnek. Amúgy amennyivel többet eszik üresjáratban a 295, mint egy vele azonos teljesítményű moderv VGA, villanyszámlában bőven megfizetted már a 3 év alatt a blokk árát.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2016
Valójában én a Windows Commandert használom (a 4.01-en még regisztrálva is vagyok - saját néven), ámde van a gépemen egy sima Commander és Total Commander is.
Én meg többször javítottam meg az ilyen videokártyákat - s nem egyet - és nem egyszer
Csak simán - volt benne a kondicsere - oszt utána már - hadd szóljon! Itt - csakis a példának okáért - az anyósomnál levő számítógépemben (GeForce4 MX 440) egy ilyen - általam már javított (de valójában kikukázott) kártya tolja a lét a képembe ... (a telkemen meg egy ATI RADEON 9600 Family) .... Jó, jó, ám ezek még mind csak AGP-s kártyák. Ámde hozzá - maga a gép se kimondottan király - pl. P4 - 486-os professzor, és 3MHz RAMM - ami meg úgy általában - az SDRAM fajta.... A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2016
Az azért picit más kategória öreg elkókkal.
![]()
Azért szerintem az MX440 és társai, meg a GTX295 közt van némi technológiai fejlődés. Meg a táp elkók robbannak nem a vga elkók. Bár gagyi táppal, az is
![]() Apropó, kezembe került ismerős régi tápja. Hiba oka, vga nélkül (csak integrált) megy a gép, rendes vgaval nem. Este gép kikapcs, reggel meg fejvakarás, hogy miért nem megy. A táp egy "alsókategóriás iprai hulladék, bár a ventit meg a házat felhasználtam ![]()
Volt már Chrome a gépemen, de ahogy telepítettem, úgy azzal a mozdulattal meg is szabadultam tőle. Katasztrófa a számomra.Elég megnézni , hogy rakja be a képtalálatokat.Mindent egy hosszú végeláthatatlan folyamatba.Míg az IE oldalakra bontotta a találatokat addig a Chrome egy hosszú folyamatba. Szóval én maradi vagyok. Apropó , a Win7 rendszergazda motyogásától meg lehet valahogy szabadulni? XP-n nem volt olyan.Hihetetlenül bosszantó, mikor egy fájlt átakarok rakni egy másik mappába csak rendszergazda engedéllyel lehet a műveletet elvégezni.Miért? Mi szükség van arra?
Egy megoldást már írtak rá, de lehet hogy van más módja is, nem tudom. Egyébként csak a C meghajtóra való írás esetén nyöszörög.
Ezt pedig én nagyon egyszerűen, egy amúgy is hasznos módon szoktam elkerülni. Úgy kell telepíteni a windowst, hogy csak a feltétlenül szükséges méretű C meghajtót kell meghagyni neki, én 50-60GB-nál többet nem szoktam. Azzal azt csinál amit akar, én egyáltalán nem nyúlok hozzá, a többi partíción viszont csinálhatok bármit, abba nem fog beleszólni. Idézet: Itt a leírás. „...a Win7 rendszergazda motyogásától meg lehet valahogy szabadulni?” Idézet: „Úgy kell telepíteni a windowst, hogy csak a feltétlenül szükséges méretű C meghajtót kell meghagyni neki, én 50-60GB-nál többet nem szoktam.” Ilyet senkinek sem ajánlok! Sajnos én is így tettem, és a win a 65 GB-ot úgy felzabálta, hogy mára semmi sem maradt. Azután meg jön a fejvakarás . . . |
Bejelentkezés
Hirdetés |