Fórum témák
» Több friss téma |
65 giga? Csak a win? Felhasználói programok nélkül?
Akkor abban még a forráskód is benne van. Vagy van3-4 winxxx.old is benne. Én tudom, hogy nagy szemétkupac a win7 és társai, de 65 giga nem kell neki. (ma még)
Nálam 60GB-os SSDn van a W7, több mint 3 éve jól muzsikál.
Minden felhasználói progi is azon van, csak a játékok kerülnek HDD-re (főleg mivel néhány játék önmagában egyedül is elfoglalná).
Sziasztok!Ismét a segítségetek kérem
![]()
Ha csak rámásolod akkor nem butul. Mert kell neki butulós szektor, ami valószínűleg az uefi.
Ami buvárruha szerint nem is lehet mert win7 nem ismeri. hahaha.. Szóval azért nem bootol mert nincs (megfelelő)boot program a pendrive. megfelelő részén. (uefi,mbr...) Innen gugli is segít.
Jó neked
![]() Ha valaki esetleg tudja, hogy pontosan hol találom a win10 letöltött szemeteit, az leírhatná, azzal is néhány gigát nyerhetnék.
Szia
ISO formátumban kell a Win7 telepítője, valószínűleg abban töltötted le. Ha van DVD telepítőd, akkor abból ISO -t tudsz csinálni egy kattintással az LC ISO Creator -ral ez portable, telepíteni sem kell. Az ISO fájlból pedig bootolható pendrive -ot kell csinálni, erre tökéletesen megfelel a Rufus. Tehát: 1: Ha nem olyan formátumban van, akkor ISO fájlt készíteni a telepítőből. (Pl. LC ISO Creator) 2: Bootolható pendrive készítése az ISO fájlból (pl. Rufus) 3: A gépen a BIOS -ban beállítani első boot eszköznek a pendrive -ot.
Gondolom, hogy jo, de valamiert megsem mukodnek egyutt, sot a laptophoz sajnos egy keszuleket sem tudok csatlakoztatni, mas telefont sem, mar probaltam egy jo parat, bluetooth-os hangszorot sem, viszont mas gephez a tellom is es a hangszorom is csatlakozik, es a telefonom es a hangszoro is mukodnek egyutt de a laptoppal egyik sem, ezert gondolom hogy a lapito bluetoothjaval van valami gond, de nem tudm hogy mi lehet
Idézet: „ezert gondolom hogy a lapito bluetoothjaval van valami gond” Ez csak akkor lehetne igaz, ha több operációs rendszerrel sem működne. Amig csak egy rendszer driverével nem működik, addig maximum azt mondhatnánk, hogy valami nem megfelelően működik.
A bluetooth adapter a wifi kartyaba van bele epitve? Mert ha kicserelnem a wifi adaptert a laptopban akkor megtudhatnam hogy az adapterrel van a gond vagy sem!
Még ha úgy is van. Nem olcsóbb egy másik oprendszerrel próbálni?
Mennyibe kerül egy BT adapter ami a notidban van? És ha azzal se megy akkor azt a pénzt kidobtad. Vagy ha szerencséd van el tudod adni negyedáron. Amúgy: gyártó oldaláról töltöttél le drivert(vagy tesztprogramot) vagy csak a huzatos ablakok defaultját használod?
Akkor ott valami nagy baj van. A legutóbbi vinyócsere utáni telepítésem UEFI (kellett a 3 terás vinyóhoz), megy már néhány hónapja. Minden szükséges programom fel van telepítve, a C mérete 63GB, ebből 38GB szabad, a lapozófájl mérete 3,7GB.
Sok oprendszert probaltam mar, win8, 8.1, 10 bol pedig egy tucatnyit, de semmi, mindegyikkel ugyan az a problema, parosit de nem kuldd at semmit, es semmilyen telefonnal vagy egyeb bluetoothos eszkozzel sem. par honapja meg mukodott, mindket oprendszerrel, de egy honapja kb probalkoztam valamit atkuldeni es semmi, nem megy, es a vezetknelkuli hangszoromra sem tud csatlakozni. Nem ertem hirtelen mi lett vele. Persze a gyarto oldalarol leotltottem az osszes verios drivert es megprobaltam oket, de semmi valtozas. Mar nem tudom mi lehet csak arra gyanakszom hogy az adapter ment oda valamiert.
Ismerősömnek pontosan ilyen problémája van. Jelenleg win 8.1 alatt egy Toshiba notival.
Belső BT nem megy. 1 éve még fent volt a driver a gyártó honlapján, letöltöttem neki felraktam - ment a belső BT. Aztán egy kéretlen frissítés után (win felkedveskedte neki a 10-est orvul) újratelepített és most nincs meg a gyári driver. A Toshiba meg 404-et ad. Ha bedug egy 1000 forintos USB BT-t az megy. Ha linuxra bootolok a gépén, akkor megy a belső(is). Szóval - nem biztos ám, hogy a HW hibás nálad sem.
Hat akkor lehet varok hatha majd egy frissites soran elindul magatol! De addig meg egyet majd probalok egy teljesen alap windows 8.1 esl mert csak arra van driver! Hatha de eddig nem sikerult!
Töröld a rendszer vissza állítási pontot az utolsó kivételével.Állítsd vissza az e célra szolgáló tárhelyet minimálisra , de törölheted is ha nem használod. (Tehát baj esetén nem kísérletezel hanem telepítesz.), A frissítési mappák törlése is rengeteg helyet ad.Nem árt néha a lemezkarbantartót használni , töredezettségmentesíteni.Na meg a az irdatlan net szemét. Egy arra alkalmas programmal megszabadulhatsz tőlük de csak a saját felelősségedre használd.
Idézet: „néhány hónapja” Majd 3 év múlva nézd meg . . .
Köszi Zoli, de nem ez kell nekem. Nekem win7-em van, és ugye titokban letöltötte a win10 telepítőjét, meg még ki tudja mit, na ezeket szeretném letakarítani.
Töltsd le a GWX control panel nevű kis alkalmazást. Szépen kilövi és nem is engedi feltelepülni .
Sajons ezek annyira altalanosak es fapadosak, hogy en soha nem tudtam ezzel megoldani semmit!
Mondom a régi vinyó adatait, az 3 év 2 hónapot ment: a C mérete 38GB, ebből 5GB szabad, lapozófájl 1GB. Szóval megette a fene ha a 60 giga nem elég neki...
Nekem is ez volt a probléma, csak nekem néha a wifit is eldobálta. A szervizes eszközcsere után szétrakta a kezeit, mivel akkor sem működött a gyári oprendszerrel sem. (Még garis volt) Aztán, mint utolsó lehetőségként, alaplap csere előtt, csinált egy firmware downgrade-upgrade-et. Azóta sincs bajom vele egyik oprendszerben sem.
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2016
Minek a firmwarejet downgradelte? Az alaplap BIOS-at huzta le egy verzioval? vagy a wifi adapter firmware-jet?
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2016
Az alaplapi biztos, a wifit nem tudom...
Sziasztok. Régi játékprogram nem fut gépemen Win7 alatt, de másik jóval gyengébb -hasonló korosztájú- gépen megy Win7 alatt. A linkelt ablak jön be, ehhez én nem értek, mi lehet a hiba? Köszönöm.Bővebben: Link, Bővebben: Link, Bővebben: Link, Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2016
És egyforma a két win? 32 bites, vagy 64 bites mindkettő? Azon kívül lehet videokártya gond, lehet directX probléma, memória, akármi. De lehet, hogy valami telepítve van, vagy nincs, ami bezavar.
Amiket kiír az kb a programozójának info, aki írta. A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |